Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy van egy flash playeres netes adó, amit ha kiteszem teljes képernyőre, elkezd szaggatni. Nem találtam jobb topicot a kérdéshez.. Lehet valamit kezdeni vele? -
sch_a
addikt
Hello!
Tegnap feltettem kipróbálni a Win8-at, utána természetes ment fel egyből a Firefox is. Eddig nem volt ilyen problémám, de most nálam is elmosódottak a betűk, könnyezik a szemem ha olvasom.. Annyi lenne a kérdésem, hogy milyen hátrányokkal jár ha kikapcsolom a hardveres gyorsítást? -
sch_a
addikt
Hello!
Lenne egy gyors kérdésem... A Sync használható arra is, hogy ha újrahúzom a rendszert, utána mindenem meglegyen az újratelepítés után is? Mert egyszer már próbálkoztam ezzel, de nem jött össze, és nem akarom most meglepetéseket. Tehát csak beállítom a syncet, elmentem a helyreállítókulcsot, újra húzom a rendszert, belépek syncbe, megadom a helyreállítókulcsot és kész?[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Ok, ez így elég meggyőző volt. Köszi mindhármatoknak, szedem is a Mozbackupot.
-
sch_a
addikt
válasz Marmonkanna #33030 üzenetére
Valóban... Nekem is sokkal gyorsabban indul, ha letiltom. De ennyit megér.
-
sch_a
addikt
válasz Steelmanus #33032 üzenetére
Köszönöm a tippet, kipróbáltam. Valamennyivel tényleg gyorsabban indul így, de nem olyan látványosan, mintha letiltom. Elhiszem, hogy HDD-n tényleg sokat számít, nekem SSD-n van. Viszont egy csomó mindent nem blokkol vele. Nekem megér ennyit, hogy teljesen reklámmentesen böngésszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok