Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
Kaspersky lefutott semmi
Lavasoft Ad Aware most fut. C:/ -n nem talált semmit
FF újratelepítve nem használt
Google Crome-t feltettem az megy gond nélkül
Hát ha a FF ikon rossz helyre kattintás akkor rossz helyre kattintottam mert más nem történt.
Bejött a megszokott kis ablak hogy FF azonnal indul de nem indult miután átszaladt a zöld csík[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Igen úgy se megy
a hibakonzolt meglestem
az érdekes nekem az, hogy az IE se megy tehát csak a böngészőhöz piszkált valami. Azokon kívül minden működik ami netet használ
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Krystal_s
addikt
válasz Winner_hun #8197 üzenetére
szia, korábban feltettem a képeket és a tegnapi hsz-be ott a link ( pirossal ) ez->(#8008) ami a (#8008)-as üzimre mutat...csak ráklikk és látni amikkel szarozik, azoknál ott a ! jel stb...
-
Nowhere
tag
Sziasztok!
FF-ben be lehet valahogy állítani, hogy a címsávban ne csak korábbról megmaradt beírt címeket dobjon a legördítő menübe, hanem újakat is? Valamiért megállt 12 darabon és hiába írok be új www címeket nem marad meg benne. Legújabb verzió van telepítve amúgy.
Köszönöm!
-
bnorci71
addikt
válasz bnorci71 #8204 üzenetére
FF törölve sütikkel mindennel, újratelepítve hiba maradt
IE8 update hiba maradt
Google Chrome ami a hiba után lett telepítve megy.Az IE kapcsolódás ellenőrzése hiba nélkül tud kapcsolódni a http-https-ftp.microsofthoz oldalt mégse tud megjeleníteni
-
FuckeR19
senior tag
Szevasztok
Egy kis segítség kéne. Pár hónapja frissítette magát a böngészőm (3,0,13) de valami megváltozott ami elég idegesítő. Ha addig a kereső funkciót használtam (Ctrl+F) akkor nem számított hogy kis vagy nagybetűt keresek minden találatot kiemelt. A frissítés után azonban már megkülönbözteti a kis és nagybetűket. Erre létezik valami beállítás vagy más trükk?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Findzs
addikt
sziasztok
valamelyik nap véletlenül rákattintottam valamiféle Ask nevű telepítésre és azóta beépült a firefoxba
a kiegészítők közzül már eltávolitottam de még mindig bejön ha a címsorba írok valamitroppanttul idegesít !! hogy lehet leszedni ?
már átnéztem az egész gépet meg a regeditet is de nem találok ilyen nevü xart(egyébként miért van annyi chrom nevü mappa meg fájl a firefox mappáiban ? véletlen vagy van köze a chrom böngészőhöz ?)
köszi a segítséget
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Yaye
őstag
Nem vagyok FF újszülött, de ez a vicc nekem új:
Ha egy olyan linkre kattintok, ami elvileg egy fájlra mutat, de aminek a célja nem létezik, 404 hibaoldalt kapok. Ez eddig ok.
De ha a linkre "hivatkozás mentése más néven"-t nyomok, akkor szó nélkül elmenti a linkelt fájl nevén... a 404 hibaoldalt! Egy szóval nem említi, hogy a link halott, és a hiba csak később derül ki amikor a "lementett" fájlt megpróbálja az ember megnyitni.Kipróbáltam más gépeken, más szolgáltatónál, régebbi FFekkel is, és ott is. Ez mindig is így működött FF-ban?! (IE ugyanitt hibaüzenetet ad mentés helyett, amiben közli, hogy a fájl nem található)
Itt egy próbálható halott link: web.t-online.hu/cirom1
-
Yaye
őstag
válasz canniball #8217 üzenetére
Ja úgy látszik, de ettől függetlenül az eredeti kiterjesztéssel menti el, ami akkor is abszurdum, ha a legördülő menüben firefox dokumentet mond (nálam még azt se, mert nálam meg winamp dokumentumot, a lényegen nem változtat). Holott nem csak hogy eredeti néven nem, de semmit nem volna szabad mentenie, hanem hibaüzenetet kéne adnia, szerintem.
Igazából arra volnék kíváncsi, hogy ez mindig íg működött? Nemhogy ez egy ordas bug? -
Goose-T
veterán
A 404 az egy szerver oldali hibaüzenet, a szerver generál egy html file-t a névvel, amit eredetileg kerestél, a böngésző pedig ezt jeleníti meg. Ha szerinted ez mégis helytelen, akkor jelentsd a World Wide Web Consortium-nak, hogy hibát találtál a HTTP protokollban.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
bnorci71
addikt
válasz bnorci71 #8215 üzenetére
na hát én menten magam alá vizelek
Kaspersky szívatott 2 napja
Most újra engedtema tűzfalat ott megnéztem FF beállításait jónak tünt. FF újraindításakor KIS kérdezte az engedélyezést engedélyeztem és megy.
Hogy mikor tiltottam le ....... lehet amikor frissítette magát akkor nem figyeltem a KIS felugró ablakára és blokkoltam., de az IE miért nem ment ????
Ámításteknika
Na mindegy lényeg hogy működik
ja és kínomba még tegnap próbáltam kikapcsolt KIS-el is mégse ment.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
feco88
tag
helló sziasztok. Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a mozzilám nem enged fel semmilyen oldalra. irja alul, hogy várakozás az oldalra utána meg, hogy időtúllépés. csináltam rendszer vissza állítást de nem segitett rajta. a net kapcsolattal elvileg nincs probléma mert pl msn-re fel enged és internet explorer-el megy a böngészés. Windows XP SP2-őt használok és a Mozzila Firefox 3.0.13-as verzióját. Spyware terminátor van feltéve az nem blokolja. Délelőtt még működött. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat
-
Yaye
őstag
válasz Goose-T #8219 üzenetére
Óh, mea culpa! Szerepel valahol a HTTP protokollban hogy "hivatkozás mentése" esetén a hibaüzenet oldalt kell elmenteni a nem létező célállomány nevén, mintha minden a legnagyobb rendben volna, és közben egy büdös szót nem szólni, hogy 'hé haver, valami gáz van'? Biztos csak én siklottam át fölötte (Az IE pl nem ment semmit, hanem nagyon helyesen közli hogy szorri, a fájl nem található.)
[ Szerkesztve ]
-
gyozozo
csendes tag
olyan lassu lett a net az új frissitésel hogy
ez az élet!
-
PazsitZ
addikt
Nekem nem ad hibát sem az IE6, sem IE7, hanem szépen lementi (IE6 üres bodyval, IE7 a megjelenített üzenettel) a hibaüzenet oldalt.
Egyébként lehet én vagyok a hülye, de a böngészőben lévő oldal lokális lementése miért tartozna a HTTP protokollhoz ?
Ha a 404-es hiba lekezelése pedig be van állítva egy szerveren, akkor pláne egy ugyanolyan weblapot kapsz, mint bármely másik lenne csak ennek a tartalma hibaüzenet. [link]
Ha nincs ilyen beállítva a böngésződ, hoz be egy általános hibaüzenetet. [link]
De miért kellene ezt feltétlenül "lementhetetlenné" tenni?[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Jazz
veterán
Köszi, közben én is megtaláltam.
Egy másik kérdés: Miért ugrik a teljes képernyős firefox-om olyan kicsire mint ez a kép amikor a linkre kattintok? Nektek is? [link]
Csak nálam csinálja ezt? Hogy tudom kiküszöbölni?
Tabmix-et használok. De semmi ilyen beállítást nem találtam benne.
free your mind
-
Yaye
őstag
válasz PazsitZ #8227 üzenetére
Szerintem félreértesz. Nem egy megjelenített hibaüzenet oldal lokális lementéséről ("oldal mentése") beszélek, hanem egy linkelt fájl lementéséről (jobb katt, "cél mentése más néven"). A hibaoldal ez esetben nem is kerül megjelenítésre. Lementem a fájlt (pontosabban azt hiszem, hogy lementettem), FF nem szól semmit, és csak később derül ki, hogy a fájlom közel sem az a pdf, exe, akármi, aminek elsőre látszik, hanem egy html hibaüzenet. A böngésző -ha jól sejtem- a http kérés eredményeképp visszakap egy státusz kódot a szervertől, és a FF szemmel láthatóan nem érzi lényegesnek megemlíteni, hogy az történetesen mondjuk nem 200 (succesful) hanem 404 (not found).
A lokális mentés szerintem sem a http protokoll ügye, azt Goose-T vetette föl. A szervernek tökmindegy, hogy a böngésző helyben mit kezd a kapott anyaggal, megjeleníti, vagy csak elmenti. Nekem felhasználóként viszont nem mindegy! Ha a hibához generált hibaüzenet-oldal nem kerül megjelenítésre (mint pl a jobbgombos mentésnél sem), akkor a böngészőnek minimum illene szólnia, hogy "figyuz haver, nem mutattam neked hibaoldalt, de azért jobb ha tudod hogy nincs mit elmentenem, mert 404 hibát kaptam a szervertől".
Nem a hibaoldal lementését kéne lehetetlenné tenni, hanem azt, hogy a hiányzó fájl helyett, annak a nevén, figyelmeztetés nélkül mentődjön el a hibaüzenet.Nálam 8as IE van, az ha jobb kattintással mentek egy törött linket ami mögött nincs fájl, akkor ezt adja: [link]
Szerintem ez így teljesen korrekt, és egyszerűen nem értem hogy a FF miért szivatja a júzert.[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
Üdv. Pár napja küzdök egy irtózatosan idegesítő problémával.(van több is de azok nem érdekelnek, pl nem frissit IE). Namármost ha megnyitok egy képet pl google keresőből, vagy pl itt h apróba jónéhány helyen megtörténik az, hogy megnyitja a képet, de egyből továbbmegy és b3b@$za ezt az oldalt: Ott elvileg elirja hogy kell eltávolítani, viszont nincs benne a programok listájában. Nagyon idegesítő. Esetleg valakinek valami ötlet, hogy töröljem le ezt a valamit?
-
valory
tag
Sziasztok,
az mitől van, hogy mióta frissítettem 3.5.1re a Firefox-ot, nem mindíg működik benne a jobb egérgomb, nagyon idegesítő, ha pl. képet akarok kimenteni valahonnan...
Segítségeteket előre is köszi!
kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)
-
valory
tag
próbáltam, ugyanaz, sehol nem megy a firefoxon belül a jobbklikk... ilyesmi bajom nem volt, esetleg valmi más ötlet, h mi miatt nem működhet?
kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)
-
commanDOS
senior tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy hogy lehet ettől a szeméttől megszabadulni?
Valami yahoo cucc, nem tudom, hogy került a gépre, IE-re is rátelepült és
pár oldalt nem enged megnyitni, vagyis egy másodpercre bejön az oldal majd behozza EZT az oldalt 404-es hibával.
Kezd idegesíteni és nyomát nem találtam a gépen sehol.[ Szerkesztve ]
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
jahatpersze
aktív tag
firefox alól hogy csinálhatok olyat hogy az elmentett hivatkozásokat két csoportra osztom? mert a bátyám is sokat ment le és ezeket akrom elkülöníteni az enyéimtől, az hogy használjak iexplorert nem jó mert ottt nem lehet új lap -okat létrehozni csak új ablakokat
-
Vasinger!
nagyúr
Van egy csomó linkem, egy txt file-ban. Hogyan tudnám azokat mind megnyitni? De nem egyenként a címsorba másolva...
-
Winner_hun
titán
válasz Vasinger! #8249 üzenetére
Kell hozzá a Linkification és a Snap Links kiterjesztés. Előbbi a beírt oldalakat teszi kattinthatóvá, utóbbival sok dolog jelölhető ki egyszerre. A Snap Linksnél állítsd be , hogy melyik gombra működjön. Ha ezek megvannak, akkor a szöveges file-t húzd a böngészőre, majd jelöld ki az összes linket, új lapokon megnyílnak a linkek.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs