- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
válasz
WonderCSabo #9811 üzenetére
Felraktam, kiírta hogy rendet rakott. 3 óra böngészés után kiléptem a firefoxból, 63 másodpercbe telt még le is állt a process
Egy picit javult talán
-
Thulcandra
senior tag
válasz
Winner_hun #9806 üzenetére
Partíció nem töredezett, és nem is használja azt a winyót intenzíven semmi. A firefoxban az előzmények kezelése, gyorsítótár stb. minden alap beállításon van, manuálisan nem szoktam törölni, de ha mégis töröltem, utána is ugyanúgy volt ez a probléma.
Azt viszont nem írtam, hogy ez a dolog csak hosszabb böngészés után van, tehát ha 1+ órán át nyitva van a firefox és több lap/ablak is nyitva volt - viszont ezeket nem egyszerre zárom be, legtöbbször visszatérek egy ablakhoz és azon böngészek még valamit és mikor azt bezárom, akkor kezdi a winyótekerést... -
Thulcandra
senior tag
Firefox is egyre silányabb már, ma is szépen felsült az auto update:
- szokás szerint kiírta, hogy van frissítés - jól van!
- kb. egy órával ezután kiléptem a firefoxból, leléptem boltba
- hazaérek, firefox indít, természetesen auto updater indul, lefut... aztán ennyi történik:
- legyilkolom a processt
- indítanám a firefoxot de nem indul. process fut, azonkívül semmi, gui nem jön be, tálcán sem jelenik meg- tölthetem le manuálisan a frissítést az oldalukról, install, szerencsére müxik.
Ráadásul utóbbi pár verzió marha idegesítő dolgot csinált néhány gépen: kilépés után a process még úgy 5 percig futott, miközben a winyót tekerete mocskosul. Fingom sincs mi a fenét csinált, de marha idegesítő volt. (Nem, nem volt semmi ilyesmi beállítva, hogy töröljön bármit is kilépéskor...)
-
Thulcandra
senior tag
válasz
WonderCSabo #5876 üzenetére
Full uninstall FF/FP -> reinstall, szitu ugyanaz, csak ámolunk és bámolunk, ilyet még nem láttunk
-
Thulcandra
senior tag
Látott már valaki rajtam kívül olyan problémát, hogy a firefoxban lejátszott youtube videók olyan módon hibásak, hogy a flash lejátszón belül a kép mérete állandóan, gyorsan villogva váltakozik a rendes méret, s a bal felső sarokba összeugrott feles méret között?
Marha idegesítő, és halvány lila gőzöm sincs mi okozza.
Legújabb (3.0.0.4) firefox, legújabb flash plugin.Egyetlen kiegészítő van telepíte, a flashblock, de ott engedélyezve van a youtube. És igen, explorerban hibátlan a lejátszás.
Ötlet v.ki?
-
Thulcandra
senior tag
-
Thulcandra
senior tag
Hasonló szitu nálam is, ma reggel mindenféle kérdés, beleegyezés nélkül frissítette magát, aztán : [screenshot]
-
Thulcandra
senior tag
Firefox 2.0-át használok, elkezdett érdekes dolgokat csinálni:
-először csak secure helyeket nem volt hajlandó behozni - úgy csinált mintha töltené, de nem jött semmi, ráadásul ettől egész firefox meghalt, többi nyitott ablakba bármit írtam, nem hozott be semmit - újra kellett inditani a firefoxot
-most már pl. itt a ph!-n is csinálja, bejövök fórumra, belépek egy topikba - lent állapotsorban ugyebár reklámok miatt adatátvitel sher.index.hu -ról - na és ha még eközben lapozok azonnal kiírja, h leállítva s ez esetben is meghal a böngésző - összes ablaka - újra kell indítani.
Találkozott már valaki ilyennel? Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!