Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
MEgérkezett a túrakormányunk összes alkatrésze
Hamarosan átépítés.
Gm, lehet mégis 650essel kezdek?
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
sipcsontvedonek talan jobb is, mint motorosnak, marmint magaban. ott egyertelmuen ilyenfajta terhelesek erik, motoron meg lehet h amikor 'csak' raesel, akkor nem kemenyedik be. a deszkasok is eltrafalnak gyakran ezt-azt meg magasbol esnek, tehat ott egyertelmuen van letjogosultsaga.
ki kene probalni h mi az a sebesseg/ero, ahol mar csillapit. amilyen lassan huzogattak szet a videon, el tudom kepzelni h nekunk is siman jo lenne. csak kene ra vmi kopasallo, aztan hajra. -
Integra
titán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
már kapni is lehet
egy sípcsontvédőt edzésekhez azonnal elfogadnék belőle, ha létezne..
-
Integra
titán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
asszem megvan a védőfelszerelések új generációjának alapköve
ez komoly, azt tudtam, hogy léteznek ilyen anyagok, de mindig csak a harcászatban olvasstam, golyóálló mellények folyékony polimer alapon etc...
de hogy ez már kereskedelmi forgalomban is létezik..
nagyon durva
21. századi páncél
-
zsoltee10
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
vazze, ez nagyon durva, sosem láttam ilyet. Milyen lenne már egy bukó, ami olyan, mint egy sima sapi.

-
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
és igazad van. Ha ez az anyag ilyen, akkor aranyat ér a feltalálónak!
-
Stalker-2572
veterán
Erről rögtön egy új generációs bukófelszerelés jutott az eszembe

-
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
wátttáááfáááákkkkk
holnap vizsgázok, de ezt megérte megnézni, még én is leestem a székemről, hatalmas felvétel!!! -
Stalker-2572
veterán
HusaberG Jump
ROFL 
-
Ő micsoda állat? RF-ről nem is hallottam még

-
ALI_G
veterán
a sisakos én vagyok itt

-
Egy Sci-fiben még elmenne. De nem, szerencsételn nagyon csúnya.
[link] -
Integra
titán
dn-01
nagyon gizdaaaaa
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
sanszos,
vagy valami fránya hydrogen... pfúúj
-
ALI_G
veterán
Ezt az e-mailt kaptam az előbb:
Hello! Láttam neten a hírdetésed,érdekelne,hogy elkelt-e már a motor? Tudnál küldni nekem néhány képet? (műszerfal) Meg egy kis infót a gépről? Előre is köszi!
valahol fent maradhatott a hirdetés, de már mikorról? -
954 vs 929 Honda link
-
válasz
Integra
üzenetére
Világos, kinek mi tetszik. Én szeretem ha van a motornak látszatja, van teste, és nem a vázra, meg a nyúlványra ülök fel. NR-en biztos magamhoz nyúlnék, de nekem nem kell olyan motor, ami elveszik alattam, pedig nem vagyok vastag gyerek.

Akkor sincs a 954nél szebb motor

-
válasz
Flashback
üzenetére
Erősebb a blokkja, jobb a blokkja, pár szög (villa, ülés, kormány) változtatva lett, meg a legszebb motor a jelenlegi (elérhető) palettán.
Bár klubtársak szerint nem jó motor, mert idézem: "Melegszik pályán"

Amúgy honda.co.jp-n találsz róla adatot, hogy miben más mint a 929.
ezt most találtam Az ára az igazán vicces.
1.7millió újonnan...Konica meg 1.8
Az itthon lesz vagy 3 misi... -
ALI_G
veterán
szegeden esik a hó mint állat, láttam egy pizzafutit. hát zsír lehet neki nyitott sisakban, szembe jön a hó, itt-ott latyak, a használatlan utcákban a hó alatt tükör jég...kint -3 fok.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hang? Ugyammá. Jeladó+radar mindenkinek.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
a, valtogatni muszaj lesz, azt most felejtsd el h nem lehet majd

a vellanymotoroknak is van idealis fordulatszama meg ha nem is olyan szuk tartomanyban, mint a benyasoknak. vagy megideologizaljak vhogy h megis miert kene valtani.
vagy nem is igazi valto lesz, hanem csak egy fordszam-hatarolo
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére

Ez a betöltős hangminta ez jó
Viszont télleg szükség lesz rá, csak nem fülesbe, hanem egy naaagy hangszóróba, mert a mostaniakhoz képest sokkal halkabbak az elektromos dolgok. Úgyhogy még azt is el tudom képzelni, hogy balesetvédelmi okokból programozható hangokat fognak kapni
Vagy a minimum, hogy felerősített interferencia hangokat fognak hallatni
, mint mondjuk egy fénykard.
Viszont a váltogatás az hiányozni fog egy darabig ... Monnyuk egy fél óráig.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nefelj. amig akksikat csak ilyen nehezeket lehet csinalni, addig nincs gond. ha majd uzemanyagcellas meg napelemes mocik jonnek, akkor kezhecc aggodni

egyebkent meg, ha a nyanyanyanyanyaaaaaaanyaaaaaa alatt fejutsz 200-ra, es visszafele meg akkorat motorfekez mint egy megszorult kamaz, kiterdekel? kapsz egy fulest, amibe betolthetoek a hangmintak es a gazkar illetve a pillanatnyi gyorsulas/lassulas fuggvenyeben tolja neked a zenet. elindulas elott meg csak kivalasztod a listarol h SP2+techserfu/RSVmille+Termignoni/GSXR750+acrapo/stb
inkabb azt talajuk ki h mire lehetne hasznalni a motorfekezeskor keletkezo rengeteg energiat
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
áááá, ha elfogy a benzin, akkor én elsajtolok magamnak egy kamionnal, leásom a földbe és még 20 évvel az után hogy elfogyott az üzemanyag, én vígan fogom neki tépni, bár lehet akkor már 400-zal fogtok száguldani a levegőben, de én maradi vagyok

-
törölt tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
koszonom, koszonom, koszonom

persu: ugy kopnak. viszont amikor ki lettek cserelve a gyuruk meg a dugok, akkor sokaig jo volt.
aztan egyszercsak hirtelen romlott le az allapota, olyan, mintha valami felgyorsitotta volna a kopast. vagy hihetetlenul felhigult az olaj v vmi odakerult a hengerekbe, aminek nem lett volna szabad, nemtom. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ne hülyéskedj,
addigra már finggal fognak üzemelni a motorok
-
V_Zoli
aktív tag
Nemsemmi...[link]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
Az a baj, hogy a sportmotorok "hordósan" kopnak, lehet, hogy nálad ezért nem jött be a dugó-gyűrű csere. Középen jobban ki van kopva, mint alul, felül...
Gondold el, hogy fogják szidni az elektormos gázkaros, változó szívócsöves, fossákönnyített motorokat majd 2012-ben, generálozásnál

-
Integra
titán
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
NYISSUK MEG, NYISSUK MEG!
fejenként egy 20-as és tavaszra összejönne az új vasparipa -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
karter gaz az van rendesen. elfuj, nem a szelepek a ludasak.
furas + dugocsere + fotengelycsapagyazas lenne a minimum. ha mennek a szelepek is, akkor vegkepp horror. most szoph@tom h 20 szelepes ordogi tekknologia. most mar az R1-es is csak 16. gyavak!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
huszon-harmincvalahányan, mikor mennyi.
Régebben volt a Hungaroringen, a Pannóniaringen, Euroringen, sőt két utcai pálya is volt. Nekem mindkettőt sikerült élve megúsznom, az elsőn csak edzésen sikerült résztvennem, a másikon meg nagyot estem egy zebrán. Félelmetesek az utcabútorzatok, még ha szénabálát raknak eléjük akkor is... Bár a nyugdíjas nézők előszeretettel veszik el a villanyoszlopok elől, hogy arra üljenek
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
Döbbenet. Nem eszi, és nem megy. A kartel gáz is nagy? szóval elfúj a dugó mellett? Jah, de ha a kompresszió nincs, akkor persze, hogy elfúj.
akkor fullgenerál kellene neki... vagy csak fúrás dugócsere a főtengelyt meg békénhagyni? vagy akkor azt is szétvágná a nagyobb teljestmény? -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
eszi-eszi az olajat, de nem veszesen. alapjarat van benne, ero nincs

valto tokeletes, tavaly csinaltattam meg
kilokdoste, dehat mindegyik ki szokta ebben a korban.
lehet kap prolong-ot, bar az inkabb surlodascsokkento, mint kompresszionovelo. egy probat talan meger. csak indulna be
zsoltee10: tavalyi gyuruszett es dugo van benne. attol meg lehet h megette ezeket a gyuruket... -
zsoltee10
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
Szóval megy a dög, csak eszi az olajat, meg alapjárat csak 3000 től van?

Télleg, a váltó az még jó benne? Nem lökdösi ki a kettest?
Állítólag a prolong az jó, legalábbis az ilyen öreg motorokkal jót tett az egyik szerelő ismerősöm szerint. Remélem nem fizette le semelyik prolongos ember... -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ajanljatok varazsszereket, amik visszaallitjak a kompressziot, csokkentik a fogyasztast es olaj nelkul is elmegyek csillio km-t
ha tankolni kell kozben, az meg nem gondegyebkent meg respect

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
meggyőző vagy mint a neved.

-
Topiccsendőr
addikt
Akkor tegye fel a kezét, aki megnyitja az "adakozz Endrúnak, hogy nyáron legyen motorja" című topikot!

Vegyél valamit, mindegy mit, csak két kereke legyen!
Respektekre:
ugyan srácok, neeeem kell, csak a munkámat végeztem
azé kösz. -
törölt tag
hehe, eljenek a szuletesnapok. Arai rx-7 black
mostaztan nezhetek airbrush-os utan h disziccsekidedurvan es akkoraztan... mehetek gyalogolni, mert motor egyelore nem lesz 
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
RISZPEKT

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
gondolom jó kis meccsek szoktak lenni...

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hát le a kalappal előttetek.

és kösz a képet!

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
rebel56
üzenetére
Teljesen egyedül kell csinálnom, csak a kuplungkönnyítést csináltattam Bambival, a többi dolgot nekem kellett kitapasztalnom. Úgy néz ki abbahagyja, de lesz 08-ban is Kupa, mert Máriapócson szívesen látnak minket. Szóval azt meg tudjuk rendezni magunknak. Kellene még pálya, de elég nehéz a ami helyzetben egy maréknyi embernek rendezni bajnokságot.
-
rebel56
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Egyedül javítgatod?
Bambi abbahagyja? (Láttam, hogy egy rakás MZ alkatrészt árul.)
Lesz jövőre kiírás? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
A futómű meg van csinálva rendesen. Ez életbevágó kérdés

Én eleinte nyers erő párti voltam, a blokkomat jól megcsináltam, a többit ímmel-ámmal. Szóval igazából csak most kezdek formába jönni, hogy a futóművet megcsináltam. Gumikat jókat vettem rá, csak nem lett kisúlyozva a felni, így estem-keltem vele, meg idióta volt a csúszáshatára a gépnek. Azóta tanultam ebből, a futóműnél nincs fontosabb, még ilyen szaroknál is. Szóval kikisérleteztem egy olajkeveréket előre a telókba, a hátsó gátlót is felújítottam, azóta rengeteget javultam. És ezeknek a gumiknak a szélei is rojtosodnak, úgyhogy nagyon jók. A többi dolog ronda rajtuk, de a fék, a futómű az példás. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
bennem valahogy még mindíg a szoci fossá repedezett gumis MZett képe van a fejemben, amikor megláttam mekkorát borítotok vele még a hideg is kirázott

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
milyen gumikkal mentek?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
te ott te vagy a bajnok

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nézd már hogy félti tőlünk

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
erre emléxem, már mesélted, hogy a többiek kicsit rosszabbul élték meg a látványt mint te az esést

Azért remélem tavasszal találkozunk kakucson.
régebben szúrtál be képet a kicsikéről? Muti már a vasakat.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
a lúzer 250 Kupában

-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Milyen kategóriában versenyzel?

-
-
Topiccsendőr
addikt
Otthon ellennék, vele, de nem a vázon maradsz, amikor esel
Azért vannak a protektorok, hogy megvédjenek. Egy kellemes pillanatban a motor kiment alólam, én csúsztam simán, a motor kormánya megakadt valamiben a pályáról kifelé és hármat pördult hossztengelye körül, utána földet ért.
A kormányt kellett (volna) kicserélni. Mivel nem volt nálam pótkormány, fogtam egy rossz villaszárat és azzal egyenesítettem ki a kollégákkal verseny idejére
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azért ha a vázat megnyekkentem, jó sok munkádba kerülne otthon, meg lehet az orvosoknak is, hogy rendberakjanak

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
árat nem tudok, de ha eldobod nopara,
benne van a pakliban... meg a tandíjban
-
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
arra én is kíváncsi lennék.
Ha oktatás akkor már versenymotoron a hungaroningen, 100+ vagy kakucsringen persu oktató bácsival gyakorlás
fillérekért. -
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
nem de a szívem húz felé
a hang, a feeling. Nézni legalább is nagyon jó őket és nagyon kipróbálnám. Ha megtehetném lenne egy supermoto-m a hornet mellett ami majd Z750 vagy Ducati monsterre lesz cserélve. ha... 
jóvanna, álomnak nem szép?
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem gondoltam volna h ti is sokat rugtok/vedtek sipcsonttal 

holnap vizsgázok, de ezt megérte megnézni, még én is leestem a székemről, hatalmas felvétel!!!
ROFL 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kilokdoste, dehat mindegyik ki szokta ebben a korban.