Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bestzsolti
üzenetére
Ha lehetne sem tehetsz fel ilyen kérdést, mert ez illegális.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez csak a 3.5-ben működik így (a delete gomb)? Nekem a 3.0-ban nem akar. (Bizonyos bővítmények miatt nem tettem fel a 3.5-öt)
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ahogy írtad, megcsináltam azt a kulcsot/beállítást, mégis mindig rákérdez. Ezt a kiterjesztést kipróbálom, köszi!
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Na, végre eszembe jutott válaszolni. Nem működik ez a beállítás, ugyanúgy rákérdez az FF minden extension update előtt.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi! Ki is próbálom otthon.
PazsitZ: én is kb 10-20 között használok kiegeket, de átlagban legalább 2 naponta frissül valami. Nekem főleg azért fontos, hogy ne pofázzon, mert mindig rengeteg oldal van egyszerre megnyitva, és több perc, mire betöltődnek. Na most általában elindítom az FF-et, majd elmegyek pár percre valamit csinálni, és mire visszamegyek a géphez, már minden ok (már ha nem akar valami frissülni).
-
1 év után mégegyszer nekifutok a kérdésnek:
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy az FF a beépülő plugineket, extensionöket automatikusan frissítse ha talál újat, és ne kérdezze meg mindig, hogy frissítheti-e?
Annyira idegesítő ez a folyamatos pofázás az FF részéről már számomra, hogy hamarosan letörlöm a rákba a böngészőt, ha nincs rá megoldás. Ráadásul még egyszer jóvá kell hagyni, amint letöltődtek a kiegészítések. Esküszöm nem normális, aki ezt kitalálta. -
válasz
juliabrilke
üzenetére
Aha köszi. Lecsekkoltam az nem az. Arra vonatkozik, hogy ha egy weboldal akar automatikusan telepíteni kiegészítőt, akkor figyelmeztessen. De közben az Advanced/Updates fülön megtaláltam ugyanezt, ami az automatikus updatekre vonatkozik.
-
Hogyan oldom meg azt, hogy a Firefox indításnál automatikusan telepítse a frissítéseket a kiegészítésekhez, és ne kérdezzen rá, hogy akarom e (és persze a frissítések után se kelljen tovább gombot nyomni)?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911