Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Gurulunk, WAZE?!
- Doky586: Egyszerű boot
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
[lAyCsI] #1462 üzenetére
tudod mi bánt engem a legjobban ebben az egészben?
az, hogy én is meghúztam volna a gázt, ezzel egyet is értek.
de! nem hazudok akkorát a végén és olyan átlátszót mint amit csinált
ez itt a nagy bajom vele.
a pályán tökös gyerek volt, de a pályán kívül, amikor még tökösebbnek kellett volna lennie, már nem volt az.
lehet hogy ezt a legtöbben leszarják, mert ennyi az ingerküszöbük, de nekem legalább annyira fontos egy pilóta személyisége, kvalitása, nívója, mint amit a motoron művel. és nálam ebből csúnyán megbukott, ez van.
meglehetett volna ezt másképp is csinálni úgy hogy győz és megszegi a parancsot. csak akkor kikellett volna állnia a kamerák elé az interjúban és azt mondani, hogy fiúk, itt szopok tesztelek ezerrel alkatrészeket a kalliónak, kiakadtam, frusztrál hogy ennyit érdemlek a munkámért, versenyző vagyok basszátok meg, az vesse rám az első követ aki nem ezt tette volna a helyemben.
na én ezt tettem volna, ezt mondtam volna.
lehet hogy kibasznak utána, de az is biztos hogy a többi scapat aki megkeres, már tudni fogja hogy nem szarozok és hogy mit gondolok.
na így kellett volna csinálnia.
mondom, a hazugságot és a gyenge emberi jellemet sajnos én nagyon nem szeretem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Politika
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest