Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
feca81
aktív tag
hatha van vki itt,aki tudvmit. a kawasaki 250R-rol lenne szo. 2008-ba nadjak, ki. meg hivatalos ar nincs kiteve a honlapokra. tud valaki ettol fuggetlenul vmit rola? a 30LE-t kicsit keveslem,de ha jo a nyomateka, lehet fevenne a versenyt az en 40-es FZRemmel. erre szivesen lecserelnem

Kawasaki ninja 250R -
SzalaiG
addikt
Nagyon-nagyon jó a Honda 2008as újdonságait bemutató interaktív weblap: [link]

-
-
Kris91
csendes tag
Sziasztok!
Valaki közületek ismer olyat, aki tud műhelyben krómozni, homokszórni, fényezni? (Nem kell egyszerre a 3.
) És kb árakra is kiváncsi lennék.
két sárvédő, tank, oldaldekni, egyebek --> homokszórás - fényezés
kipufogó, kisebb dolgok --> krómozás
Köszi!
-
jasszer
őstag
Ha már szóbakerült a kényelem... Nektek eleinte nem merevedett el a nyakatok? 1 óra után már fáj, akárhogy mozgatom... :/ (HJC CS12-esem van)
-
Geryson
addikt
Wow, köszönöm a tippeket no és a sztorikat. Hát autóval nekem is voltak már dolgaim (pl. pont ma délelőtt hárítottam el egy birka autóvezetővel a csattanást). Motorral biztosan jobban el fogok gondolkozni utólag a dolgokon...

-
feca81
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
en egyszer autoval jartam hasonloan.birka testu kutyak ejjel atmentek az uton.bar sotet volt,lehetttek birkak is
. csuszos volt az ut is,en meg ahogy kell,jottem rendesen 90-nel.hirtelen feltuntek,en meg csak neztem.nyomtam a satufeket,de annyitert,mint michael jacksonnal az arcplasztika. az volt a makom,h miutan ketto atment elottem a 3. megallt nezelodni.igy pont atmentem kozottuk... soha ne mfogom elfelejteni azt az ejszakat. -
Stalker-2572
veterán
pff ezt annyira utálom. Egyszer este, olyan 70-el mehettem, kiugrott elém egy őz, még arra sem volt időm, hogy azt mondjam kakukk. Kb 20 centin múlott az egész és azon, hogy nem esett orra előttem, mert majdnem ez történt
Előző tulaj is ezért adta el a motort "ölembeugrott egy őz és rájöttem eleget motoroztam" 
-
feca81
aktív tag
na EZ a nemegyszeru

-
[lAyCsI]
addikt
a milánói motorkiállítás képekben
érdemes 1x végigpörgetni -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Haveromnak volt, élete első ruhája, amiben nem esett, de szétnyílt a derekánál, mert szimplán van varrva.
Kiengedi a színét...
és feslik.egyebet nem tudok elmondani.
-
törölt tag
a grafkartyak vannak kihegyezve grafikara.

esetleg a procik lebegonpontos teljesitmenye kulonbozik, ebbol kovetkezhet pl a jatekok alatt hatrany, vagy az architekturabol vagy a cache meretebol vagy a memoriakezelesbol, attol fuggoen h melyik progi mit hasznal/terhel inkabb. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
én meg ezért veszek nemsokára(remélem) 360-at...
PC suxx
-
Topiccsendőr
addikt
A kar elfáradása általában rossz üléspozícióra enged következtetni. A felső tested súlyát nem szabad a kormánycsutkákra átvinni, főleg kanyarban nem, erre kínosan ügyelni kell. Általában a tankhoz közel ülésnél van ez, egy picit hátrébb kell csúszni, akkor nem fáradnak a karok.
-
feca81
aktív tag
válasz
Geryson
üzenetére
190 vagyok 90-95 kiloval. valoban kisebb emberre terveztek,de 200km-t levezettem 2 megallassal (egy tankolas, egy ebed, tehat egyik se volt kotelezo). semmi gondom nem volt vele. ara figyelj,h ha veszel kerulj egy kort,es nezd meg mennyire terheli meg a karod. az fog leghamarabb elfaradni.ha nagyon megterheli,nem a te motorod. az NS125R nekem megterhelte,nem is sokaig volt nalam, pedig az felig tura volt. a freccia mar sokkal jobb volt. az FZR meg szinte egyaltalan nem terheli.bar ez lehet amiatt is,mert kezdek raerezni,hogy kell a motoron ulni. allitolag tartanod kell a testedet a comboddal es a terdeddel.nem hittem el,de van benne vmi. ezzel kimeled a derekad es a kezed.ja meg pirosnal erdemes felegyenesedni az is sokat jelent.(persze ez csak mukodo alapjaratnal jo
) -
feca81
aktív tag
válasz
Geryson
üzenetére
erre azt tudom mondani,mint oly sok forumos itt. vezess ugy,mintha rad vadasznanak. en igyvezetek, tobb,mint egy tucat esetben ez mentett meg.
mod: ja es ez egy eves adat. azaz evente tobb,mint egy tucat
iden kb 4 honapot vezettem: marciustol juniusig, aztan kidglott alolam a szerkentyu. nagyon nem figyelnek. -
feca81
aktív tag
válasz
Flashback
üzenetére
en is elsore atmentem ugy,h mindossze egy orat vezettem forgalomban, azt is vizsga elott 1 oraval
. az oktatom link volt. kerdezte,h tudok motorozni? en emg mondtam,mar ultem motoron,de a kressz,hat... nem kulonosebben izgatta. atmentem. rutinnal tobbet motoroztam,ott megvolt a kotelezo oraszam. talan abbol kovetkeztett,h "tudok " motorozni. de a motorozas es a kressz sztem 2 kulonbozo dolog. oszinten hanyan tartjatok be a kresszt?
a B-s jogsim izgalmasabb volt. 3 hibapontom lett forgalmibol.en meg elkezdtem hisztizni,mikor mondta,h mik azok. nem tudom miert,nem szoktam kotekedni. tudtam is hogy hibaztam.2x lepett le gyalogos,azt tette szova. igaz mar akkor,mikor ott voltam 2 meterre a zebratol.megallni lehetetlen. ezt tettem szova.erre azt mondta ugy kell megkozeliteni,ovatosan. aztan atmentem egy sargan,az mar nem izgatta. rairta kesei reakcio,agressziv vezetes
jogsinal mindig szerencsem volt. 3 jogsi,mindharomszor elsore mindenbol keves hibaponttal,v semivel se. -
feca81
aktív tag
válasz
Flashback
üzenetére
vegyel egy-ket evvel fiatalabb FZR-t. azoknak mar trapezlampaja va nes sztem (nem elfogultsagbol,mert ilyenem van
) de gyonyoruek. a ket kerek lampas nekem se tetszik. oylan,mintha orrba vagtak volna,szinte fuggoleges a fejidom. a trapeznal mar enyhen ivelt. + az elso kereknel az idom se "kulonul el" annyira a kerektol.itt mar valahoy jobban megoldottak. a hatos lampaja is szebb,bele van epitve az idomba. szoval egyszeruen gyonyoru. ennel talan a CBR F2 tetszik jobban. na az meg gyonyoru. ne mtom mi van velem,de ez a trapez lampa jobban tetszik,mint a macskaszem. talan a matematikus mivoltombol adodoan
-
feca81
aktív tag
a barton a hibas. alapvetoen az intel procik vannak kihegyezve a 3D grafikara.az AMD-k gyengebben teljesitenek ilye nteren. ettol fuggetlenul en is AMD hivo vagyok,de hat istenem,ez van

az is elkepzelheto,h ha felhuztad, nincs eleg hutese, es tulmelegszik a nagy teljesitmenyen. probald meg atallitani alapra,hatha... -
Louisnál ez van: MARHA OLCSÓ! nem hiszem el, holnap felhívom őket

-
-
Geryson
addikt
Na már jött is még egy kérdés. 187 cm-el lehetnek gondjaim bármelyik speed-el? Úgy hallottam, hogy ezek alacsonyabb emberekre vannak tervezve. Hobbi szinten fogom használni, nem órákig, akkor nincs gond, nemde?
-
Geryson
addikt
New kérdés:
Sidi és Alpinestars valóban csak "túlpreferált" márkák és valójában nem annyira jók, mint ahogy tartják őket? Vagy ez csak a boltos hülyesége volt?
A Sidi csizmái rettentően tetszenek...
-
Geryson
addikt
Na olvasom, hogy itt még egy új mocis!

Én sem szeretnék donor lenni, én speciell tökre nem félek attól, hogy húzom majd neki eszetlenül. Kocsinak is nyomhatnám és mégsem teszem.
Attól jobban tartok, hogy az történik mint 2 haverommal, hogy elcsapják őket mert nem veszik észre a mocit. Az egyik egy töréssel, a másik megúszta horzsolásokkal szerencsére. Na ez a nagyobb veszély az én esetemben, de igyekszem valóban mindenre figyelni majd.
-
-
Ismerős
Én is 35 fokban tűző napsütésben vizsgáztam. Ráadásul 3-óra után amikor mindenki húzott haza mint a barmok. Az indexre nagyon figyeltem, meg az egyirányú utcákra. De kb 15-20 percet ha vezettem mert a másik srácot megvágták, neki nagyon sokáig kint volt az index, a vizsgán már az oktató szólt rá kétszer is hogy vegye vissza, így csak én mentem át. De azért bekarikázta a "korai/késői index használat" rublikát, pedig sztem teljesen korrektül használtam őket. De mikor megondta hogy megvan persze nem problémáztam.
Szerencsésnek mondhatom magam mert mindenből elsőre átmentem. -
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
gondolom szép a képminősége, nem kell levenni

az enyém meg szinte élvezhetetlen. Egybként bill-el marha nehéz, még jó, hogy vettem F1-hez gamepadot. -
ALI_G
veterán
felhív haverom, a szegedi taxis csákó akinek van a subaru impreza STI-je. Felugrik, szívjunk el egy cigit. Mondom jó. Lemegyek, nézem itt nincs se opel (ez a melós autója) se a subaru. Elmegy egy faxa BMW, már azt hittem, hogy lecserélte az STI-t arra, egyébként nagyon kis pofás volt.
Aha persze, ez a kötsög megjelenik egy mitsubishi lancer evo-val. 1 éves, és képes volt lecserélni a subaru-t
Mentünk egy kört, full más mint a subaru. Azért ez még 20 LE-vel rátesz az STI-re, csak úgy szakított ez is. Amúgy tök kis szolid, halk meg minden, alul nem is harap csak szépen lineárisan, persze 6-7000-nél már csak úgy tombolnak a pacik.
-
ALI_G
veterán
játszott már vki a motoGP 2007-tel? Nekem iszonyatosan akad. 2,5+-os barton van felhűzva, 9800pro kari, levéve szinte minimumra minden és a CPU így is 97-99%-on jár és akad a hang meg a játék is kicsit szaggat.
mi a szar itten? -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem láttad natgeón hogyan újatják fel az M1A1-eseket

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
lehet jövőre nem ártana minimálba nyomatni valamit
de egyenlőre úgy vagyok még vele, hogy örülök néha ha
2 kerékkel az úton tudok maradni
-
Logikát ne keress benne.
Engem is meghúztak elsőre (akkor már pár éve motoroztam évi 8-10ezer km-t) mert nem tudott mibe belekötni (oktató sem látott hibát)
Másodszorra meg úgy engedtek át, hogy legalább 3 helyen meghúzhattak volna.
Igaz, másodszorra ilyen körülmények között vizsgáztunk:
42fok árnyékban (!)
lég-olajhűtéses motor+aszfalt tolta a meleget mint az állat
kötelező csizma, hosszúnadrág, kesztyű, bukó, stb.
Visszaérve leszálltam a motorról és összeestem, pedig hozzá vagyok szokva az ilyenhez. Ekkor meg átengedtek. nocomment.Én a helyedben megkérdeztem volna, hogy hol, mert te mindenhol kattintottál, legfeljebb a relé nem kapcsolt, arról meg nem tehetsz. Próba cseresznye. Bár, már mindegy...
legközelebb sikerülni fog ;) -
Ár/Telj(minőségben) milyen kabátot, csizmát, nadrágot érdemes venni?
-
feca81
aktív tag
válasz
Flashback
üzenetére
alapvetoen a sportossag
magyarul a sport ki van hegyezve,mint az allat. gyors, jo uttartas,kenyelmetlen
a sport-tura inkabb kenyelmesebb,kevesbe van kihegyezve,strapabirobb, hosszabb tavon se nagyon kenyelmetlen.(nem azt mondom,h hudemilyennagyon kenyelmes,de sokkal kenyelmesebb,mint a sport). mas a futomu mas a motor karakterisztikaja. lagyabb,lassabb,kellemesebb. -
Bár a színe nem a legjobb, de: [link]
-
Sport és sport túra között mi az alapvető különbség? Telók? Kormány?
-
Kris91
csendes tag
Holnap lesz a forgalmi vizsgám. Drukkoljatok!

-
Kris91
csendes tag
Köszi a válaszokat, majd próbálkozom.

-
[lAyCsI]
addikt
ráraknám én is szivesen az alfelem

gondolom ágaskodós egy paripa
viszont lenne egy kérdésem:
a CNC-s haverod pici átalakítást is vállal?
lenne egy kormányvégsúlyom ami nem teljesen
kompatibilis az alukormányommal és le kellene
belőle gyalulni egy hangyafasznyit... tudom nem egy
nagy dolog, szal azért kérdezném hogy szted vállal-e ilyesmit... -
stargazer
senior tag
válasz
Flashback
üzenetére
lehet hogy érdemes rá egy pillantást vetni. de mindenképp vidd el szakihoz, olajcsere (a kompressziónövelő adalékok ellen), aztán kipróbálás. de mondjuk ennek már valszeg minden baja volt, van és lesz, ugyhogy könnyen lehet hogy mégegyszer ennyit rá kell dobnod hogy rendben legyen. mindenzt mondom úgy hogy abszolút nem értek a motorokhoz...

-
Vélemény? [link]
Aktív témák
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Casio G-Shock Nano DWN-5600 ring watch
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem semmi.

. csuszos volt az ut is,en meg ahogy kell,jottem rendesen 90-nel.hirtelen feltuntek,en meg csak neztem.nyomtam a satufeket,de annyitert,mint michael jacksonnal az arcplasztika. az volt a makom,h miutan ketto atment elottem a 3. megallt nezelodni.igy pont atmentem kozottuk... soha ne mfogom elfelejteni azt az ejszakat.
Előző tulaj is ezért adta el a motort "ölembeugrott egy őz és rájöttem eleget motoroztam" 

)