Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Én meg ezt néztem meg már ki tudja hanyadszor

-[link]
Kár hogy a francia-spanyolhoz lövésem nincs,...hihetetlen, még mindig.
..és ami egyszerűen kiordít nekem a képből, hogy Dani' hogy tud ennyire szenvtelenül elballagni...nem értem.
Amikor tudja hogy mi minden bukott akkor, és hogy tökre az ő hibája,...hogy tudott így elballagni.
..és megint borulok Nicky előtt, én betakartam volna...lehet utána bocsánatot kérnék, de akkor ott utánalépek kettő hosszút, és nyakk egy lángos.
Nagyon emlékezetes pillanat volt. -
törölt tag
Assen, hülyék

-[link]
van egy-két kifejezetten jólsikerült
-
DNS_65
senior tag
válasz
Flashcash
üzenetére
Az aszfaltcsuszásnál még semmi gondja nem volt, csak jött a kavicságy, ami megdobta -
és szépen becsavarodott a lába maga alá - reccs
Pedig abszolut ártatlan esetnek tünt, aztán meg mi lett belőle.
De sztem a többiek örülnek h megmenekültek egy ilyen őrülttől egy időre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csinált már iszonyat f@szságokat idén is meg tavaly is! -
Integra
titán
na végre egy nagy összefoglaló pofon a hondáról...
[link]
csak egy védi mai napig a mundér becsületét..
de megérdemelne egy rá szabott motort és az ő fejlesztési tanácsait..
de nem rózát kell nyomni, faszom puidzsba
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
üzenetére
nemtom, én nem láttam azt mikor elias reccsent

azt már nemtom hogy vermjúlennek vagy hoppernek, de amikor valamelyiket előzte és ott keresztbe egész kanyar lefoglalva előzött, hát az az év motor berakása volt eddig az összes előzésből toronymagasan, ez ziher
nem kicsit lett visítozás a julian-toby kommentár boxban
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az interjú alapján biztosan tudta hogy el fog menni, mert nem tudott időben 2.-ba váltani.
sokáig maradt 1-ben, és sansza nem volt akár hasal akár nem.
Kár érte, mert jól jött volna a pontkülönbség, így meg hozzábukott, de majd legközelebb. -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
ja, a rajt az elég hajmeresztő volt

hideg gumikkal, fék a rázókövön és külső íven elfordulni 4-5 srácnak.
Azt hittem Nicky-nél perec lesz...vagy ha nem, akkor elfogynak a gumijai nagyon, mert akkorákat csúszott még lapra rakott motorral is (vagy az az bemelegítésen volt?..nem is tudom, de mindegy bevállalósan motorozott nagyon).
Stoner-nek nem volt megfelelő most a motor/gumi.
5tizedeket nem lehetett volna rajta hozni.
Rossi meg szép győzelmet aratott, azt hittem elfogynak neki is a gumijai, mert szintén csinált pár meredek dolgot, de végül is nem fogytak el.
Látszott azért a teljesítményeken hogy az eső már megint megzavarta a népeket, Hopper sem tudott teljes értéket letenni.
Elias hogy a rákomba tudott ilyen szerencsétlenül esni???? Sztem kilazult az utolsó métereken mikor csúszott, és a sóderben tekeredhetett meg ilyen mértékben a lába. Lehet ott máz azon járt az esze hogy mindjárt pattan fel újra.
Nagyon kiváncsi vagyok ki jön a helyére. -
válasz
Integra
üzenetére
Nem is értem miért csak Pedrossit tolták eddig is. Összekapar nekik egy teljesen korrekt versenyző egy VB címet, a minimum az lenne hogy egy ekkora költségvetésű csapat ugyanakkora támogatást adjon a világbajnoknak mint a spanyolnak, akármilyen lobbi is van Pedrosa mögött.
Rossinál meg jól látszott hogy kevés lesz ez a motor+Michelin a vb-hez, ha egy ilyen pályán ennyire versenyképes a Ducati+Bridgestone. Még ha Rossi nagy nehezen összekapar győzelmeket akkor sem lesz nagyon olyan versenyző aki pontokat tud rabolni Stonertől.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
rossi és nicky a nap hőse, de inkább nicky

nap előzése kétszer is. külső íven hülyére motorozza a népet, aztán pedig belsőn úgy rakja keresztbe csúsztatva a motort mint a régi szépidőben...
csak ennyit mondott utána futam végén a randy-nak ''...hope the nightmare is over...'' -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ennyire pro dovi, a második honda 61 sec-et kapot...
hülyére verné a nyalókás bohócot ha picit erősebb lenne a motorja.. -
Integra
titán
válasz
üzenetére
de legalább merné a csapat kimondani hogy hát uraim ez van, gabikának csak ez a technika jut... pedig ma rajta semmi se múlott, kimotorozta abból a fosból amit lehetett.
takeo papának ma fagyott egyet az arca már 250 miatt ahogy látta szépen visszafelé küzdeni dovit
na majd most 2től gp-ben is... -
Motion_Blur
félisten
250 dög unalom volt...Dovi szépen próbálta tartani magát Bautista mögött, de a végére már 1:42-es köröket ment, szerintem legyilkolta a gumijait. Hiába no, ez a Honda ennyit tud. Egyébként nagyon tetszik Dovi stílusa, szépen motorozik

-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez sosem ilyen egyszerű.
Az egész verseny egy felfokozott állapot, pláne az utolsó kör, utolsó mindent eldöntő kanyarkombinációja.
Ezt nem lehet megmérni egy otthoni fotelből. -
Motion_Blur
félisten
Mit nyúltkált Gabi a befutónál Faubelhez
+ utána görcsölt a boxban is...pedig meg lehetett volna a 2. hely, de elbaxta 
-
törölt tag
Kezd bosszantani hogy gyakorlatilag az összes csapattársa megelőzi Gabi-t ahogy jön egy egyenes szakasz.
Csöppet sem bánnám, ha másik csapat, vagy másik márka lenne, de ez így most már gáz. -
-
válasz
Overlocker
üzenetére
[link]
Remélem Talma bejön az első 3-ba. Peseknek és Faubelnek is szurkolok.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mai bemelegítésen már 2. volt

Valaki nem tudja hol nézhetném online-ba? Nyelv nem érdekel..mert egyelőre nem megy a tv-tunerem rendesen

-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Go Rossi! Goo!!!
Stoner remélem csak a mocit törte össze! -
Motion_Blur
félisten
800-as warmup:
1. Hayden
2. Hopkins
Utána jönnek a Yamahák, majd Pedrosa. Stoner meg eldobta a vasat
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem is tetszik.
Megy is a video, mert délutános vagyok. 
Mikor lesz 200, 400, 800? Mert 800 már van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
+ Legalább 4pontal többet szerezni, mint Faubel, de ez a minimum.
Go Talma! Go!!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Talma:
''Jó irányban vagyunk, de még állítanunk kell a motor hátulján, mert nagyon ''ül'' és emiatt a kigyorsításoknál nem tudok időben gázt adni. Holnap a warm up-on még folytatjuk a munkát és majd meglátjuk, hogy milyen lesz az idő a versenyen, nem fog megijeszteni egy esetleges esős futam sem.''
Dobogót el kéne csípni szárazon is
-
-
Integra
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
ja, csak ma esett úgyhogy tegnapi, qp1 számít
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Na, a mai időmérőn 2., az már nem rossz..
-
Méér csak 6. Talma?? Már megint szar a motor, vagy a gumi
Vagy ennyivel erősebbek lettek az ellenfelek gépei? -
Integra
titán
Ryder Notes: Camera Games
by julian ryder, on the ground at assen
Friday, June 29, 2007
One of the good things about wet weather is that riders wear clear visors. The latest generation of on-board cameras are so small that we now get one on the top yoke (triple clamp) looking back at the rider.
The one on Casey Stoner's Ducati got some air time today, especially after the Aussie put his rear tire on a wet white line; it looked pretty scary from the side view but the on-board shot showed that Casey didn't even blink. He did suggest that I try blinking at that sort of speed but said that he was always confident in the bike— 'I knew I could shut off and find the grip again immediately.'
Casey didn't finish up on pole but he's been the fastest man through most of the weekend.
That other Australian with a good record in wet weather, Chris Vermeulen, took pole in what was the only wet session of the weekend so far. This morning, in the dry, Rossi pipped Stoner right at the end of the session to be fastest overall in the three free-practice sessions.
Nicky Hayden was third fastest in the dry sessions but suffered badly in the wet this afternoon. He had a good tire to start with but the one he put on later spun up on the straights. That means Nicky is deep on the grid, and Rossi isn't much better off: they are thirteenth and eleventh on the grid, respectively. Nicky's real problem were his tires, Rossi never got past some major changes to his rear suspension and once again was out paced in the wet by Colin Edwards.
On a brighter note, they both had new helmets to go with the Fiat 500 livery, Valentino's featuring a vinyl 45rpm record by, and a poster for, ''Valentino and the Chihuahuas''. Colin settled for some nice airbrush work of some classic guitars—very tasteful.
There is also good news on Toni Elias who has had an operation on his broken femur and it appears that the break is not as bad as first feared. Nevertheless, he is out of the next three races at least.
Marco Melandri is top Honda after being nowhere during most of qualifying. He got up to fourth by ignoring the fact that he didn't have any feel and following Valentino for a few laps towards the end of the session. Dani Pedrosa isn't any happier than his teammate, and lost his patience with what he regards as stupid questions from the Spanish press by walking out of his briefing.
Honda's top man, Takeo Fukui, arrives tomorrow and then goes on to the F1 GP at Magny Cours. I don't think he's bringing any bonus checks.
jól látja a jó öreg julian papa a dolgokat.. fukui sannak ez egy érvágás hétvége lesz, két keréken és négy keréken is a nagy blamázst fogja átélni, de hát ez van.... -
Integra
titán
13:05-től 125 qp2
-
Looney
csendes tag
na már assenban sincs a 7xesnek nyugta? Lábi stoner volt a leggyorsabb egen..

aktung ! szombaton lesz verseny, nem ám ráérősen felkelni, hogy : ''á csak szombat van, majd megnézem a nagyok edzését''
-
Looney
csendes tag
féloff :
találtam egy f@sza linket régi sbk vidijókkal bayliss vs Eddi gyerek
sajna nem tudtam még lehúzni a streamet semmivel de próbálkozom vadul
[link]
pl jó mulatást, lehet nemsoká megismétlődik ami úgy vártam eddie(g) ?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem tetszett a futam
Stoner megint elverte a mezőnyt, és ez nem csak a motornak köszönhető. Capirex hol van?? Sehol! Nagyon összeszedte magát ez a srác, olyan stabilan nyomja, mint valami nagyöreg 
Azt is jó látni, hogy jönnek fel a szutyukik
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem stoner a király, hanem rossi, ez tény.
ezt ő is tudja
de stoner alatt van a jobb motor és a bridgestone egyértelműen veri a micselint.
ennyi a titok nyitja
mondom ezt anélkül hogy alábecsülném vagy nem tisztelném stoner tehetségét.
de most stoner alatt van egyértelműen a legjobb gép.
egyébként meg nem csak ők vannak ketten akik full prok
[Szerkesztve] -
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
honnan szedted le főnök?

-
törölt tag
válasz
Petya25
üzenetére
nem győkér a szerző
.
Vale' sztem is elhasználta a gumiját akkor amikor elkezdett jobb időket menni mint az eleje, aztán jött a hiba, majd megint jó időket ment és végül nem tudott mit csinálni elfogytak a gumik.
Edu' beosztotta, kevésbé kente neki a felszáradó kigyorsos íven.
..ezt is felfoghatjuk Vale' hibájának végül is, bár sztem itt semmit nem rontott el, egyszerűen megbolondult tapadási viszonyok voltak a pályán, és ha itt-ott kicsit elhasználja a gumit, akkor már az égvilágon semmit nem tud csinálni
Ha elesik az katasztrófa, mert Stoner nagyon kiegyensúlyozott (eddig).
Ha mindenki Michelin-nen lett volna, akkor szvsz Vale' feljött volna az elejére, de a Bridge' jobban bírja a gyűrődést...tavaly ez még csak a száraz gumikon jött ki, a verseny végére a Bridgestone-s versenyzők jó köridőket tudtak menni, most ez az esős, vagy vágott gumin is látszott.
A Michelin nagyon betapad egy gyors körön, és ha frankó a futómű és a gumiválasztás, akkor versenyen is, de a Bridge' az versenyen nagyon egyenletes teljesítményt nyújt miután bemelegedett szvsz.
Vale' most kűzd a Bridge'-vel és a Duc-l, vmint Stoner jó teljesítményével egyszerre.
A szerző egyébként nagy Vale' drukker, és most nem is lett hirtelen Stoner rajongó, csak gondolom csalódott.
Pedig szvsz nem kellene, ezt a futamot túlélni kellett, se vízes se száraz nem volt. -
Petya25
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A gyökér szerző nézte egyáltalán a meccset?
Rossi nyomta keményen mert az elején beragadt mások mögé - tényleg szarul rajtolt - és utána próbált feljönni, ezzel legyilkolta a gumit. Ez az esős gumi nem bírja nagyon a strapát, belső kamerából látszott a hátsón, hogy foszlik szét az egész, csodálom hogy nem szakadt darabokra. Erre volt most elég a gép, majd legközelebb.
Stoner viszont megtáltosodott az első harmad után a száradó pályán, grat neki.
De hol vannak a szokásos bukfencek......? -
Motion_Blur
félisten
Stoner az új fenomén [link]
''Stoner az új király? Lassan minden verseny után feltehetjük ezt a kérdést, hiszen Stoner gyakorlatilag gyarmatosította magának a dobogó legfelső fokát, és csak néha ad másnak is a leeső falatokból, amikor már gyomorrontásig nyerte magát. Rossi folyamatosan vetkőzi le magáról ''földön kívüli'', ''sebész'' és egyéb jelzőit, és aggatja rá Casey-re... ma is hibázott a hétszeres világbajnok, majd ellustulva gurult be a 4. helyen...'' -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem lesz ezzel a 06os motorral talma vb, ez biztos
-
Motion_Blur
félisten
125-öt meg tudtam nézni, szerintem elég jó verseny volt, Pasini nagyon megérdemelte már
Talma nem volt meggyőző, köze nem volt az élmezőnyhöz
Pesekkel nem tudom mi volt 
250 és MotoGP nincs meg, nem tudjátok honnan tudnám leszedni? -
Integra
titán
Ryder Notes: Rider!
by julian ryder, on the ground in england
Sunday, June 24, 2007
Ducati team manager Livio Suppo can usually be relied upon to mention his technical partners, Shell and Bridgestone, in his press releases and TV interviews. Not today: invited by Randy Mamola on Eurosport to say how good Bridgestone's wet-weather tires were he simply replied ''Rider!'' The he repeated it a few times to make sure we got the message. He was right: Casey Stoner criticized the Donington Park surface in Friday, won today's race by nearly twelve seconds in ultra-tricky drying conditions then repeated his opinion that the surface was probably the worst of the year.
Casey didn't have it all his own way. Colin Edwards gave him a serious run for his money up to half-distance while the track was soaking, when it started to dry he hit problems. Both he and his team-mate Valentino Rossi hit serious problems as a dry line started to appear. Rossi said he'd never seen a tire like it after a race,
Colin reported so much wheelspin coming out of the Foggy Esses that his electronics wouldn't let him change gear so he had to shift up on minimal throttle. He wasn't alone, all the Michelin men were in trouble with the center of their tread all but disappearing. Bridgestone, who had a harder tire than their teams were happy with on the grid, turned out to have it right. Stoner struggled a little in the opening laps then found conditions suiting him perfectly mid-race and he was able to conserve his rubber in the closing stages as Edwards struggled. Colin was able to hold off Chris Vermeulen's late charge but Rossi reported that when Chris came past him it was 'like Vermeulen had changed his tire.' Valentino had no complaints: ''This was our potential today.''
He is more worried about his and the tire's performance than the fact Stoner is now 26 points ahead in the championship.
Dani Pedrosa looked likley to be the main Honda challenger but he had to swap to his second bike after the sighting lap and found his soft Michelin running out of grip after a handful of laps. Nicky Hayden was on the tail of the leading group when he crashed; at least the champ was up the front and looked more like his old self this weekend.
There is less than a week to the next race. Michelin have some work to do according to Rossi--and you wouldn't want to be a Honda employee at the moment either. The long term weather forecast for Holland? Wet...
ENDS -
törölt tag
Pasini jól megnyerte.

Talma gépe meg elfeküdt hogy a fene enné,..de van ez így sajnos. -
@rglaaf
veterán
ha nem kap uj gépet talma nem lesz VB az tuti

-
Integra
titán
basszus...
fabuel elfeküdhetne vagy lerobbanhatna.. -
Integra
titán
méd in itáli......
biztos átpakolták pasini cuccait talma motorjába..
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Nemigaz

-
Memphysto
tag
Sajnos szerinztem ez nem elég a dobogóra!

De 4. még meglehet!
NEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Hanyadik lesz így a bajnokságban?
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
b...ák meg a reklámjukat
Hajrá Talma 
-
KrAt
veterán
Hajrá Talma

-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
jobb lett volna a hagyományos 125-250-800cc sorrend.
Akkor a 125cc tuti kis vízes futás lenne amit Talma is akart, a 250 jó kis felszáradós, és a királykategória pedig szárazos.
Szegény Nicky bakk
ment ott keresztbe a pályán mikor visszajött körözni,...ehh sztem az nem tesztnek volt, inkább motorozni akart ha már itt van.
Jó gyerek, kár volt elesni...lehet hogy ő is visszaesett volna mint Pedrosa,..de nem biztos.
Dani' úgy esett vissza mint darab kő,....bejöttek neki a Suzuki-k, attól beremegett és úgy meglassúlt hogy egy bikább pályamunkás is elszaladt volna neki.
West nagyot driftelt a sóderban mikor jött vissza (biztos 'nyázták a pályamelósok, mert az összes követ a nyakukba hánytatta a hátsó kerékkel).
Nem volt rossz, de nem volt túl jó sem szvsz ez a futás. (nem szeretem a nyálkás futásokat
) -
törölt tag
bsszus Capirex elkaphatja Vale'-t..
szerk: franc..pedig 2mp-vel volt gyorsabb körönként
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Szárad a pálya
Vajon a 125-ösök milyen gumival jönnek ki? 
-
Integra
titán
gyerekek, ez a bridgestone demoralizál....
-
Integra
titán
asszem jó kis csata lesz itt
csak ne rakják ki egymést -
Zoza24
senior tag
fel fog száradni ha nem esik több eső mire a 125ösök jönnek...jöhetne még egy kis eső nem?

-
Integra
titán
gratula iminek is, végre egy 15ik hely

-
Integra
titán
és doviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

angelis nem bírta
dovi konstans és taktikus, full pro srác újra sanszos a vb
-
KrAt
veterán
Dovi ''megelőzte''

-
Integra
titán
jóvan lorenzo végre elfeküdt, anglia nem lesz lorenzo land..
dovi megpróbálja megnyerni, gogogo
-
Zoza24
senior tag
vhol a neten nem lehet nézni a versenyt?motogp.com-on csak az időket látom...Lorenzo és Bautista kiesett?
-
Zoza24
senior tag
nah a bemelegítésen megint esik

-
Integra
titán
Ryder Notes: Edwards On Pole. Heh.
by julian ryder, on the ground in england
Saturday, June 23, 2007
Colin Edwards waited 71 races before his first pole position in MotoGP—just three races later he's got another one. As usual he celebrated by regaling the pole position press conference with several double entendres and other less subtle jokes, this time concerning his wife Alyssia's ride on the two-seater Ducati earlier in the day behind Randy Mamola and the word 'pole'. It got a laugh out of Dani Pedrosa, as did Valentino Rossi's description of his second crash of the weekend. He'd rolled out of pit lane, looked over his shoulder and seen Melandri approaching so stayed wide. Unfortunately, when he got his eyes front again he was over the curbing at Redgate and down in the mud. (hát ez kurva nagy lehetett, remélem holnap mutatják
)
It wasn't just embarrassing, Vale lost a big chunk of dry testing time. The whole of Saturday was dry but the last twenty minutes or so of qualifying is taken up with qualifying tyres. The Doc wished he could have hidden behind the bike but there are too many cameras; he said it felt like the end of a wet motocross race. He also lost out on his last fast run when he came across Kurtis Roberts on the exit of Coppice Corner (the fast double right that leads on to the back straight).
Repsol Honda's renaissance continues with Pedrosa third and Hayden fourth. Dani blitzed this race last year and has looked good all weekend—especially in the wet (there's a phrase you thought you'd never read).
The really good news is that MotoGP has got its world champion back. Nicky Hayden has been fast in the wet and dry. He's using the chassis he tested after Barcelona and at last he's got some feel. He's also persuaded HRC to turn the electronics down, he's got a lot less traction control which means he can ride the bike a bit loose again: 'I haven't forgotten how to ride. When I pushed, I crashed; with less traction control I can push harder—you don't need it like with a 990.'
Not that Nicky is getting carried away, for instance he was not pleased at only improving by two-tenths on his last qualifier, but, as he said: 'Lately good days have been hard to come by.' What really cheered everyone up was that it looked like the old Nicky out there with the bike sliding, spinning and making some odd shapes. Just like old times.
And championship leader Stoner? He's been fast wet and dry and made what was probably his first mistake of the season on his fast lap when he had a bike bobble and lost the front in the last corner. he was half a second up at the time on a track where Michelin qualifiers comfortably outperformed Bridgestone. The Aussie will be there tomorrow no matter what the conditions
ENDS
[Szerkesztve] -
125CC edzés:
1 Pasini
2 Corsi
3 Koyama
4 Talmácsi
5 Gadea
6 Faubel
...
11 Krummenacher
...
21 Pesek
Úgy néz ki a KTM-ek megint jönni fognak előre.
-
Zoza24
senior tag
ma melyik időmérőt fogja adni a eurosport?egyiket sem?

-
törölt tag
Ez szép:
![[kép] [kép]](http://www.b-type.tvn.hu/motor/LT.jpg)
Hopkins 1 ezreddel Pedrosa-tól, töle 4ezredre Stoner.
Marco mifenét csinál ott hátul..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)