- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Chrome-ot nem, mert nincs fenn, maximum Edge-ben, esetleg Internet Explorer-ben tudok tenni egy próbát. Firefox-ban alapértelmezett profillal is ugyanez a helyet.
"Annyi információt találtam, hogy pont az 52-esbe került bele a támogatás + azt vettem ki a szövegből, hogy Win10 kell az Anniversary Update-tel együtt"
Mindkettő adott nálam.
Igen, kisebb felbontáson is a CPU-ra hárul a feladat, 1440p/60FPS-ig nincs is gond, mert addig probléma nélkül meg is oldja, különösebben nem is magas CPU-kihasználtsággal.
Ugye - mint már írtam - Flash Player-rel működik a GPU-s gyorsítás, viszont ott meg 60 FPS nincs, illetve ezzel nem is olyan folyamatos a lejátszás. Értem ez alatt azt, hogy a Flash-el nem olyan smooth (sima) az egész.(#50178) Matthewus: Neked is köszönöm a segítséget!

CPU upgrade a közeljövőre van ütemezve, viszont addig gondoltam megoldanám ezt a problémát. Egyébként nem annyira vészes a dolog, mert 4k/60FPS-es videókba nem sűrűn botlok bele YouTube böngészése során, csak hát na, mégis csak szúrja az oldalam, hogy nem megy problémamentesen a gépemen.
Viszont, ahogy írtam csako-nak, alacsonyabb felbontású videók esetén sem megy a GPU-s gyorsítás html5 esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911