Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
A 3-as verziónál, böngésző alján volt egy sáv, ami az 5-be már nincs.
Bemásolom pontosan miről lenne szó:
Számomra elsőre az volt a legmeglepőbb, hogy az állapotsor helyét az alapértelmezésben kikapcsolt „Kiegészítősáv” vette át. Ezt a helyet a továbbiakban csak a kiegészítők használhatják fel gombok és állapotüzenetek megjelenítésére. No de mégis mi történt az állapotsor által jelzett böngészőállapotokkal és hivatkozási címek kijelzésével? Ezeket a funkciókat egy automatikusan méretezett feliratmező vette át, amely a böngészőablak alsó részéhez „tapad” és a kurzort elkerülve jelenik meg alapértelmezésként a bal, vagy takarás esetén a jobb oldalon.Próbáltam megszokni, de nem sikerült.
Utána néztem, és ezt a kiegészítőt találtam: Fox!BoxNekem csak annyi kell, hogy fixen legyen ott az a sáv, és ne ugrabugráljon.
Jobb oldalán egyszerűen át tudtam váltani IE motorra, ami így, úgy szint eltűnt.
Láttam ez valami IP címet is kiír stb., de ezekre nekem nincs szükségem, csak hogy úgy nézzen ki mint a FF3-ba.
Akkor is ezt a kiegészítőt kell felraknom, vagy van erre másik?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok egyben
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911