- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #68966 üzenetére
Ez magyarul amit én írtam angolul #68963-ban... (csak mindenem "alapból angol", állítgatni nem akartam, így köszi)
1-2 rákeresést így is úgy is megér.#68967 movax Inkább használj más keresőt, ha elkerülnéd, hogy a -nagy eséllyel- google fiókba belépett készülék -ami kb percenként kommunikál minden eszközazonosítót a google szervereivel- ne legyen azonosítható ugyanazzal a szerverrel kommunikáló google kereséssel (ami ugyanúgy megkapja ugyanazokat az eszköz azonosítókat [ha nem is pl imei-t, de milisec-re pontos időt/időeltérést, kijelző felbontást, ip-címet.... hasonlókat]).
Ha ugyanúgy kell gstatic.com pingelés google fiókos belépéshez, mint bármikor mikor recapcha-t/google-capcha-t töltesz ki máshol mikor máshova lépnél be, akkor már minden veszett.... itt jön képbe pl a ublock, amivel pl a felesleges (nem belépéshez kellő) google elemeket is lehet blokkolni amíg nem kellenek kifejezetten. #hardmode
-
movax
őstag
válasz
Jack Oneill #68966 üzenetére
Nem lehet tudni, hogy mi zajlik a háttérben, akkor is, ha kikapcsolod. Érdemes valami jó szarblokkolót is feltenni, pl. uBlock Origin-t (amíg persze ki nem derül, hogy ők is eladták a lelküket jó pénzért, ez egy ilyen örök bizonytalan harc a szemét ellen). Én kikapcsoltam, de van uBlock és külön konténerekben tartom pl. a Gmailt, FB-ot, böngészést, munkaügyeket, stb. Nem tudom, milyen hatásfokkal, de valamennyit biztosan ér. Mobilon minden google-keresésemet privát ablakban tolom, de lehet, hogy ez is csak szemfényvesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bittorrent topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest