Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nah ez lehet user error, vagy böngésző, nem tudom.
Leszedtem ezt a frissítést amit mondtál. Most egy félórát cseszekedtem a gpu rendering, gfx, directwrite beállításokkal, kombinációikkal, nem tudok rájönni mit kéne ki meg bekapcsolni. Kikapcsoltam mindent, egy részét, vagy csak egyet, de nem jó.
IE 9-ben így néznek ki a betűk oldalt:
Aurorában 6.0-ban is ilyen volt, de ez most már 7.0:

Valaki tessék megmondani mit kéne az about:config-ban beállítanom, mert már nem tudom, próbáltam mindent.
Az első hsz-ben lévő trükk nem működik, mert ha kikapcsolok mindent, akkor is így néznek ki a betűk oldalt. BTW Chromeban is stimmelnek a betűk.Hja és így 7.0-ban már eltűnt a http://www. előtag, fantasztikus... Van vagy lesz rá vmi kieg hogy visszarakhassuk?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- 3D nyomtatás
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autós topik
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Netfone
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az első hsz-ben lévő trükk nem működik, mert ha kikapcsolok mindent, akkor is így néznek ki a betűk oldalt. BTW Chromeban is stimmelnek a betűk.
KAMI911