Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most próbálgatok áttérni Opera-ról FF-re, de van pár nagy szívfájdalmam,már lehet régebben is kérdeztem, de azt hiszem akkor nem kaptam választ.
Egyrészt ha szóköz van két szó között, dupla vagy tripla klikkre sem jelőli ki az egész sort, ezt pedig sokszor használnám, lehet-e valahogy konfigolni?
A másik, hogy jó lenne dupla klikkre egy környezeti menü, mint Opera-ban.
Harmadrészt pedig vajon miért nem megy a beillesztés egérmozdulattal?
Akárhogy konfigolom, akármelyik gombra, egyszerűen nem hajlandó beilleszteni, de sokszor a másolás sem megy így, teljesen rapszódikus.Lehet apró-cseprő gondnak tűnik, de én a munka során ezeket nagyon sokszor használtam Opera alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911