- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
Kivittem ma a kis XR-t Szentkirályi krosszpályára, nagyon szépen teljesített
Tudni kell, hogy szinte aszfaltkemény agyagos a pálya, így enduro gumivel és szépen lehetet szelni a kanyarokat. Volt 3 nagyobb ugrató, azok az elején beszaratósak voltak (párszor voltam csak cross pályán) aztán az utolsó körökben már merészebben vágtam neki, akkor jött pár váratlen egykerekezés elől/hátul.
Annyit sikerült magamnak is leszűrni, hogy az ugrató tetején nem érdemes full gázt húzni
... vagy 30 métert egykerekeztem 
Délután kiment egy másik pályára voltak kinn emberek, jókat eldumáltunk meg a motorjaikat is kipróbálhattam:
YZ250F - motorozható, de ugrik
adtam egy kisebb hirtelen gázt és már emelte is az elejét
Agrasszív, vad (nekem aki nem tud cross motorozni
) azt mondták, hogy a WR-ek sokkal szelídebbek és egyenletesen adják le a teljesítményüket. Jó lenne már kipróbálni egy WR450-et.
YZ250 (2ütem - 60LE) OMG atomdúrva. Beteg
Nincs alapjárat, végig húzni kell. Kb alapfordulattól AZONNAL megránt és elkezd tépni mint állat... jött pár bucka hát baszki egy egész kicsit rá rántottam a gázra akarva-akaratlanul és majd kirepül alólam. Persze ez is egy kis gázfröccsre már egykeréken van, igazából ha nem ül a tankra az ember szinte csak egykeréken lehet vele menni. Nagyon dúrva. 
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudni kell, hogy szinte aszfaltkemény agyagos a pálya, így enduro gumivel és szépen lehetet szelni a kanyarokat. Volt 3 nagyobb ugrató, azok az elején beszaratósak voltak (párszor voltam csak cross pályán) aztán az utolsó körökben már merészebben vágtam neki, akkor jött pár váratlen egykerekezés elől/hátul.
Annyit sikerült magamnak is leszűrni, hogy az ugrató tetején nem érdemes full gázt húzni 
adtam egy kisebb hirtelen gázt és már emelte is az elejét
Agrasszív, vad (nekem aki nem tud cross motorozni
Nincs alapjárat, végig húzni kell. Kb alapfordulattól AZONNAL megránt és elkezd tépni mint állat... jött pár bucka hát baszki egy egész kicsit rá rántottam a gázra akarva-akaratlanul és majd kirepül alólam. Persze ez is egy kis gázfröccsre már egykeréken van, igazából ha nem ül a tankra az ember szinte csak egykeréken lehet vele menni. Nagyon dúrva.