Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Visszatérve az utánpótlás kategóriára.
A második futamon Rossi Moor úgy otthagyta a mezőnyt, hogy alig volt a képen
[link]
-
Motion_Blur
félisten
Túraautóban simán lehet, formautóban már igen ritka, motoron pedig esélytelen jól menni 42 évesen.
Jó lenne még 1 db villanást látni tőle, olyan mint amit Schumacher mutatott 43 évesen (időmérőt tudott nyerni Monaco-ban). De szerintem innen nincs neki visszaút.
a fentebb linkelt kép pedig nem csak egy esést mutat, Rossi megtört
-
3L1T3
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Jó lenne ha teljesen felépülne, plusz ha a Honda nem lenne egy vezethetetlen kaki.
-
Maki múlt heti futamához senki semmit?

-
vlevi
nagyúr
A MotoGP betét futamakent Northern Talent Cup, magyar résztvevőkkel.
[link] -
Khaosz55
addikt
Tudja valaki miért vette ki a mellkasprotektort Fabio az utolsó körökben ? Nem volt semmi csak lestem.
-
bringasisti
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Márk
-
válasz
bringasisti
üzenetére
Marqez vagy a ducati?

-
bringasisti
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Ma megint nagyot alkotott.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
bringasisti
üzenetére
Casey Stoneren kívül nem sok embernek ízlett a Ducati.
Talán volt egy év, amikor Dovisiozonak sikerült vele Marquezt szorongatni, de egyébként, ahogy emlékszem, mindenkinek beletort a bicskája. -
válasz
bringasisti
üzenetére
Ez azért már másabb motor mint amikor ő ült rajta. Meg hát nem neki kell hogy feküdjön a vas, hanem majd a versenyzőinek. Nem hinném hogy az egyik motort ő fogja elfoglalni jövőre...de aztán ki tudja.
-
bringasisti
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Korábban nem ízlett neki
-
válasz
zilazil
üzenetére
Jó, akkor úgy mondom, hogy a VR46.
Aki kicsit is követi a dolgot, az úgy is tudja hogy miről van szó. Nem gondoltam volna egyébként, a Yamaha-tól baromi jó ajánlatot kapott. Aztán lehet, hogy a Ducati még jobbat nyomott elé, na meg ugye olasz márka, ez sem elhanyagolható tényező. -
zilazil
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Ez így azért kissé megtévesztő.

-
Rossi aláírt a ducati-hoz.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, most lehetett látni, hogy maga a tempó meg lenne nála, csak össze kell állnia még pár dolognak. Ha hárítani tudja ezeket a bukásokat, akkor szerintem fél év és megközelítheti a régi önmagát...
-
bringasisti
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Volt már olyan éve amikor eljátszotta a keljfeljancsit
-
3L1T3
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
bringasisti
üzenetére
A nyers tempója azért adta rendesen, főleg esőben.
Pillanatok alatt az élre állt.a címért idén úgyse tud menni, a lényeg hogy a keze 100-as legyen jövőre
-
3L1T3
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére
Ennyi kihagyás után hogy lehetnél ott fejben teljesen? Arról nem beszélve, hogy hiába motorsport a fej és fizikum együtt adja a teljesítményt, nem külön.
-
3L1T3
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére
Úgy nem nehéz, ha nem tudsz edzeni.
-
bringasisti
őstag
Márquez szerintem elvesztette a fonalat.
-
vlevi
nagyúr
Arena4-en, vagy pedig magyarország egyik legnagyobb videómegosztó portálján
, és nem az indavideóra gondoltam 
Superbike VB pedig jó sokat csúszi idén. Minden évben február Phillip Island, de most május végéig kell várnunk arra, hogy Rea megint letaroljon mindenkit...
Sebestyén Petiről pedig még mindíg semmi normális hír, hogy a Supersport-ban hogyan lesz az indulása
-
quby
őstag
Én sajna még egyiket sem láttam az idén. majd letöltöm és megnézek vagy 5-öt egyben

Azt sem tudom hol lehet nézni....
-
3L1T3
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De itt legalább vannak történések és a FIM se a csapatok ellen van mint az FIA
-
zgospel
őstag
Szerintem ennél izgalmasabb szokott lenni. A Moto2től már kezdem megszokni hogy alszok rajta, de a GPben több minden szokott történni.
Viszont egyre jobban kezdek rákattanni a Moto3ra, mert az hogy minden futamon az utolsó kör utolsó kanyarjában nyolc-tíz motor fordul egymás mellett az elképesztő
Meg hogy egész futam alatt vérre megy minden kanyar, mintha minden kanyarban világbajnoki pontokat osztanának
Arról nem is beszélve hogy megint idekerült egy ufó Acosta személyében. -
3L1T3
addikt
Kár, hogy ilyen halott a csoport, pedig izgalmas volt a hétvége.
-
Futamról vélemény?
Quartararo szépet és jót ment, nyilatkozata alapján megoldották azt amivel eddig gondja volt. Ez látszott is. Rins-ért kár, ha nem esik ki, akkor nem biztos, hogy ez lett volna a vége ami az első helyet illeti. Mark-nak milyen feje volt a végén, atyaég... -
Motion_Blur
félisten
Minden, amit a MotoGP-ről tudnod kell
jóféle Ground Effect videó
-
válasz
-Mike-
üzenetére
Én ezért nem értettem egyet Király Lacival (akit egyébként baromira tisztelek és csípem is a búráját), aki mindig azt sulykolta, hogy MM-nek lesz esze és nem fog örült módjára bekezdeni. Én meg azt gondoltam végig, hogy ha ez valamikor is visszaszabadul a pályára akkor csak egy dolgot tud elfogadni, ha újra, rögtön az élmezőnnyel lesz. Én kinézem belőle, hogy inkább rommá töri magát úgy, hogy az életben nem fog tudni pályára menni, mint hogy az élmezőny alatt motorozzon, bármilyen formában is van. Nesze

-
bringasisti
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Kedden jön a faszi és beköti mert most kötöttem szerződést.
-
Pontosan, ahogy mondod. Azért korábban bárhol is volt, mindenhol kellő komolysággal kezelték az egészet ami kijár egy ilyen szintű motorsport eseményhez. A kommentárokat már direkt fel sem hoztam, mert vicc kategória. Sem a technikai sem pedig más vonalon lövésük sincs az egészről. Olyan dolgokat fűznek hozzá a közvetítéshez amihez semmilyen hozzáértés nem kell. Még csak közvetítői gyakorlat sem kell ehhez amit művelnek, elég lenne ha egy embert összeszednek az utcáról aki beszélni tud és elmondja, hogy mit lát a képernyőn. Szégyen.
-
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Amiért pipa vagyok az aréna közvetítésekre, hogy kb olyan szinten kezelik, mintha valami szutyok TV sorozat lenne, mint amiket a csoport többi kanálisán, a TV4, vagy Film4 adókon nyomnak.
Azért korábban még a spileren is volt hozzá "rendes" műsor, mint egy komolyabb TV adón, vagy, ahogy más sportágaknál is szokták, beszélgetnek erről arról, satöbbi. Voltak komolyan vehető emberek, akiket meg tudtak kérdezni, pl. Favaro, vagy Sebestyén Peti, és még sokan mások.
Itt a két futam között bevágnak félóra reklámot, kb a rajtra kapcsolnak vissza, és ahogy leng a kockás zászló, már megint reklám. -
Black&White
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére
Nálam szóba se jöhet a szolgáltató váltás...

-
válasz
bringasisti
üzenetére
Én még mindig nem értem, hogy hogyan kerülhet ilyen kaliberű közvetítési jog ilyen csatornához...
-
bringasisti
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Most nézem a Vodafone kínálatában benne van az aréna 4 most kértem ajánlatot tőlük.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Az működne magyarországról? Mert látom a Samsung tv-re lehet telepíteni, de ha kodira teszem fel akkor azt írja hogy nem elérhető az országomban. Accountom még nincs.
-
bringasisti
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Kérdés hogy ekkora kihagyás fejben mit okoz.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lehet, hogy olyan sérülést szedett össze tavaly, amit nem tudnak rendesen összerakni. Nem tudjuk. Biztos, hogy az se tett jót, hogy tavaly azonnal, 1-2 hét kihagyás után rögtön visszaült a motorra, úgy, ahogy korábban ezt megtette, kvázi következmények nélkül.
Eddig marha nagy mázlija volt az esésekkel, mert mindíg megúszta valahogy. Ellentétben Lorenzoval, aki minden alkalommal nagyon szerencsétlenül esett el, és törte össze magát. -
bringasisti
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Éves szinten mibe fáj?
-
Black&White
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére
Én már azon gondolkozom, veszek DAZN előfizut Aliról.

Vicc, hogy állandóan szivatva vagyunk így, vagy úgy. -
bringasisti
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Szerintem elég sokan
-
válasz
bringasisti
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék.
-
bringasisti
őstag
Üdv. Telekom kivételével idén ingyen hol lehet követni a sorozatot?
-
G.Zs.
senior tag
Marquez update: [link]
-
Soulfly842
addikt
Hivatalos: Magyarországra jön a MotoGP
Magyarország a Hajdúnánás mellett épülő versenypályán 2023-tól 10 évig rendez gyorsasági motoros világbajnoki futamokat.
-
zilazil
őstag
Na megvan Mirnek a VB, grat neki!
-
zilazil
őstag
Amit már lehetett sejteni, Márquez idén már nem fog versenyezni.
Az a kéz b@szki...

-
G.Zs.
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagy penzt nem tennek ellene.
-
zilazil
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szép volt a mai.
Meg is érdemli! -
Motion_Blur
félisten

-
eszgé100
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez gyors volt, kar erte
-
dellfanboy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mintha most a heten jelentettek volna be hogy 21-re is honda lesz a segge alatt. lehet nala ez volt az onbizalomnovelo faktor
-
G.Zs.
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt megneznem ha Mir VB lenne futamgyozelem nelkul. Azzal megkoronazna az idei evet.
-
eszgé100
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
Na errol is lemaradtam, nagyon szukos volt a hetvege eppencsak a gp-t csiptem el, mar a nyilatkozazokat sem vartam meg.
Khaosz55: ugye Rossi nem volt, Quartararot bedaraltak, Morbidellivel nem tudom mi tortent, Vinalesre pedig mar regota egy pillantast sem vetek annyira csapnivalo a teljesitmenye, es ott volt mellettuk Mir es Rins, akiknek nagyon szurkoltam egy 1-2. helyert, meg a kis Marqueznek, hogy valamit villantani tudjon, pedig nem a szivem csucske.
-
Khaosz55
addikt
válasz
eszgé100
üzenetére
Szinte az összes Yamahás szenvedett pár körig bírták aztán látszott, hogy a hosszú balos íves kanyarban mászkált le az eleje az ívről a motornak. Quartararo egyértelműen probléma volt. Lehet betett még a kemény első is. Minden esetre nagyon élvezem, senkinek sem drukkolok mindenki a kedvencem főleg mióta nincs Lorenzo. A lényeg hogy izgi verseny legyen és ez idén maradéktalanul teljesül. Moto 2-3 is eszméletlen jó. Moto 3 mindig.
-
Khaosz55
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem értem a Yamahát, hogy a pi.... fogytak el ennyire az elsők. 1 helyről 18
-
Motion_Blur
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
Mekkora szégyen lesz ha a Yamaha nem tud címet nyerni idén...
Joan Mir fogja behúzni.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"de látjuk hogy igazán senki nem érdemel itt bajnoki címet"
Teljesen egyetértek veled. Ami izgalmas futamoknak tűnik (valahol az is) az más szemszögből nézve egy nagy szerencsétlenkedés mindenki részéről. Kb senki sem tud állandó/visszatérő konstans jó eredményeket hozni.
-
vlevi
nagyúr
Az Arena4 megint nem közvetíti a TV-ben élőben az időmérőket, mert a focimeccs fontosabb

Mintha nem lenne már vagy 10 focit közvetítő sportcsatorna
De legalább annyit megtesznek, hogy az arena4.network4.hu oldalon streamen nézhető az időmérő, élőben, 13:20-tól. -
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
beregisztráltam az ittott tv-nél. Hegylakó szerint ott lehet nézni ingyenesen élőben a motogp-t. Sikerült minden, de az arena4-es adót nem találom sajnos.Ok most látom az arena4-ért fizetni kell.
-
zgospel
őstag
válasz
bringasisti
üzenetére
1414-et hívd fel, én azon keresztül intéztem. Utána elmondtam apósnak is, nekik is pár perc alatt sikerült így és meglett az Arena4.
-
-
zgospel
őstag
válasz
bringasisti
üzenetére
3200 Ft helyett lett így 3400 Ft/hó ami csak a TV, de emellett még van az internet, szóval a teljes havi csomag több.
-
zgospel
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Jaja, az online streamnek annyi.
Az ÁSZF-et ritkán olvassák az emberek, de a weblapra igazán ki lehetne írva, hogy ugyanaz a csomagnév 2020-ban eltérő tartalmú. -
zgospel
őstag
Hátha valakinek hasznos: bekerült végre az Arena4 a Telekomhoz október 6-ától az 50-es csatornahelyre. Napok óta várom hogy megjelenjen, de mindig azt írta ki, hogy meg kell rendelni a csomagot. A weboldalukon azt láttam, hogy a Szuper Családi HD csomagban benne van, nekem pedig az a csomag volt, mégsem láttam a csatornát.
Megoldás: felhívtam az ügyfélszolgálatot, és mondták, hogy az Arena4 csak a 2020-as Szuper Családi HD csomagban elérhető, nekem pedig ugyanez a nevű csomag van, de csak 2019-es. Vagyis a korábban kötött TV csomagokban nem fog megjelenni automatikusan.
Így átváltották nekem a díjcsomagot a 2020-asra, ami miatt havonta 200 Ft-tal kell többet fizetni, de az Arena4 elérhetővé vált rá 1-2 percre, és a TV GO applikációban is megjelent. -
bringasisti
őstag
Telekom október végén kezdi közvetíteni a futamokat
-
Motion_Blur
félisten
Ez 2016-ra áll, Lorenzo vs Rossi miatt.
De azt követő 3 évben egyértelműen Dovi volt a kihívó. Persze kurva kevés volt Markez ellen.
Olyan idén a mezőny mint egy felbolydult méhkas. Mindenki tudja hogy itt az esély címet nyerni, és reálisan van 6-8 pilóta aki erre esélyes is.
7 futam után 80 pontokkal állnak ott az elejében
, Quartararo is mit csinál? 50 ponttal kezdett... vicc az egész
Márkinak 150+ pontja lenne már... kettős érzés van az emberben, mert oké hogy mekkora a meccs, de látjuk hogy igazán senki nem érdemel itt bajnoki címet.Esnek, kelnek első helyekről is, győzelmek után középmezőnyben vergődés.. -
vlevi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha megnezed az előző szezonokat, ott is ugyanezt a korbe verest műveltek ezek a pilóták, a kulobseg Marquez volt előttük. Épp ezért nem tudta senki megszorongatni sem, mert egymás elol happoltak el a pontokat.
-
Motion_Blur
félisten
Milyen szezon ez bakker

-
zgospel
őstag
válasz
Tamas1982.1
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest