Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Meghülyült a Firefox. Alig tölt be oldalakat, alul kiírja, hogy valami „samarawablog.pw” - hez akar csatlakozni még akkor is, ha csak a kezdőlapot nyitom meg. FB, Adobe letöltő oldal stb., alig vagy órák múlva jön be teljesen. Gondoltam letörlöm, újrafelteszem. Megtörtént: Leötöröltem, eztán Ccleaner futtatás, regeditből is töröltem mindent, sehol nem maradt semmi. Feltelepítettem és lám, meg sem kottyant neki semmi, ugyanúgy visszaadta az eddig használtat a könyvjelzőkkel, a jelszavakkal, a „samarawablog.pw”-vel...vírusirtó + malvare-t futtattam, de amúgy is mennek állandóan a háttérben, nem találtak semmit. Annyi a változás, hogy most már egy plugint sem lát, se flash-t, se javát, így nem is indul el semmi kb. Pedig fel vannak telepítve, a Ccleaner kiírja, hogy beépülőként ott vannak a Firefox-ban, a böngésző mégsem érzékeli.
Mi történhetett a rókával?!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AliExpress tapasztalatok
- Gamepad
- Villanyszerelés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911