Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok. Amikor használom a Firefoxot az ugye a beállított kezdőoldalt nyitja meg. Ez evidens, ezt még én is betudtam állítani, ami nagy dolog ám! Ugyanakkor a kis "+" füllel megnyitok egy új lapot, akkor az automatikusan (nekem) a delta-search.com oldalt dobja fel. Ezt hogyan tudom megváltoztatni, mert azt szeretném, hogy új lapon a Google nyíljon meg? Erre eddig sajnos nem találtam megoldást. Van lehetőség rá? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
dauphin
aktív tag
-
dauphin
aktív tag
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem egy probléma miatt. A Firefox nem játssza le a youtube videókat: "Hiba történt, kérjük, próbáld később" szövegű üzenetet jelenít meg az ablakban. Összefügghet ez azzal, hogy ma frissített a videókártya drivere, és ez bekavart neki? Előre is köszönöm a segítségeteket.
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Előre is elnézést kérek tőletek a láma kérdésért, megkövetlek benneteket. Milyen lehetőség van arra, hogy a meglévő könyvjelzőimet elmentsem egy újratelepítés előtt? És ezt utána hogyan tudom visszavarázsolni a böngészőbe? Vagy erre találhatok más megoldást a Firefox-on belül, mondjuk felhőszolgáltatás, ahonnan visszaszinkronizálhatom a tartalmat? Köszönöm előre is a válaszokat és a türelmeteket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest