Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi, ez bevált.
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Akartam már kérdezni hogy nálatok is így van e, a YouTube Center-ben egyik fülön sincs kipipálva az Automatikus lejátszás letiltása mégsem indulnak el a videók maguktól hanem rá kell klikkelni.
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
igen, ahogy írtam az első hsz-nek megfelelően csináltam és nem lett jó (tegnap win7-en), ma XP-n is kipróbáltam és gond nélkül felment. ki érti ezt?

mindenesetre kipróbáltam a kiegészítőt, nem rossz, de a Favicon Restorer jobban bejön, annak ellenére hogy a bal oldali könyvjelző ablakban nem cseréli ki az ikonokat. (és még a kompatibilitással sincs gond) remélem majd frissítik és ez is megoldódik.a másikhoz: igen ez volt amit régebben próbáltam, köszönöm

amúgy simán a white (vagy más színt angolul) szót is elfogadja
-
Flyme
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az a gond, hogy nem találom a Windows mappában a SysWOW64 fájlt, se a többit. A kereső sem látja őket, rendszergazdai jogosultságom van.
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Áhh ezt én nem is állítottam át, tudomásul vettem hogy megváltozott egyelőre nem foglalkozok vele, csak röhej hogy megint elszúrtak valamit ami eddig működött. Tudom nálad már több oldalas beállítás lista van hogy, hogy kényszerítsd vissza korábbi állapotokra mindenféle részeit, párat én is használok.
Azt csako hozzászólására válaszoltam, hogy amikre te mondtad hogy tiszta telepítéssel megoldódott (engedélyezett azure-al nem esnek szét a betűk, megjegyzi az állapot és összeomlás bejelentő pipákat), azok nálam nem javultak meg tőle. Tiszta telepítésen azt értem ami az első hozzászólásba van hogy a firefox mappa törlése (a sima eltávolítás leszedte azt nálam teljesen), tehát a profilt nem töröltem.
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen, csak azt nem értem miért írtad újra, rég kitárgyaltuk.
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Rákerestem a fájlnévre és megtaláltam, nem másik partícióra hanem a c:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\Plugins\ mappába rakta őket. Innen átmásoltam a Plugins mappát a c:\Users\My\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\ mappába és így már működik. Kösz szépen, gondolom az a baj hogy már nem ott tárolja/keresi ezeket a firefox ahol régen, a plugint meg nem frissítették 2007 óta.
(#31731) Steelmanus: Te, hogy okozná már nálam bármi amikor linkeltem a 21es release notes-t amiben benne van a változások közt, hogy hivatalosan ez mostantól így van

Utána csako írta még ezeket is [link] [link]
Te meg írtad hogy nálad a "A 20-as verzio elotti letoltoablak visszaallitasa: browser.download.useToolkitUI True" beállításod miatt maradt a régi változat. -
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Azt használtam eddig, a 21esben megszüntették ez van leírva hogy összevonták a böngészési előzmények pipával, ha ezt bepipálod a másik is be lesz, az viszont szürke inaktív.

-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Jófejek, meg vágják is a témát.
Már csak arra nem jövök rá hogy a FB chat-en miért jelennek meg kis fekete vonalak...
Mjad ha előjön megint dobok egy screen shot-ot. -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az mms-t után txt-be mentsem?
csako: De a cfg-t nyissam meg a jegyzettömbbel?
-
retexis
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
köszi, meg próbálom.
érthetetlen, hogy egy teljesen frissen telepített rendszernél miért csinálja ezt...
-
netpeti98
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nálam is gond nélkül felrakja, lehet csak rosszul van kiírva. Még DS39 régebbi hozzászólására reagáltam, neki más weboldalon is előjött.
Üdv netpeti98
-
scope2007
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
próbáld ki a session manager kieget...
én azt használom. hogy a rengeteg megnyitott tabom megmaradjon... jó kieg. -
Sharkweb
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Már frissült is a beépített frissítőjével.
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Semmi komoly, két hibát javít csupán.
FIXED
20.0.1: Security fixes can be found here
20.0.1 - Windows-only update to handle issues around handling UNC paths (see bug 846848) -
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Természetesen ott van (hétvégén telepített Windows 7, Firefox 20-al).

-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
a speed dialt nem is nézem mit változtatnak rajta, vagy egyáltalán változtatnak-e, sose használtam, van könyvjelző eszköztár oda azt rakok ki amit akarok, az hogy előképet is lássak egy laphoz nem lényeges.
a privátot szoktam használni, ha vmi látszólag fika oldalra linkel át egy oldal azt abban szoktam megnyitni, ha valóban gané site akkor ne maradjon nyoma az előzményekben. ezért nekem praktikus ez a jobb klikkes megoldás. ez az otthoni felhasználás, a másik ami miatt jó, idegen helyen géphez ülök, és Firefox van, akkor most nem kezdek el beállítgatni hanem nyomok egy privát ablakot és hajrá, semmi login, cookie, űrlapelőzmény amit használtam nem marad meg az illetőnél.
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
kipróbáltam, nálam az említett esetnél a normál ablak nyílik meg.
én amúgy úgy szoktam használni hogy kezdőlappal induljon a böngésző, de be van állítva about:config-ban a showQuitWarning, tehát hogy ne csak figyelmeztessen hogy több fül nyitva van bezáráskor, hanem felajánlja hogy mentse is őket. ezt a funkciót néha használom. na most ezzel kapcsolatban lebukott a Mozilla hogy a privát ablak nem egy teljesen különálló böngészőként fut, hanem csak egy külön ablakként amiben az előzmények mentése tiltva van, ugyanis ha normál ablakban nyitva 1 fül, a privátban is nyitva van 1 fül, a privátot be akarom zárni, akkor felkínálja mentse a nyitott lapokat (amit persze privát esetében nem tud megtenni). szóval én csak ezt a hibát tapasztaltam a 20-as verzióban.ja, egyébként:
De sokszor kaptam munkamenet visszallitast about:blank-ra is.
ezt valamiért ezer éve csinálja a Firefox, ha üres lappal zárom be a böngészőt, privát ablakos megoldástól függetlenül. mondjuk én mindig az utolsó lapon vmi weboldalt nyitva hagyva zárom be. (meg szerintem a felhasználók 99%-a, szerintem ezért is van még mindig meg ez a bug, egyszerűen készítők sem tesztelték ki ezt hogy miért van) -
ledgeri
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ó

-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem a Mozilla lenne ha elsőre jól csinálták volna

Kell vmi a 21-es verzióra is.De majd kipróbálom nálam milyen.
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem. Miért?

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ezt konkrétan hol tudom beállítani? Nem találom...
-
madrac
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi!
Igen, egyúttal valóban felfrissítettem IE10-re is, mert ha valami nem stimmel FF-ben, akkor ott szoktam megnézni az adott oldalt. A paramétert kikapcsolva valóban megjavul. -
bizke
csendes tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Panda Cloud van fent már régóta.
Nem tudom lehet-e köze hozzá, de nincs még feltéve az újabb Net keretrendszer, meg a laptopot is átállítottam energiatakarékosra... -
B@ldrick
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Érdekes, nekem meg pont a 20-asra frissítésnél jött elő a betűmosódás (platformfrissítés már régóta fent van). De azure kikapcsolása megoldja

-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az előzményeken belüli letöltésekből nem lehet automatán töröltetni mindent bezáráskor? Persze anélkül, hogy a teljes előzmények is törlődnének. Mert a letöltési előzmények törlése bezáráskor be van pipálva de az csak a rendes letöltési listát üríti.
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ezzel nem fogok foglalkozni, vissza letiltottam az azure-t és kész.
AxBattler: Én régóta a Niagra Falls Persona-t használom az nálam most is működik a 20ason.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Működik.

-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én továbbra is tudok törölni.

Szerk.: nem kell hozzá a teljes nézet sem.

Itt is jól látszik a videón. Link
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szia, köszönöm szépen, este ki is próbálom.

vlevi: Nekem azért volt most ilyen szembetűnő a változás, mert pár napja egy notebook Wifi beállításait tesztelem egy Linux letöltéssel is, közben nézem változik-e a sebesség. Többször elindítom, majd szünet és folytatás...a régi ablakban folyamatosan láttam az értékeket, most meg állandóan klikkelni kell.
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Na hát ez érdekes, Win8-on nem jó tiszta telepítéssel sem a gfx.content.azure.enabled;true. Először azt hittem hogy igen, mert a prohardveren egyáltalán nem jött elő a betűszétesés semennyire sok idő alatt sem, pedig az előzőekkel itt is nagyon feltűnően látszott igen sűrűn. Tehát mindenképpen javult most nem látom szinte sehol, de gmail-ben meg nálam most is előjön azonnal.
-
kisferi
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet Steelmanus. Ezzel a beállítással tökéletes lett.
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
ez az általa linkelt képekből nem derült ki, de így hogy mondod, elég marhaság. (mondjuk én böngészővel hosszú letöltéseket nem szoktam csinálni, csak olyat ami pár másodperc vagy max pár perc alatt megvan)
a többire ott a torrent vagy külső letöltés managerek.
számomra az sokkal inkább zavaró lesz, ha továbbra is kétszer kell törölni a letöltési listából ugyanazt a tételt.
-
creed33
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Mindegy ha most nem,idővel biztos megoldódik ez a dolog is

Kösz szépen a segítőkészségedet!

-
creed33
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szia!
Igen kicsire van állítva,de valami más lehet a gond mert frissítést jött nemrég a centerre és azóta nem hajlandó a bal szélen indulni a video.
Pedig még az általános fül alatti Oldal középre igazítása mellől is ki van véve a pipa és a lejátszó fül alatti Lejátszó középre igazítása mellől is
-
scope2007
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
én is ennek a híve vagyok... 90%ban mindig új telepitest csinálok, nem pedig ratelepitest.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Miért frissítettem?
Mert minden oldalon letiltotta és kérte a frissítést.
A külön-külön engedélyezés minden oldalnál pedig nagyon zavaró. Azt még nem próbáltam, hogy az extensions.blocklist.enabled átírás után, ha egyszer már engedélyeztem a régi F.Player használatát, akkor megjegyzi-e
,mert úgy emlékszem nálam minden alkalommal újra tiltotta és kérdezte minden oldalon.
Semmi gondja nincs a böngészőmnek, pontosabban eddig nem volt, csak azt hittem az érték átírás után ugyanúgy fog működni, mint korábban és nem nekem kell Click to play indítani, ezért írtam, hogy nem működik jól a false értéknél sem.
A weboldalak lassulását és néha pici fagyást csak a Player frissítés után vettem észre. Az összeomlást mondhatnám véletlennek, na de egy napon 2 gépen is, hogy egyiket nem is használta senki.
Korábban itt sokan írtak hasonló lassulásról, fagyásról 18-19 Firefoxra frissítésnél, nálam meg akkor volt hibátlan.
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem fogalmam se volt melyik az ajánlott, az hangzott jól hogy GPU

-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem is fent van a YouTube Center, én mindegyik fülön GPU-ra állítottam benne a Flash WMode-t mindjárt telepítés után ha ez számít. Hát nálam tökéletes Win8on, ha mégis fagyna majd szólok azért.
-
Ceree
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Mint pl. nálam, sajnos nem támogatott a hw gyorsítás. Ezért nagyon fontos, hogy mennyit is zabál az a nyamvadt flash...
Ati Radeon Xpress 1150M - még a memória is csak shared up to 128MB.

-
nggabi
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
már próbáltam az újon, de úgy is sz@r volt
a régi meg megy hw-esen is... nagyjából 
dual coreos noti, 2g ram, valami intel csoda vga.
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én csak saját tapasztalatot írtam, a flash úgy tűnik elég válogatós hardver téren. (azért szerencsésebb ha a GPU rendereli a vidit, több erőforrás marad a nem grafikus dolgoknak)
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
nehogy azt hidd. Két magos CPU alatt szaggat, alaplapi/dedikált GPU-val meg full HD-n se.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
-
Fandango
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Valoban nem csak a szoftveres resz a befolyasolo tenyezo, a hardver is.
-
Fandango
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Proba keppen atraktam en is 2-re, annyi valtozas tortent, hogy minimalisan vastagabbak lettek a betuk, ha linkelt kepemet osszehasonlitom most az oldallal akkor eszreveheto, egyebkent nem tunt fel.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
köszi. ez a másik ami zavar, 16-tól felfelé az FF egy másfajta élsimítást (?) használ a betűkhöz és olyan mint ha félkövér lenne, ami nekem bántja a szememet, túl sötét, túl erős és túl kontrasztos. próbálkoztam vele, de egyszerűen nem tudtam megszokni.
nálam (16.0.2-vel) ilyen és szerintem ilyennek is kéne lennie:
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
az a baj, h én fel se tettem. index.hu hogy néz ki nálad, tudnál csinálni egy screen-t a bétával?
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
#31102 pontosan ezaz.. (a másik meg a 17-es óta furcsa vastagnak / félkövérnek kinéző betűk, bár ez nyilvánvalóan nem bug, hanem feature, de nekem baromira nem tetszik hogy a browser belenyúlkál a karakterek/fontok renderelésébe és egy bizonyos verziószám után ugyanaz elkezd teljesen máshogy kinézni)
#31104 ez nálam nincs felrakva. IE-t nem használok, windows szolgáltatások be- és kikapcs..-ban tiltom.
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen én is azt használom 7en és 8on is 11.1.102.63, ennek ellenére 7esen nem jött be semmilyen flash tartalom, le volt tiltva a kiegészítők közt is hogy nem kompatibilis és ott a frissítés gombra kattintva arra a 10.2-es linkre dobott. Hirtelen nem is vettem észre hogy ott 10.2-t írt akkor így végképp nem értem.
Win 8-on is ugyanezt a 11.1.102.63-at használom és itt nem tiltotta le, ugyanúgy megy mint eddig. Itt is le van tiltva a frissítése természetesen hiszen akarattal van ez a verzió, úgyhogy canniball hozzászólása nem hiszem hogy a megoldás. -
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem tudod reprodukálni? Adobe Flash 10.2.* and lower védelme érdekében blokkolva van.
-
canniball
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
"...letiltottam az Automatikus frissitest a Vezerlopulton belul a Flash-nel, mindig letiltom meg a legfrissebbnel is, bar szerintem ennek nem sok koze lehet a problemahoz."
Szerintem meg de. Én eleve így telepítettem és nekem sosem reklamált. -
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Bármilyen oldalon előjött, ahol van flash. Most már mindegy, felraktam a legújabb verziót.
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi, sajnos nem működik.

L7wy
Tegnap próbáltam őket, ez sem oldja meg a problémát.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
A letöltési mappa nincs átirányítva, az felesleges dolog, csak a kezdeteknél paráztak az SSD-k megbízhatósága miatt.
Az eseménynaplókat nem néztem, de tényleg, jó ötlet, belekukkantok majd otthon.
Win8-at használok amúgy, nem tudok ilyen programról az SSD-hez, de a trim működik szóval elvileg nincs szükség rá, de utána nézek azért.
Köszi az ötleteket! -
-FreaK-
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem a böngésző elindításakor, akkor minden rendben, a letöltés megkezdése után

Pont most töltöttem le egy 13mb-os fájlt, egy pár mp-ig töltötte simán, aztán pár mp-re nem reagált a böngésző, majd megint jó lett. Újra telepítve is volt mostanában, kétszer is. Ezt még a béta verziókkal kezdte el, de aztán áttértem a stabilra, hátha, de nem az volt a probléma.Johnny Cage: Hogy hogy hogy?
Nincs vírusirtóm mert nincs rá szükségem. 
-
-FreaK-
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem használok vírusírtót, de nekem is ez volt az első ötletem, ki is kapcsoltam még korábban a beépítettet, de nem az okozza a problémát. Akkor korábban, még csak a letöltés befejezésekor fagyott meg, most viszont az elindítása után. Valami lemezkezeléssel kapcsolatos dolog lehet szerintem.
-
Joachim
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Sajnos annyira nem publikus, de több oldalon is ugyanezt produkálja, ahol előugró ablakos módszerrel találkozok. Azért ha lenne ötlet, akkor örülnék neki és megpróbálnám megoldani!
Köszönöm és várom a javaslato(ka)t! -
fodor0410
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Látom, ráadásul ugyanezt a verziót, amit te kiraktál.
Amikor kiírja a youtube az üzenetet és rámegyek a GYIK-re, akkor ezt kapom:
http://kepfeltoltes.hu/130315/mozilla_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
mikk2000
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem a te problémád volt eredetileg, csak úgy válaszoltál mintha a tied lett volna, mindegy, elkevertelek benneteket

-
mikk2000
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Mi az hogy "szerintem" ?
Szépen meg tudod nézni még a menük nevét is megadtam.Próbáld meg akkor az ablakszegélyeket alapra tenni, mondjuk egy alapértelmezett témával, ami van meg elmenteni.
-
scope2007
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
-
keszo
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\mms.cfg ebben nekem csak ez van:
AutoUpdateDisable=0
SilentAutoUpdateEnable=1 -
RyanGiggs
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki ettől megjavult.

Köszi a segítséget.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Egy bizonyos oldalon, ha képet nyitok meg, akkor jön ez elő!
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Konkrétan az index kép host-ja volt a ludas, de kis idő elteltével , már a DNS cache frissült annyit h bétőccse

-
jpisti
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
én a második módszert választottam és tökéletes lett!
Köszönöm a segítséget. -
littleNorbi
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm szépen! Úgyfest, hogy bevált.
-
fradi81
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez sem csinálja azt ami nekem kell de köszi.
-
keszo
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szia
frissítettem a drivert, de nem oldotta meg a gondot
továbbra sincs kép a videóknál csak hang FF-nélesetleg további tanács hogy mit nézek meg
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
külső szűrő hozzáadásánál megadod ezt a linket: http://ajnasz.hu/adblock/recent
-
M3oH
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Elvileg, ha rakattintasz a feliratkozas -ra, akkor adblocknak automatan hozzakellene adnia. MAsik megoldas, hogy a txt cimet, manualisan hozzadod az adblocknal.
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
a 19-esben nekem nincs vele bajom, fél évvel ezelőtt még verte volna az adobe-t sebességben, de azóta az adobe is fejlesztett, és jelenleg azért az nekem jobban tetszik. viszont én ezt arra írtam hogy a firefox sajátjának működéséhez nem kell az adobe-nak telepítve lenni.

-
keszo
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm a tanácsot!!
Igen win7 64bit
Akkor ha jól értem a vid.kártyához új driver kel, és megjavul?Ezt a fejetlenséget!
Egyik nap még megy, majd 3nap múlva már nem. -
keszo
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm
ATI 4850
eddig nem volt vele gond
Chrome-nál nincs ilyen gond -
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Sajna nem jo 19 alatt mert nem lehet beallitani.
-
fradi81
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
A gond az hogy ekkor is rá kell újból frissíteni mert a régi tartalom jelenik meg, de ez van ezt kell szeretni.
-
canniball
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ehh, akkor ott valami el van kefélődve...
-
scope2007
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
hi
nézd még ezt
sztem jobb a dataramnallogout.hu/bejegyzes/scope2007/ramdisk_beallitas/friss.html
-
canniball
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ezek szerint megint nem jött össze?
-
canniball
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
No de most már ketten vagyunk kíváncsiak: mire is jó ez?

-
mikk2000
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem tudom ennek a ramdrive-os profilmentésnek mi értelme van, de szórakozni biztos jó

Ha újraindítás után nem találta a profilt, akkor egyszerű hibát vétettél, a ramdrive-ot úgy kell beállítsd, hogy kikapcsolás előtt mentse a tartalmát, a gép indulásakor pedig hozza létre (ugyanazzal a meghajtó névvel), és töltse be a kikapcsoláskor mentett tartalmat.
-
canniball
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
A kép alapján nem állítottad be a mentést. Remélem csináltál backupot a profilról...
-
canniball
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ebben sajna nem tudok segíteni, én csak a lemez-cachet raktam rá. Viszont az 1. hsz.-ben találsz útmutatót.
De mi értelme az egész profilt átteni? -
canniball
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én csak ezt használtam, másikat nem ismerek. A linken ugyanerről írnak.
-
canniball
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Dataram Ramdisk, free és ha jól emlékszem egész jó leírás van az oldalukon.
-
mikk2000
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem pont abban a hozzászólásban, de kicsit lejjebb láttam egy beállítást, meglátom segít-e. Kösz.
-
laszlohu
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi
-
laszlohu
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi,
de én másik böngészőt használok, abban nincs ilyen beállítási lehetőség,
akkor várok egy új flash playerre. -
laszlohu
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Bizonyos okok miatt a Firefox Adobe flash playerét használom :
11.6.602.171És ilyen font render bug-ot csinál, de csak bizonyos oldalakon.
-
medica
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi!
-
medica
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Visszavontam a legutóbbi win. frissítést és alapba a foxot, egyelőre ez megoldani látszik (w7 64).
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Tudtam, hogy jó dolog ez az SSD. Mondjuk nekem eszembe nem jutott volna, hogy ennek bármi köze lenne a dologhoz.

Nálam abszolút minden frissítés telepítve van, Vezérlőpult szerint 166 db (ebben benne van az Office is)(DirectX külön telepítve az elején, közel 100 MB-ot tölt le, WU / MU alól minden telepítve, .NET 4 is minden frissítéssel.).
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ha ennyi gond van vele, esetleg célszerű lenne bejelenteni a bugzillába is.
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
A win7-hez kijött Platformfrissítés óta már ott is szétesnek a betűk firefoxba. 11.9es driverrel, de nem olyan durván mint 8ason hogy állandóan, csak úgy időnként, aranyos.
Közbe látom már kitárgyaltátok, én most örültem meg neki

-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
szerintem a következő frissítő kedden. (márc. 12.)
mi baj volt azzal ami az MS oldaláról van, nekem azóta is jól szuperál.
-
Fandango
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem az IE10 telepites elott szedte le a winupdate azt a frissitest.
Hzoli mond valamit, ez biztos eleg sok mindentol fugghet, mint azt mar tapasztaltuk itt nem egyszer.
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Enyém is 10.1-es, még sem volt gondom a telepítés után (IE10). Mondtam, hogy ez kacifántos dolog.

-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez megint egy megoldhatatlan, kibogozhatatlan történet lesz akkor. Nálam ezek a paraméterek (W7 64-bit, Nvidia - 314.07 stabil driver, Firefox szintúgy stabil verzió, minden frissítés feltelepítve a WU-ról, directx is külön telepítve), szerencsére nem jelentkezett a probléma.
-
zserrbo
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Talán jó lett. Az a frissítés nekem nem volt felrakva de a Firefox-ban false-ra raktam az értéket és úgy néz ki segített. Szeretem nagyon az ilyen végleges verziók okozta nem kívánt feature-öket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Villanyszerelés
- Programozási versenyek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a régi meg megy hw-esen is... nagyjából

KAMI911