Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31051) Steelmanus válasza -FreaK- (#31049) üzenetére


Steelmanus
addikt

Ha a stabillal is olyan gond van mint a betakkal, lehet nem a bongeszoben van a hiba hanem az adatatvitellel. Latom SSD-t hasznalsz, gondolom a letoltesi mappat is atiranyitottad ahogy megszokas az SSD-nel. Az Esemenynaplo nem ir semmit errol a furcsa hibarol, de nem ugy altalaban, hanem agankent vegig nezve.
Foleg a Disk... es egyeb az atvitelrol naplozo reszeknel. Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Műveletközpont\Megbízhatóságfigyelő-t is megneznem. Ha at van iranyitva a letoltesi mappa akkor probakeppen en kiprobalnam hogy az SSD-re mentsen de ne a gyokerbe, hanem pl. oda ahova alapbol be van allitva a W7 alatt mert oda tuti hogy van irasijogod. Vagy nem is 7-t hasznalsz?
A Kingstone SSD-hez tettel fel programot, ha jol tudom adnak hozza sajat optimalizalo programot es mar olvastam mashol hogy az sem mindig vegezte rendesen a munkajat.

(#31050) torocsik Erdemes volna egy viruskerese es trojai keresest vegrahajtani pl a Malwarebytes Anti-Malware free progival nert lehet hogy allandoan megprobal atiranyitani egy mergezett oldalra es figyeli a bongeszesi szokasaidat milyen oldalakat nezel stb.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.