Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Van enduro oktatás is, igaz 3 nap 70k+
[link] nem is tudom 
-
ALI_G
veterán
ilyen garázsa van valakinek?
Elhívhatna.
-
törölt tag
haláli

-
ALI_G
veterán
egész jó kis helyet találtam, motoros videók, hogyan kategóriában: [link]
Firefox alatt kicsit bugzik az oldal.
-
ALI_G
veterán
Ebben a cuki csapatban valyon mekkora lehet a halálozási arány? [link]

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ezt hívják úgy, hogy emberi baromság, és mohóság.
Mindenből csak a még szebb, még erősebb, még csicsább, mert csak akkor vagy ember, ha "még" inkább...
"A tavalyi az szar, mert 2.84LE-vel kevesebb van benne" Mintha annyira nagyon megéreznéd közúton az az alig 3LE-t.
Az emberi böszmeség határtalan sajnos.
Amint kijön a tavalyinál 2.85LEvel erősebb motor, akkor már az az ász, és a 125ös 4T-t is ahhoz hasonlítják, így nézve milyen szar a 125ös.
Komolyan mondom, rüht kapok már ettől
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Remélem belevágódott. A kamerába bezzeg tudunk kancsulni, előre már kevésbé. Pedig elég sűrű lehetett arra a forgalom. Namaj' a szilveszteri Önök kértékbe írok egy levelet, hátha berakják vágatlanul a műsor anyagát...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
upsz, lehagytam a k-t.. pff
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
De mekkora gyökér má???
Mi kell neki? egy F16-os? Vagy mi? Egy Y2K-hoz hasonlítja negyedmérföldes gyorsuláson, vagy tényleg nem értem...
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"it doesn't have much power at all"

-
Topiccsendőr
addikt
Nah, megnyugodtam, nálunk sokkal fejlettebb és sokkal tengerentúli nyugatibb országban is tudnak nagggyonszar motorosműsort csinálni.
"ha érted, miről beszélek, ööö... ha érted miről beszélek... ha érted, miről beszélek"
Azt megtudtam, hogy a Dukival, meg az Apriliával is gyönyörűen lehet egykerekezni, de most belevágódott a srác a buszba végül, vagy sem??? Érted miről beszélek?Bazz ...Stan és Pan komolyan mondom...

mod:
na jó, sokkal jobb kamerával, meg több pénzből vették fel úgyhogy egy picivel jobb, mint nálunk... Ott aranykehelyből isszák a f*st -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az a szerelmem.
Amint úgy leszek anyagilag, veszek egy törött 954-et, és megcsinálom olyanra. Jó, persze Öhlins első-hátsóra nem futja, de a többi az nem annyira egetverő összeg.
Szép kis Arata dobbal, nyami :-) -
Topiccsendőr
addikt
Ahham az a jó kis szárazkuplung. Az azért ott van a spiccen, nekem meg tetszik, ahogy csörög. Meg szuszog a motor, csörög a kuplung, morog a két Termignoni
áhh nagyon jó.
A radiálisat meg megérzed utcán is. Megérzed, ha húzod a fékkart, jééé puha, húzod, jééé még mindig puha, upsz blokkol az első kerék
mod:
azt a kotvány verseny 954-et
? -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem kell magyarázni, halottam már, (a Dukatti mindig szét akar esni
) de ebben meg visít a fogaskerék, és nekem az verbális orgazmust okoz, az meg nincs más motorban (jó, TL1000ben féligmeddig, meg Desmo-ban 16millióért).Pont az a jó az Sp2-ben, hogy retró. Letisztult, kiforrott, a kockalámpa meg rulz. Ráadásul, amennyivel olcsóbb egy SP2 az RSV-nél annyiból egy zsák fém fékcsövet veszek
Radiális féket meg sose fogom megérezni utcán, szóval nekem aztán mindegy. Igazából a féknyereg az, amit irigylek az olasz vasakról, de azt egy kis pénzmaggal lehet pótólni akármelyik japán vason is.Szívszerelmem 954-et mutattam már?

-
Topiccsendőr
addikt
Hát nem tudom azért le van maradva formatervben is rendesen szegény SP2. Nézegettem, mert játszadoztam a gondolattal, hoy kell nekem olyan, de a segge az 1990
Ha melléraksz egy mezei RSV-t... Radiális fék, gyárilag fém fékcső... Na jó az SP2 műszerfala felveszi a versenyt az új féldigisekkel, sőt jócskán megelőzte korát... De a Ducatinál nincs szebb V2-es motor. Igen távol állnak ezektől a japán vasak. Túl földhözragadt, sótlan jószágok. De ha már láttál/hallottál élőben egy olasz v 2-őt akkor nem kell magyaráznom, miről is van szó 
-
válasz
Integra
üzenetére
Csak nem lépnek ki, amikor a 600RR tönkrever mindenkit. Bár, így, hogy a Ten Kate átment GPbe, így sose lehet tudni. De van egy olyan érzésem, hogyha ki is hozzák az Sp3-at, akkor az is ugyanolyan ocsmány lesz mint az 1000RR.
Szvsz inkább maradon SP2 design, icipicit átszabva, de inkább ne. Az úgy szép, ahogy van, nem nagyon tudnak rajta szebbíteni

-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Majd amikor 1misi alatt lesz 954rr

-
Stalker-2572
veterán
Tök jó volt ma motorozni, még le is izzadtam... majd meggyulladtam
Nem vicc, sikerült túlöltözni 
Nézegettem most a használtmotorokat, hihetetlen, hogy már 1M-ért lehet kapni szinte zsír új DRZ-t
nagyon jól jár, aki ilyenkor vesz motort és nem nyáron 
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ez alatt volt: [link]
-
Integra
titán
válasz
Flashback
üzenetére
vtr1000 sp-1 volt anno. aztán jött az sp-2.
úgy indult a dolog, hogy wsbk-ban a honda sehogy se tudta elverni a dukikat, bárhogy is igyekeztek, nem ment, egyszerűen nem tudták megverni a 900 cc-s s4-gyel a 990-es v2-t.
így hát építettek pályára wsbk-ba egy saját v2-es motort. a homologizáció miatt meg csinálták utcára az sp-1-et majd az sp-2-t.
első évében vb lett a motor, aztán második, aztán megint első.
aztán jöttek az 1000cc-s s4-ek és akkor a honda szépen dobta az sp2-t. mindenki várta hogy jön az sp-3 de hiába
-
válasz
Flashback
üzenetére
A leginkább pályáról szabadult motor a Honda kínálatában a 600RR mellett, előtt. Kegyetlen, brutális literes V2, iszonyat hanggal, és iszonyat kényelmetlen
Jelen állás szerint az utolsó fogaskerekes blokk, amit a Honda kiadott. Ez volt az SP2, és mivel SuperBike-ból jött, ott most a Duki miatt 1200ccm lett a V2-esek felső határa, ezért mindenki várja a Nagy H-t, hogy megalkotja a VTR SP3-at. 1200-as V2-vel. nyami 
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
én is pályázni akarok!!!

-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jar is a s.gge a celegyenes vegen

-
Topiccsendőr
addikt
Áhhh, hát milyen féktávokat megy máááár???
kéész.[link] -
ALI_G
veterán
válasz
jasszer
üzenetére
egy éjszaka nem gáz. Persze azért reggel ne lepődj meg, hogyha nehezebben fog indulni
és huzamosabb időre érdemes megtudni milyen fagyálló is van hozzáadva a hűtővízhez.egyém egy nem fűtött, de zárt garázsban telelt tavaly, és idén is ott fog. Nem volt baja szerencsére.
-
jasszer
őstag
Ma éccaka vszeg a szabad ég alatt fog aludni a gées...
Általában mennyire problemmás ha kint marad a mínuszokban? -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ja és hozott egy könyvet, ugye amit most adott ki (nem is tudom, hogy mit kapok karácsonyra a kedvesemtől, de ha nem a Talma könyvet, akkor búcsút mondhat a motorozásnak
), Fábri meg hátrabaszta és egy szót se mondott róla... -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ki mondta, hogy jó?

csak Talma miatt néztem. De tetszett, hogy a közönség (ha önszántából, ha nem) de állva tapsolva fogadták Talmát
-
ALI_G
veterán
-
[lAyCsI]
addikt
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hitetlen kutya vagy...

de ha egyszer meglátlak egy szárnyason, lerúglak róla..
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Dehogyis
Pont, hogy most lesz jó napod, mert rávilágítottam a lényegre

-
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda Honda

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem, félreértesz
nekem a kemény verseny az első. nem szégyen kikapni.
a bajom az, hogy végignéztem az idei szezont és teljesen elkeserítő volt nézni a két gumi közötti különbséget. és esély se volt versenyre az esetek 80%-ban -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Na de Integra.
Ne csináld már.
Én a te szavaiddal írtam le azt, amit Honda kapott. De úgy látszik a Hondának nem kenhetik el a száját, csak a többi márkának 
Mod:
bevallom én is görény vagyok, mert ha sokan mondanak A-t akkor én biztos B-t mondok, szóval Tüzi, meg Szalai G a Hondafíliájukkal nállam Hondafóbiát idéztek elő
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ezzel semmi bajom nincsen egészen addig, amíg a gumik szóba nem kerülnek.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Biztosan láttad a Vin Dieseles filmet amiben 23-adikat kapcsolták az RX-nek vagy MX nek (annyira nem fogott meg, hogy emlékezzek rá) , meg az Eclipsnek.

Na, az egész filmben egyetlen egy mondat alkotja a szellemi vázat. Amikor lenyomja a szöszigyereket Vin, amaz meg elkezd magyarázkodni, hogy "de már majdnem megvoltál". Amit ezek után mond kopasz barátunk, az nagyon katartikus
Valahogy ez eszembe jutott itt a gumikon, meg a 800 köbcentin 
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ez így elég meredek és nem is pontos.
először is gumik. másodszor a 800as átállás nekik ment a legjobban, míg a japók teljesen rossz irányba mentek el, ezt be is vallották.
a bajom az, hogy jövőre is valszeg a gumikon fog sok minden múlni
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
SzalaiG
üzenetére
Tévét nem nézek, de ha ennyire off, nemrég néhány sörösdoboz társaságában véresre vertük a térdünket,
ezen:
[ez kééééész] -
SzalaiG
addikt
Látta valaki a Fábryt? Milyen volt?
-
F1DO
senior tag
Valljuk be, azért a Ducati nemcsak külsőségekben tud jót alkotni, a desmo motor bivalyerős, dolgoztak rajta rendesen.
Én örülök nagyon a KTM RC8-asának, végre valami igazán új, nemcsak egy újabb sor4-es a többi közül. Bár valószínűleg nagyon osztani-szorozni nem fog, mert kurva drága lesz, és még nem a superbike-ban indulnak vele, de azért tessék tisztességesen örülni neki!

A V2 blokkialakításban is van még azért kraft, nem csak a sor4-ben..
(A KTM-es főtervező finoman meg is jegyezte ezt. Az RC8-ban még nincs is jóformán semmi új, minden klasszikus technika)(Amire kíváncsi leszek hogy a BMW hogyan boldogul majd az SBK-ban..)
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
megtudnák építeni.
csak nem akarják
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
Az abs tényleg nagyon jó, láttam egy esetet, buszmegállóban álló menetrend szerinti járat szabálytalan előzésébe kezdett egy okos autós, mögötte a motoros, aztán hirtelen meggondolta magát az autós, és nyomott egy satut. A motoros meg már ráhúzta rendesen a tüzet, ő is satuzott és csodák csodája 10 cm-el a kocsi mögött nagyon kerepelt, de megállt. Én már réges-rég felkenődtem volna a kocsira, ahogy ezt meg is tettem a látott eset előtt másfél hónappal
Előttem is befékeztek, de én csak végigcsúsztam a kocsi bal oldalán és a fékkarom beakadt valamilyébe a kocsinak, szóval önkéntelenül satuztam. De megtámasztott a kocsi és nem estem el 
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra
üzenetére
most a 2006-osról meg a 2007-esről van szó?
mert ezek közt a 600-asban az szir szar +5 lóerő tényleg _nem_ érezhető. Kicsit más a dinamikája, és valóban jobb.
de kikeresem a hsz-t a véleményemről
.mod: meg is van
-
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na a zx10 ordenáré trombitája is megér egy misét azért..

-
Integra
titán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
jaja, ezres horentre nekünk is fáj a fogunk.. kérdés hogy a hh kiadja e nekünk is.
remélem.. kis hornet megvolt. de szerintem ha lesz is, akkor is egy darab, és mire hozzánk kerül, addigra, már rommá küldte a sok firkász..
nekem nagyon tetsz, az oldalsó kipoffját szokni kell még, de fényévekkel könnyebben emészthető mint a pengén. lehet hogy aztán élőben látja az ember azt is és akkor azt mondja hogy üt-vág.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hát akkor ennyit a vtr sp3-ról...

pedig nagyon kéne a duki ellen egy 1200-as v2... -
törölt tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
az abs jo dolog. segit elkerulni azt a legtobbszor zavaro tenyezot valamelyik (v mindket) kerek csuszik
tehat veszhelyzetben szinte kivetel nelkul jol jon. van, akit eleinte zavar, meg kell szoknia. en meg sosem vezettem ilyen motort, de lehet h egy-ket helyzetben megmentett volna az elcsuszastol, eleg felelmetes, mikor csikorgo _elso_ kerekkel allok meg. viszont hianyozna a csuszo kerek erzese neha 
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Te vagy az én emberem

Hornet az jól néz ki. Többihez képest 8)
-
SzalaiG
addikt
Kell ABS v nem kell ABS?

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
V motor drága... (drágább mint a soros)
Elkurvult a Honda, becsúszott az átlag színvonalba. (sajnos) -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
fujj, szégyeld magad!

Aktív témák
Hirdetés
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Radiális féket meg sose fogom megérezni utcán, szóval nekem aztán mindegy. Igazából a féknyereg az, amit irigylek az olasz vasakról, de azt egy kis pénzmaggal lehet pótólni akármelyik japán vason is.

Előttem is befékeztek, de én csak végigcsúsztam a kocsi bal oldalán és a fékkarom beakadt valamilyébe a kocsinak, szóval önkéntelenül satuztam. De megtámasztott a kocsi és nem estem el