Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
Ma frissítettem én 5-re, de pl.: nyuuz.hu totál megdöglött tőle egyszerűen, percekig pörgette FF az egyik magot 100%-on... Visszament a kettes, máris minden a régiben. Bár ez csak 5 cuccot szűr pl ezen az oldalon, az 5-ös meg 6-ot, de máshol egyelőre nem láttam különbséget.
-
C:\Windows\System32\Macromed\Flash\mms.cfg
Így nézzen ki a fájl tartalma:
AutoUpdateDisable=0
SilentAutoUpdateEnable=1
ProtectedMode=0Az utolsó sor a lényeg, alapértelmezetten nincs benne a fájlban.
Ha nem akarsz vacakolni vele, innen le tudod tölteni és csak felül kell írnod a régit
-
Visormail
addikt
Nem valamiért megállt a 4.1es verziónál pedig a silverlight tulajdonságaiban a frissítések automatikus telepítése van beállítva, na majd akkor kézzel kösz mindenkinek aki megnézte.
HarryPotter, DS39: na akkor mégse teljesen egyedi a probléma, de mondom FF-be végülis elindult egyszercsak shift+f5 frissítéssel, szerintem is valamit átmenetileg szórakozott.
-
Krystal_s
addikt
nálam is mennek az ATV.hu videók...FF 10.0.2 és Flash Player 11.0.1.152
úgy néz ki ez nem Firefox hiba, hanem már megint a hülye flash...
( szándékosan nem frissítettem még ezen a gépen a Flash P-t. beleuntam, hogy minden frissítés egy kakukktojás. vagy bugos lett, vagy nem. most működik minden, nem érdekel az új verzió
)vlevi : nagyon is beleszólhat. nálunk is volt ilyen az egyik gépen, egyik napról a másikra nagy elkezdett dolgozni a proci olyan oldalaknál ahol flash videók voltak. pörgetés után még akadoztak is...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Filmvilág
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig ezt a módszert próbáltam ám, de nem tartottam elég ideig egymás felett a két könyvjelzőt, így meg nem dobta fel automatikusan a mappát. Nem voltam türelmes.
A Super Startban hogyan tudom mappákba rendezni a könyvjelzőimet? Nem tudtam rájönni a megoldásra. 

KAMI911