Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Hát ma meglett a véleményem egy jópár motoros társamról, hihetetlen mennyi őrült idióta van.
Ma ugyanis gyalog túráztunk és visszafele egy faluban jöttünk gyalog, elég nagy motoros forgalom volt, mert a falu előtt és után elég jó kanyarok vannak, viszonylag jó útburkolattal.Arról hogy sokuknak a rövidgatya rövidújjú öltözködés dívvik, azon már meg sem lepődtem.
De hogy FALUBAN beláthatatlan kanyarokban, miért kell az R1-el meg Bladekkel LAPON! 120-al fordulni, ezt nem tudom megérteni. FALUBAN bakker. És Nem 1 volt, hanem nagyonsokan igenis húzzák lakott területen belül is. Öngyilkosjelölt idióták, de ez a kisebb baj a nagyobb hogy ha egy gyerek, vagy kutya vagy bármi... á bele se merek gondolni.
Mi a F@szért nem mennek ezek el versenypályára, annyira felelőtlenek az emberek hogy el sem hiszem.Ma így nagyot csalódtam. Azt hittem kevesebb idióta van, de nem, sajnos nagyon sokan vannak...
Nem is csodálkozom hogy ilyenek alapján ítélnek meg mindekt is az autósok.
Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest