- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- MotoGP & WSBK
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
veterán
ez annyira fájdalmas duma........
Rossi hatalmas pilóta de hagyjuk már kérem ezt az "altat" szöveget! Mióta nem világbajnok azóta mindig csak altat! Még altat 3-4 évig aztán szögre akasztja a bukót...... Lehet, hogy fénykorában egy gyengébb szezonkezdést még be lehetett tudni altatásnak, de most már szarik ő arra ki szundikál ki nem! A győzelem a lételeme és odaadná az üdvösségét egy győzelemért!!! ...még, hogy altat.......
-
mefistofeles
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Ha így haladnak a fejlesztések akk tuti h nem.

Nem igazán értem h miért nem tudnak ütőképes motort elővarázsolni. Pénz sztem van bőven. Mi baj lehet náluk? Ennyire szar lehet maga a motor, hogy nehéz és apró változtatásokkal mennek előre? Hisz volt h a 2012es motorral ment. Talán még lassabban is.
-
mefistofeles
veterán
-
TayRol
nagyúr
-
mefistofeles
veterán
-
Integra
titán
nem, ezt a pénzt nem a zállamnak kéne kitolni, hanem a magyar vagy nem magyar, de mindenképpen magán tulajdonú cégeknek. ne az államtól várjuk a megoldást, nem kéne követni azt, amit most igyekszenek a derék kormánypártiak mindenképpen ránk erőltetni. az fals.
sajnos ez a szomorú realitás, hogy itthon egyetlen erős cég sem érdekelt ebben. -
Motion_Blur
félisten
állami támogatásnak akkor lenne értelme, ha Talma kezdő lenne
esélyt adna neki, hogy a következő évekre szponzorokat szerezzen
de Talmával mindenki tisztában van, már eleget letett és így se kell sajnos senkinek.. ez szomorú, de sajnos el kell fogadni hogy itt már csak saját pénzből fog menni, vagy sehogy
-
Integra
titán
-
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
OFF:
Szerencsére nálunk elérhető, és én még tavaly előtt váltottam a nagyon korrekt áraik miatt UPC-ről DigiTV-re, mikor nem is tudtam hogy a 2010-es szezont ők adják. De nagyon boldog voltam, hogy FullHD-ban nézhettem végig az egész szezont!
ON:
Az idei szezon mikor kezdődik? Március végén asszem..?! Már alig várom! Tudja valaki hogy idén ki közvetíti? Megint csak a Digisport? -
TayRol
nagyúr
-
FF23
őstag
Erről elvileg ma lesz szó a MotorShow1-ben.
"Talma őszintén mesél a 2010-es év történéseiről! A csapatban történt összeesküvésről, a MOL-lal történt szakításról és Stefanotól való elválásáról."
-
mefistofeles
veterán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
ez alapján duki-honda harc lesz.. és ha tényleg második vonalbeli lesz a yamaha, lorenzonak esélye sem lesz. végülis nagyjából az történik ami törvényszerű: a honda beszopta ugye, és most gatyába rázták magukat és megint hajtanak ezerrel, ahogy a duki is, a yamaha meg ellaposodik, mert sikeres.
-
törölt tag
A Moto3, Moto2 biztos hogy jó lesz...nehéz elrontani, ott arra kell törekedni hogy minél több név (gyártó/szponzor/versenyző) szerepeljen, és lehetőleg emelni kellene a 'körítést'...részleteiben kell tökéletesíteni, apró lépésekkel, ez leginkább a technikai szabadkezűség és a éves költségvetés egyensúlyozására értem....ott engedni a fejlesztési szabadságot, ahol nem úsznak el nagyon a számok.
A királykategória az viszont szerintem kifejezetten problémás, amióta kiváltották a 2T-t nagyon anyátlan a sorozat szerintem, ezt feledtetni tudja az olyan időszakok mint Giber'-Rossi, vagy Lorenzo-Stoner-Pedrosa...de a laposabb időszakokban, laposabb versenyeken nagyon érezni hogy kevés az ami a pályán van.
Most már mindenképpen marad a 4T persze, szal nem arra akarok kibukkanni hogy visszajöjjön a kétütem..nem, de a jelenlegit kicsit vonzóbbá kellene tenni....jelenleg olyan tökmindegynek tűnik hogy mennyi cc, vagy mennyi súly, mennyi fogyasztás...langyosvíz.
Nem hiteles az ami a pályán van,....tök jól néz ki, szépen rajzolnak a pályán, és elég jók a kigyorsok is, de régebben valahogy jobban ki tudtak jönni a karakterek...ki igazán tehetséges, ki jó esőben...aki nem az soktízmásodperccel lemaradt, mert a 2T gázkezelése az nagyságrendekkel érzékenyebb mint a 4T-nek.
Nincs ötletem mi kellene variálni technikai szinten, de a közvetítést vissza az Eurosport-nak, és több motor/több gyártó kell a sorozatnak az nyílvánvaló szvsz -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Motion_Blur
félisten
"A Ducatit sokkal nagyobb erővel kell irányítani, mint amihez a japán motoroknál hozzászoktunk, és ezen a területen, a kanyarodási képességen még sokat kell javulnunk. ...Valentino szerint félelmetesen tapad a Desmo hátulja, és a motorerő, az valami horribilis."
Jó ezeket olvasni

-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
mefistofeles
veterán
Persze, de gondold végig, Pedrózsika eddig Honda bácsi szeretett kisgyermeke volt még akkor is ha a hőn áhitott VB címet nem tudta (és talán nem is fogja már) megszerezni. Erre jön ez az ausztrál akit nyilván nem azért szerződtettek, hogy Pedrózsika szélárnyékában bürrögjön, és jól elkeni egy ismeretlen vassal az első teszten..... A spanyol helyzete egyből megingott és ezt nehezen viseli. Azt még most is nehezen hiszem, hogy Stonert Pedrosa fölé szerződtették látatlanban de ha sorra el fogja verni a versenyeken is akkor ez a helyzet nagyon is valós lehet. Pedrónak ha tetszik ha nem rá kell kapcsolnia, a csapaton belüli pozicióért is. Legalább egy Rossi-Lorenzo szerű csapattársi iszony előre jósolható!

-
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
F1DO
senior tag
-
mefistofeles
veterán
-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
SzalaiG
addikt
-
mefistofeles
veterán
-
mefistofeles
veterán
-
törölt tag
Azt megkapod a WSBK-ból.

2T messze veri a 4ütemet, és vezetéstechnikailag jóval nagyobb kihívás,...és szvsz jóval közelebb van egy versenygéphez....hiszen minden második ütem hasznos, ezt nem is kell magyarázni.
Egyedül a feltöltős négyütemű versenyezhetne vele, de olyat versenymotorokon nem fogunk látni.
Egy baja van, hogy a piacon eladhatatlan...de egy prototipus kategóriának ettől függetlenül kiváló. -
törölt tag
Gabi stílusa eddig nem a Moto2 stílusa szerintem(!), mert ő nem annyira brahisan teszi a motort, inkább ésszel motorozik és a gumiból élne meg...ezért is érinti különösen nagy problémaként ha elfogy a gumi, bármilyen okból kifolyólag..legyen az futóműbeáll vagy rossz választás.
Amennyiben bentragad az első hatban az nagy dolog lenne, és szépen lassan változtatni kellene a motorozásán, sűrű élmezőnyben nem lehet cicázni...fel kell menni az elejére és ellépni, vagy nagy tempó mellett harcolni és védekezni.
Persze a motorozási finesze fizetni fog így is, de sztem változtatni kellene...mindig szerettem Gabi motorozását és mindig kiálltam mellette, ezt sem azért mondom mintha kritizálnám, hanem mert jobbnak gondolom.
Itt az idő kicsit tökösebben menni, és mellé fineszesen, meg van a tapasztalata minden téren, ha harcolni akar (és bízom benne) akkor sztem most a tökös oldalt érdemes erősíteni, mert ez elég szoros kategória lesz...és ilyenek mint Debon pl. beteszik a motort...akkor is ha az ész azt diktálná hogy ne tegye mert jó a tempó.
Elias a megcélozandó kategória...mert hasonlóan tapasztalt, sőt tapasztaltabb a nagyobb teljesítményű motorok terén, gyors és kemény.
De őt is meg lehet verni.
-
Integra
titán
-
törölt tag
Volt a HunRing-n MotoGp futam, és Superbike is...pl. nálunk nyert futamot Doohan első alkalommal, meg is van a futam.
De ma már más a helyzet...akkor sem volt egyébként jó pálya, mert nem motoros pálya, több olyan megoldás van, ami motoron nem annyira élvezhető. ...na és persze biztonságilag is sok fejlesztés kellene, rengeteg. -
TayRol
nagyúr
tobbe kerulne atalakitani motorversenyre, mint epiteni egy masikat. nagyjabol.
mod: interju Talmaval
-
Integra
titán
-
[lAyCsI]
addikt
-
TayRol
nagyúr
-
törölt tag
Persze hogy kár

Sajnálom én is, sok mindennel nem értettem egyet, leginkább Locatelli mellőzésével...azt kifejezetten sajnálom, Loca' olyan jól ment akkor amit előtte is régen, utána pedig a balesete miatt sem láthattunk tőle.
Fantasztikus volt. Remek futamok, a csapat első pole-ja, a Csapat első dobogója, év végi összesítésben 5. hely, a legjobb privátnak járó díj.
..és a teteje, a következő évben teljes gyári támogatás.
...és mit láttunk, Barbera-t leszerződtetik, és Loca' helyére Imre jön fel a 125cc-ből.
Ezt nagyon sajnálom.
Meggyőződésem, hogy egy Spanyol és Olasz élversenyzővel ez a csapat mind anyagilag, mind eredményekben nagyon jó helyzetbe került volna.Ez zavart/zavar engem a legjobban..más is, de Loca'-t kedveltem, és a lelkét kimotorozta akkor.
A legjobban az méltatja ami a Team Toth oldalán áll:
"
..Roberto Locatellit sikerült leszerződtetnünk a 250kcm-es kategóriába, melyben bár először indítottunk versenyzőt, egyből fantasztikus sikereket arattunk, megalakulásunk óta először értünk el dobogós helyezést és év végén a magyar csapat vihette haza a legjobb privát csapatnak járó díjat. Az Aprilia gyár félgyári támogatású motorján ülve, Locatelli több ízben megverte a nagy csapatok jóval erősebb motorjait és minden futamon az első hétben végzett. Ezekkel a fantasztikus eredményekkel csapatunk mind nemzetközi, mind hazai szinten hatalmas érdeklődést és elismerést vívott ki. Eredményeink és médiaszereplésünk alapján pedig 2007-ben először óriási lehetőséghez jutottunk, mely szerint az Aprilia gyár teljes gyári támogatott motort ajánlott a csapatnak.
"
[link] -
törölt tag
Gondolj bele, van egy csapat ami nem fizet az Aprilia-nak...igazából az most lényegtelen hogy miért és mennyire, és kinek van igaza.
Az Aprilia meghatározó volt a 250cc-ben és a 125cc-ben egyaránt,..évek óta nyerik a bajnokságokat, és a futamokat...mint Aprilia, vagy mint Gilera.
A Dorna-t nem is érdekli miért nem fizetett a Toth csapat, nem fizetett és kész...sok más csapat ápolt kifizetődő együtműködést az Aprilia-val.
Kétségtelen hogy nem mindenkit hordoznak a tenyerükön, ... nem könnyű gyári motort kapni, de Pasini-től ziher nem tagadná meg az Aprilia.
Tehát az övét már csak ki kell fizetni,..Imre,...Imre-nek meg miért járna gyári motor??
Itt nem a lehúzott évek számítanak. Lehet hogy kaptak egy ígéretet, lehet hogy hunyó is a gyár...nem tudom, nem zárhatom ki.
De azért mert a következő évben amúgy sem lesz szükség az Aprilia-ra, és honfitársukkal, Pasini-vel csak nem csesznek ki...nem rendezzük az ügyeket. Az nem kifizetődő. -
törölt tag
-
Face8814
őstag
Csak neked, csak most!
Doki forevör!
libasorban
mosolyogj már..
új kesztyűt kérnénk..
mintha magamat látnám
a napszemcsi odabasz
Utólagosan is elnézést azoktól akik nem csipázzák Rossit, de nékem ő a "févörit"!
-
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
-
Joczeek
addikt
-
quby
őstag
"Live Timing will be available for Monday's MotoGP warm-up and race. Live Video will be available from 20.00hrs local time and will feature a delayed broadcast of the warm-up session ahead of the MotoGP Live race broadcast.
A Hi-Res VideoPass to watch the Commercialbank Grand Prix of Qatar is available for €12.95 on motogp.com. Hi-Res and standard VideoPasses for both the opening race and the entire 2009 MotoGP World Championship season are available in the VideoPasses section."
Ezt olvasom a motogp.com-on. ezek szerint ott is megy majd egy online stream? mert a DSF-en nem nagyon látoma műsorban

-
Joczeek
addikt
-
quby
őstag
-
gV
őstag
-
Zsubi
őstag
-
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
-
Flashcash
Közösségépítő
-
Topiccsendőr
addikt
-
Petya25
őstag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
jól szétszakadt a mezőny ezek szerint, rossi kibelezte a jamakát, pedróza is stabil volt, sztóner meg úgy tűnik ennyi, idén ő már nem lesz vb.
lorenzo durva, hogy szétinjekciózva is negyediknek begurult, ráadásul 5 sec előnnyel..
meg melandri is végre elöl figyelt.
de az időkülönbségek nagyok sajnos
-
Integra
titán
-
Motion_Blur
félisten
-
SzalaiG
addikt
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Motion_Blur
félisten
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Blaise
veterán
-
Zanik
addikt
itt tessék körülnézni: http://talmavideo.extra.hu/
-
Integra
titán
-
Motion_Blur
félisten
-
[lAyCsI]
addikt
-
Petya25
őstag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Motion_Blur
félisten
-
Vigneau
félisten
-
Integra
titán
-
törölt tag
-
ész ventura
aktív tag
-
törölt tag
-
Integra
titán
-
törölt tag
Mert az egésznek a lényege a technikai fejlődés (ezért prototipusok), a körtáv és a körszám nem változik, a gyárak pedig jobban rá lesznek szorítva a kevesebb üzanyagból nagy teljesítményre.
Sőt ha úgy nézzük kevesebb ürtartalomból, kevesebb üzanyagból a nagyobb teljesítményre.
Ez jó, az ember szorít a pilótákért, de alapvetően a gyáraknak nem az a lényeg, hogy a pilótát győzelemhez segítség, persze nagy értéke van reklámszempontból, de alapvetően a technikai fejlődés és lépéstartás a lényeg nekik.
Meg tudják oldani a gyárak, ha pedig egyenlőre mégsem akkor lassúlni fognak, de mindenkit egyformán súlyt a dolog, tehát megint csak visszatértünk a lépéstartáshoz a többi gyárral.
Tehát egységes szabállyal, vagy egységesen maradnak ahol vannak, vagy egységesen lesznek lassabbak, vagy vmelyik gyár nem tartja a lépést.
Ez nem a pilótákról szól, hiszen azt sem tudjuk ki lenne lassabb. -
Motion_Blur
félisten
IRTA teszt, második nap - hivatalos köridők:
1. G Talmacsi - 2:06.450
2. M Pasini - 2:07.198
3. H Faubel - 2:07.200
4. S Gadea - 2:07.502
5. L Pesek - 2:07.669
6. R De Rosa - 2:07.831
7. B Smith - 2:07.842
8. S Corsi - 2:07.932
9. S Cortese - 2:08.326
10. A Masbou - 2:08.404
11. M Di Meglio - 2:08.617
12. T Koyama - 2:08.680
13. P Nieto - 2:08.720
14. P Espargaro - 2:08.738
15. E Rabat - 2:08.903
Absz. favorit Talma
Integra: jó a kép
[Szerkesztve] -
törölt tag
Kemény lesz..
A Honda úgy néz ki stabilan jó lesz az év első felében legalábbis, a Ducati véleményes, oké Bayliss elől van vele, de ő auszi, és tudja ezt a pályát.
Corser is auszi szal nem tudom, a Yamaha is jó azért, ezt mutatja az hogy Haga is ott van.
Kemény mecs lesz, Biaggi is tudja ezt a pályát, Bayliss is tudja..Toseland meg erősnek néz ki a Honda-val.
Haga nagyon tökös..már régóta az, bármi lehet. -
Motion_Blur
félisten
-
Integra
titán
-
törölt tag
15 már nem jön össze 20 év alatt.
Meg itt nem az a lényeg hogy ki hova jut el....van akinek egy VB-je sincs pl. Mamola, és akkor most mi van?
Érezzem kevesebbnek vagy most hogy?
Nem jött össze neki és kész,...van akinek futamgyőzelem nélkül összejött, na meg van akinek kijött a lépés, mint pl. Nicky..és így VB címet termett neki a beléfektetett energia.
Barros sem érdemli meg ezt az összehasonlítást,...most mi a lényege annak hogy Vale' 20 év alatt mit ért el, és Barros mit ért el?
Motorozott a legjobb tudásának megfelelően, ült sok motoron, pl. még Cagiva-n is, és kategóriában még 80ccm-ben kezdte.
Versenyzett Wayne Rainey, Schwantz ..Doohan vagy akár Mamola ellen...stb-stb.
Nagyszerű 20 év ez.
Volt nagy hullámvölgye búrában amikor nem hitt magában, de visszajött és futamokat tudott nyerni, mellékvágányra tették és elment SBK-ba, de visszajött...szal fantasztikus fickó na.
Most komolyba' hol és mit számít, hogy jön ide hogy 20 év alatt Vale' mennyit nyert volna??
Barros pl. az a korrekt csávesz, amilyen pl. Harada is volt,....és szvsz ha Vale' 20 éve alatt 30 VB címet gyűjt ezt akkor sem tudja már elérni.
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
Motion_Blur
félisten
-
SzalaiG
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest