- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- MotoGP & WSBK
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
race control felelőssége az, hogy nézik a futamot és azonnal bemondják a piros zászlót ilyen esetekre. ehhez kell a sok éves tapasztalat és tudás. más kérdés, hogy itt csődöt mondott, én nem tudom ezek mit néztek, de hogy a futamot nem, az biztos. ez megkérdőjelezhetetlenül piros zászló kellett volna legyen azonnal.
tomizawat pedig meg sem szabadott volna mozdítaniuk a pájabíróknak. nem láttad a videót? szó szerint rálökdösték absz amatőr módon szerencsétlent, majd a földre ejtették a hordágyat a fejénél! tisztán látszott, hogy még rángatózott is szegény a pályán feküdve. pont, hogy ekkor okozhattak neki még olyan plusz sérülést. race control-nak elkellett volna tudnia dönteni, hogy kit hozhatnak le a pályáról vagy sem. azért vannak.
lehetséges, hogy akkor is késő lett volna már, de az is lehet, hogy a pájabírók okozták a nagy igyekezetben a vesztét. ezt már nem fogjuk tudni.
itt egy megoldás lett volna elfogadható: leinteni azonnal a futamot, mentők oda azonnal és szakértők szállítják el.
ezért vagyok geci dühös, mert ez akkora amatőr viselkedés volt, hogy komolyan ilyenre még példa soha nem volt. egyszerűen nem tettek meg mindent szakszerűen az életének a megmentéséért.
és így utólag nem is csodálom hogy azonnal lekapkodta a dorna az összes videót netről, ahol ezek a felvételek is fent vannak.(amikor másfél hónapja buktam én is egy ordas nagyot versenypályán és kitekeredve feküdtem az aszfalton, a pályabírók hamarabb értek oda mint a mentők, de nem nyúltak hozzám, senki. a mentő ott volt, ők kezdtek el mozgatni, de ők is olyan óvatossággal, hogy inkább vártak egy pillanatig amíg látták, hogy nagyjából tudom mi van. nem így, de rajtam is végigszántott lapjával egy motor. és ez csak egy 2 napos kis amatőr kerekezés volt, de a pályán tudták mi a dolguk.)
-
törölt tag
Le kellett volna állítani mert nem biztos hogy mozdítható.
átment rajta a motor, és rongybabaként gurult, valamint saját erőből nem mozdult.
Le kell állítani, mert (elvileg) meg kellene győződni arról hogy egyáltalán szállítható-e, és hordágyon vagy csak vákuummatracban..
Ezt így, ennyire összecsapva lehozni....nem is értem.
-
Integra
titán
-
joshua7
veterán
-
Motion_Blur
félisten
-
glutamin
őstag
-
KrAt
veterán
-
puttputt
őstag
-
KrAt
veterán
-
mefistofeles
veterán
Az még csak kis gáz, hogy eldobta, a nagyobb problem, hogy eltört a bal kézfejében a sajkacsont. Mondjuk ettől még tuti indul, de a kuplungot biztos nem tudja majd 100%-osan kezelni.
Háát az uccsó futam után feltámadt a remény a VB címvédésre, de most ez megint nagyon távoli szerintem.....
-
@rglaaf
veterán
-
piqla
őstag
-
Zanik
addikt
-
krazi
csendes tag
-
Vigneau
félisten
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
KrAt
veterán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
-
Integra
titán
-
Nowhereman
őstag
-
Overlocker
veterán
-
Looney
csendes tag
-
simonzé
addikt
Érdekes futam volt, sima győzelemnek indult, miután Pasini moitorja beszart a felvezető körben. Psaini motort cserélt, de a második körben a tizedik(!!!) helyről kicsúszott, és vége lett mint a botnak. Talma előnye 1,7Mp-ig nőtt, de Pesek felzárkózott, és az utolsó 15 körben Tala seggében ment. Előzni meg sem próbált, csak a vége előtt 5 kanyarral. Erőszakosan, de szépen megelőzte Talmát, de az utolsó kanyarban túl korán fékezett, és Talma baromi gyors motorja (végig az volt) legyorsulta. A végén érzékelhetetlen különbséggel NYERT TALMA!
A multkor ennyivel kapott ki, most ennyivel nyert. Ha a következőn megint ennyivel lesz második, aztán ennyivel első, aztán megint második... azzal én kibékülök.
Pesek Isten volt, talán még jobb, mint Gábor. Kímélte a motorját, és tartotta a lépést. Semmit sem kockáztatott, ez lett a veszte. Az eredmény mindkettőjüknek tökéletes. -
SzalaiG
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez szép volt, akárhonnan nézzük