- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dency01
aktív tag
Srácok, minap előjött megint az a problémám hogy firefox-al "sec_error_bad_signature" írta szinte minden oldalra, és nem hozta be.
Rengeteg megoldást kerestem de semmi nem használt, már az újratelepítésen gondolkoztam, mellesleg nem rég használok windows 10-et.
Az a helyzet hogy Nod32-t használok, Win 7-ben is ezt használtam. De hogy pont ez kavart be, nem gondoltam volna, SSL/TLS protokollszűrés kikapcsoltam a nodon belül és minden megoldódott.
Erre a megoldásra itt találtam rá, úgyhogy kösz mindenkinek. Már azon voltam hogy kidobom a gépet az ablakon.
Bár nem értem hogy Win 7- ben ez a probléma sose jött elő. Kicsit csalódott vagyok emiatt a win 10-el kapcsolatban.
Másik érdekes dolog hogy frissen felrakott Nod32 -vel nem csinálta, egy idő után jött elő ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- One mobilszolgáltatások
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Windows 11
- Kutya topik
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Nintendo Switch
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911