Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
nah senki sem látta azt az odabaszós 3 kört? HIHETETLEN volt.
szerencsére feltöltötték YT-ra [link] -
dellfanboy
őstag
a repsol honda meg leigazolta azt a ducati ridert aki meg nem nyert motogp futamot. nem is tudom volt-e valaha ilyen gyenge line up-juk (oke mir 1x vb de iden nem sokat alkotott)
-
dellfanboy
őstag
találtam egy jó streamet tegnap, full Hd-ban élveztem a versenyt, mit ne mondjak jó volt látni ahogy döntögetnek, tetszik nekem ez a pálya. remélem izgi lesz a VB
7végén volt Le-Mans-is ahol a honda france nyert [link] meg persze mxgp is
-
dellfanboy
őstag
YT-n a motoGP csatornája publikálta az ő drive to survive (by netflix) féle doku szériáját a tavalyi szezonról. elég jó, adott 1-2 extra infót meg jó látni a versenyzőket behind the scene elég sok spanyol/olasz szóval.
[link] -
dellfanboy
őstag
izgi volt ez az idomero, mind2 gyari ducati eldobta, espargaro az apriliat szinten, quarta 12, az élen martin meg adott majd fél mp.t ráadásul pályacsúccsa.
-
dellfanboy
őstag
válasz
zilazil
üzenetére
jo futam volt, de bszki, hogy quarta eldobta... nemhiszem el. igy evvel a domi motorral siman behuzza bagnia, foleg ha ennyi duc lesz az elbojban a kovetkezo futamokon..
es ugy nez ki SBK-ban is ducati VB lesz. hol van mar a japan dominancia es mi lesz itt jovore. kivonul suzi, quarta-t kivul epkezlab yamis nincs, mm felepul meccselhet majd a vorosokkel

-
dellfanboy
őstag
bammeg espa mit csinaltal... kivancsi vagyok ezt o benazta el, vagy a csapat szarul tablazott neki..
-
dellfanboy
őstag
az endurance-os fiuk kemenyek, ilyen kormanycsutkaval, becsorogni a depoba... [link]
-
dellfanboy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nemsemmi 350 felett repultek a top sracok
bagnia asszem az otodoik korben a celegyenesben 2 sracot elozott meg, quar,marini, nemsemmi power lehet abban a duciban
viszont minel tobbet latom ezt a palyat annal jobban tetszik ez a sok tempos bal/jobb, kicsit mas mint a hring..remelem 1x-2x eljutok ide -
dellfanboy
őstag
asszem a mugello-i celegyenes eleg hosszu es ahogy a kep mutatja nem mindenkinek szukseges aszfalt a megallashoz
vagy mondhatnam hogy a nev kotelez(1-2offroad szakaszra) -
dellfanboy
őstag
SBK race1 utolso kort nezte valaki? kapott egy meretes nyalokat a yamahas [link]
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
ize, nincs rossi nincs show? nezi valaki meg aGp-t? probaltam nezni az idomerot, de majdnem bealudtam,
elvileg ma 4kor futam! -
dellfanboy
őstag
miert hard elso gumival mentek ducattik?
-
dellfanboy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a holland srac jobb volt moto2-ben
[link] -
dellfanboy
őstag
idomerot nezte vki? megtaltosodott bagnia ezt is behuzza?
morbidelli visszatert es 16.lett? jah es a masik visszatero dovi csontutolso?
sbk? az amcsi srac aki beugrokent indult iden a yamahanal mar a felvezeto korbe leamortizalta a motort.
a torok srac meg gondolom vinales utan szabadon szetforgatta a zongorat...
-
dellfanboy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mintha most a heten jelentettek volna be hogy 21-re is honda lesz a segge alatt. lehet nala ez volt az onbizalomnovelo faktor
-
dellfanboy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem kedvencem a dovi srac, de benne van a pakliban hogy kiegyenlitett teljesitmenyevel behuzza. foleg ugy, hogy bejelentettek a szakitast a csapattal.
jo versenyeket akarok nezni, szoval gyozzon a jobbik -
dellfanboy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
csunya volt ez a zarco morbi bukas
a korbeveresk miatt 1 dolognak szurkolok, hogyha mm visszajon nehogy szetalozzon mindenkit
-
dellfanboy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
sztem csak siman ennyit birt... viszont tegnap nem irtam le, de zarco is hatalmasat karcolt azon a hosszu koro. a poros reszen ilyet fordulni. szeep volt.
viszont ami igy nagy csalodas
vinales-14?? mi a szosz-t benazik?
dovi 3/6/11- egyre jobban csuszik hatra. szerencsere osztrak palya jon, remelem virit vmit
legjobb hondas nakagami a 8. helyen? irtora kell mm a hondanak. baszki nyolcadik!mind a 2 szatelitt duc/yam csapat verte a gyari csapatot. remelem nem az lesz ebbol az a hosszotavu koncepcio, hogy a gyarak lelepnek, es kiszervezik a versenyzest szatelit csapatoknak,,
-
dellfanboy
őstag
ki ez a Binder gyerek? hogy mert nyerni a harmadik futaman?
jo volt jo volt! -
dellfanboy
őstag
válasz
üzenetére
stratégiailag nem sz@r
ezt megis, hogy kell(ene) ertelmezni? foleg egy olyan kategoriaban mint a Mgp ahol egy Lorenzo kalibernek az elso helyen kivul minden mas pozicio azt jelenti, hogy vesztett? orommel fingta tele azt a karbon ulest?
szvsz siman elcserelni a 3ev nyalokazast ha cserebe meg 1x vb bajnok lett volna
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
bar nem kedvelemh dovi-t de, h megint az utolso kor, utolso kanyarba elozte meg mm-t az parades
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dellfanboy
őstag
most, hogy beindult a marquez henger (moto GP+ moto2), latom nem sokat neztek a futamot.
volt esetleg vki kinnt?tippek az osztrak futamra?
aSuzukis-nak meg jobbulast
-
-
dellfanboy
őstag
SBK-ban ugy latszik az ev eleji Bautista foleny nem sokat ert, mert Rea atvette a vezetest,

-
-
dellfanboy
őstag
lorenzo

-
dellfanboy
őstag
elvileg a motorrevu kinn van a Spanyol Gp-n, remelem tolnak fel 1-2 jo videot[link]
-
dellfanboy
őstag
en majdnem fogadtam ra hogy crashlow eldobja a vasat, de szerencsere nem igy lett.
amugy ez a marq-dovi befuto -nal volt egy kis deja vu,..
amugy a suzuki kva jo, mas, lassabb palyan siman nyerhet ez a rins gyerek.
quartara meg az elejen eleg jo idoket ment asszem volt h 1mp-vel volt gyorsabb mint a mezony eleje. remelem lesz alkalma megmutatni valoban mit tud a kov futamon -
dellfanboy
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
szerk
-
dellfanboy
őstag
micsoda muzsika[link]

-
dellfanboy
őstag
kire/mire gondolsz? mert szerintem nem ugyanaz a nevezo...
Rossi konkretan lerugta MM-et a Malaj nagydijon..
Talmacsi? cel elott kirakta a kezet es majdnem visszahuzta a csapattarsat a befutonal. termeszetesen nem erte el, de az akarat megvolt mogotte. asszem 2007a bunti jogos a gyereknek, de ezert szerzodest bontani vele, hat nemtudom.

-
-
dellfanboy
őstag
van meg hatra 8 futam... tavaly marquez muszaki hiba miatt nem tudta befejezni a Gb nagydijat, es asszem Arg, FRa nagydijon nullazott. azaz3
iden idaig minden futamot pontot szerzet, csak eljon az a pont iden is hogy hibazik a honda vagy o..(vagy nem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dellfanboy
őstag
igaz meg csak pentek van, de a ducatik hazai palyan eleg gyorsak az egyenesbe 356.4-el repult Dovi

fel is robbant a blokk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
viszon Ian- nyerte az fp-t eleg meredek idovel

-
dellfanboy
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
ez alapján vinales-marquez csata lesz!
Cecchinello milyen szerény hogy a második helyre tette a pilótáját![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dellfanboy
őstag
lefutott az elso futam a WSBK-ban, elso 5 helyen 5 angol, raadasul a tavalyi Duc, Kawa sorrend se nagyon valtozott, Honda az uj blade-el epp hogy befert a top10-be...
-
dellfanboy
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
futam elott biztos talalsz (talan totalsporttek?), de en teljesen raszoktam a full hd-ra angol kommentatorral.
-
dellfanboy
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
motogp.com
(elofizetes) -
dellfanboy
őstag
tegnap Marq, Rossi, Ian volt a sorrend, Lorenzo top10-be se volt a Ducatival...
ami tetszik, hogy a suzuki az olasz sraccal versenykepes, jahs es az elso 3 helyen 3 kulonbozo motormarka
ha ez igy lesz, elegge melle lott a nyalokas penz ide/oda.
-
dellfanboy
őstag
Vinales behuzta a tesztet 0.1-et adott MM-nek.
Lorenzo csak a top10-be fert be.
Rossinak iden se lesz egyszeru eve.
igazan elkezdodhetne a szezon, alig van mit nezni a tv-be -
dellfanboy
őstag
ez a vinales gyerek hamar megszokta a jot, mindket napot nyeri 130 alatti idovel, raadasul 1mp-el jobb mint a vasarnapi versenycsucs..
-
dellfanboy
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
ezt olvastam a tegnaprol:
Lorenzo was quickly up to speed at the post-race test at Valencia on Tuesday, spending virtually the entire day on the Desmosedici GP16, acclimatising to its different characteristics and marked top speedszoval tenyleg a hozzaszokas volt a cel
mai napra a fonoktol az utasitas:
Tardozzi expects Lorenzo to spend most of Wednesday aboard Ducati's new machine, after the five-time world champion posted just one lap on the GP17 at the close of Tuesday.
ez meg a szerzodesebe van benne amit nem is tudtam:
While Lorenzo is no contractually allowed to speak in public before the end of 2016, Tardozzi offered his first impressions of working with the rider Ducati has deemed suitable to pay twelve million Euros a year to -
dellfanboy
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
a yamaha es a ducati kozott mondjuk vezethetoseben a kulonbseg egy 10-es skalan mondjuk 5.
a ducati16 es ducati17 kozott meg mondjuk1. szerintem egyszerubb egy 16-osrol atszokni a 17-esre mint rogton a 17-el kezdeni.
raadasul azt se tudjuk hogy lorenzo akarta igy, vagy a fonokei? raadasul sztem az is benne lehet a pakliban ha lorenzo a 16-s geppel gyorsabb akkor jovore avval fog menni.. nem kotelezo neki a 17-el versenyeznie (bar a szerzodeset nem ismerem)amugy ugy tudom rossi is a p2-s idot az idei geppel erte el.. ez meg csak ez elso teszt max messze van meg a kovetkezo szezon, meghogy veglegesitsek a jovo evi gepet.
ez meg csak az elso teszt szerintem mindenki probal hozzaszokni a valtoztatasokhoz, hosszu meg a tel
de amugymeg sokkal okosabb emberkek ulnek most valenciaban, csak tudjak mit miert csinaltak, fotelfizikazhatunk de az igazsagot csak ok tudjak

-
dellfanboy
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Azt én sem értem mi a bánatért kellett Lorenzonak az idei "szárnyas" géppel köröznie
hogy hozzaszokjon? yamaha sor4 a duc meg v4?Rossi volt az idol-om imadtam, foleg a nastro azurro-s idokben de amiota tavaly elkezdte marquez fele rugdososdit egyre inkabb, atcsuszik a nem kedvelem kategoriaba, raadasul mar most elkezdte kritizalni a17-es motort, amit a gumi miatt ossze is csukott [link].
viszont csak en halottam rosszul vagy pedrosa gepebe mas blokk van? tok bigbang-os volt a hangja.
nah lassok a masodik napot!
-
dellfanboy
őstag
nah lement a 2 FP es idaig jorge-nek all a zaszlo. hiaba ha nincs eso akkor eleg gyors.
remelem nem lesz dogunalom az utolso futam.
kallio meg az utolso a ktm-el. remelem alkotnak valamit nehogy elmenjen a ktm kedve az egesz motoGP projektol.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dellfanboy
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
en azt olvastam, hogy a yamahak acel tarcsaval mentek a futamon, mig mm carbon-al.futam vege fele mar nem birta a tempot rossi ezert hagyta menni dovit
-
dellfanboy
őstag
válasz
üzenetére
annyira hogy amiota kovetem heti-havi szinten (2000) meg soha nem volt ilyen. pont 2000-ben volt hogy 8 kulonbozo nyertes volt de azota meg se kozelitettek se a 8-at se a 9-et. jah es meg nincs az idenynek vege, talan befuthat a 10. gyoztes.
legalabbis drukkolok neki hogy ne unatkozzunk.viszont hiaba lett mm mar bajnok a csapatbajnoksagban repsol-ek korantsem allnak ilyen jol. soot ott vezet a yamaha..
jo hetvege volt a ducatinak is, motoGP gyozelem es ha jol latom az SBK-ban is arattak.
-
dellfanboy
őstag
rossi-nak a vegere elfogyott a fek. az elso par vonatos kor izgalmas volt, es sajnalom hogy se baz se barbera nem fert fel a dobogora jot mentek

-
dellfanboy
őstag
nah ez a britt idojaras(12fok levego+32fokos aszfalt+jarvison a sapka
) meghozta cru-nak a gyozelmet.
meglepodtem hogy vr nem tudta/akarta befogni, lehet megelegedett a masodik hellyel.
a vegen meg hayden is bukott, lorenzo top5-be se fert bele, o is mar a kov evre keszul?
viszont ez a palya nagyon allatt, es a sok elnyujtott kanyar mikor meg 220-nal is lent van a terduk allatt lehet, az ocean kozel, es nem is nagyon lattam itt ilyen nagy tribunoket amik beleronditananak a kepbe, egyszer jo lenne gurulni itt egy jot
-
dellfanboy
őstag
mm out

-
dellfanboy
őstag
idaig mind a ketto idomero vizes volt, a masodikon csak 6 bator fiu lovagolta meg a vasakat(L:/dl/upc/2016-10/21/295300_vbfwou1ymze6ngee_big_0014018709.jpg)
(/L) -
dellfanboy
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
bizok benne megtaltosodik, mert unalmas futamokat nem akarok nezni, hiaba dolt mar el a vb cime, a kovetkezo palyak eleg jo fekvesuek(es idom is van leulni es nezni)
-
dellfanboy
őstag
Hayden visszaul a repsolra mig Dani gyengelkedik
remelem nem fogunk unatkozni es osszehoz 1 gyozelmet. (bar az eselye nem sok...) -
dellfanboy
őstag
eleg uncsi futam volt, es tok erdekes hogy mindket yamahanak az eleje ment el. kivancsi leszek a nyilatkozatokra.
mm iden tenyleg jol motorozott megfontoltan, es ami nekem meglepo fiatal kora ellenere hiba nelkul.remelem a ko evekben valaki meg fogja tudni szorongatni, hogy izgalmas futamokat lassunk! -
dellfanboy
őstag
nem gomdoltam volna h rossi elkottazza a dolgokat
mm meg kezd ellepni remelem vki elkapja -
dellfanboy
őstag
sima highside, sztem lorenzonak nem ez volt itt az elso. sot ha jol emlekszem amikor eloszor ult a yamahan akkor pont itt motegi-ben is igy dobta el a vasat. talan meg az is lehet h u.a volt a kanyar .
viszont a tegnapi Pedrosa csizma se semmi, mar ami maradt belole [link]

remelem hol nap 7kor izgi futamok lesznek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dellfanboy
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
utolso korbe bukott...
-
dellfanboy
őstag
itt lehet szurkolni az elso helyrol indulo magyar sracnak! [link]
-
dellfanboy
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
igen igen, rajt utan vinales nem cicozott, betette rendesen a suzukit, kicsit sajnalom is hogy hibazott, felfert volna a dobogora.
azon meglepottem hogy az elejen Marq is elkottazott egy kanyart, de ez volt a szerencseje mert vissza tudott jonni, Rossi a vegen hibazott es mar nem jott feljebb.
Jlo-nak meg szerencset hozott az uj festesu buko!
jo futam volt szerintem is, vasarnap du pihentetonek kiraly. -
dellfanboy
őstag
idomero alapjan elegge repsol honda eselyes a palya. remelem nem lesz uncsi futam.
[brutal jo ez a lassitott felvetel] -
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
a motoGP-be nincs min.suly limit?de van
nem hinnem hogy, pedrosa most azert nyert mert o az egyik legkonnyebb.
siman elkapta a fonalat, jo volt a set-up (nem tudom neztetek az o Hondajan meg szarnyak se voltak..)es az o stilusahoz kepest most jo gumit kapott/valasztott.
ha csak a sulyat nezzuk siman mehetne mindig elol de megse.. szoval nem irnam oda ezt a gyozelmet a sulyahoz...
-
dellfanboy
őstag
válasz
üzenetére
persze elobb utobb jonni fog, de nem vagyok benne biztos, hogyha Rossi nyugdijba megy a kovetkezo evben nezni fogom-e. idaig Jlo szamomra semleges volt, de a tetteivel elegge elasta magat nalam..marquez meg mindig utcahosszal nyert (ha nem bukott) neki drukkolni nem volt tul izgalmas.most meg kiderult rola hogy ugy viselkedik mint egy megsertodott ovodas.. szoval o is sztorno
kotve hinnem a ktm, ducati bajnokeselyes lenne par even belul... szoval izginek bizti izgi lesz a rossi utani korszak, kerdes lesz-e ertelme nezni..
-
dellfanboy
őstag
válasz
üzenetére
ugyanmar Doki nelkul le fog zarulni egy korszak. dovi miota van a gp-ben? mit tett le idaig, semmi emlekezetes megmozdulasara nem emlekszek. espargaro? felolem a konyoke helyett a segget is lerakhatja a kanyarba, kell a tokomnek meg egy spanyol.. talan ez az iannone gyerek, bar amekkora arca van kotve hinnem bajnok lesz valaha is.. (asszem Iannone-e a paddockban az egyik legnagyobb motorhome annak ellenere hogy a bajnok meg nem lett soha...
szomoru es szurke idoszak lesz a doki nelkul.. -
dellfanboy
őstag
most, hogy megneztem szombaton mit csinalt MM az idomeron, tok megertem hogy VR-nel elszakadt a cerna.. az mar maskerdes, hogy egy 9x bajnoknak nem igy kellett volna lereagalnia de mind1.
-
dellfanboy
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
hat nem valencia lesz a kedvenc palyaja az tuti, par eve Hayden miatt vesztette el ott a vb-t most meg ez.
bar nem lehetetlen gyoznie nem kell, nagyban fog fuggeni a repsol hondak teljesitmenyetol -
dellfanboy
őstag
izgi volt. bar rossi sajat maga alatt vagta a fat a penteki nyilatkozataval hogy marquez lassitja, ami most vasarnap be is jott.. gondolom rossinal most meg elpattant a cerna.
kivi leszek meg merik-e buntetni, mert ha igen akkor bukta a vb-t bezsarolja a dorna-t hogy nem megy el az utolso futamra esetleg a jovo evit is kihagyja, az meg eleg nagy bukta lenne a dorna/nak
jah es igaz online neztem de ugy halottam rossinak volt a legnagyobb szurkolotabora.
amugy szerintem ha mas verszenyzo csinalta volna ezt szerintem fekete zaszloval kiinteik..
-
dellfanboy
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
kibaszott jó volt! nem is gondoltam volna hogy ezek az oldalkocsik ilyen frankók. hiába motorversenyt élőbe kell nézni, mégha talma pontot szerzett is tegnap élőbe a jurón!
még ilyet! -
dellfanboy
őstag
ma a hungaroringen ingyenes FIM oldalkocsis motorverseny lesz. jön innen vki?
-
dellfanboy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tóth? Németh?
-
dellfanboy
őstag
a hétvégi le mans-i moto gp futamról nem tudtok linkelni egy pár perces összefoglalót? a motogp.com fizetős, digisport.-nál meg vmi hiba lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy mondhatnam hogy a nev kotelez(1-2offroad szakaszra)
, viszont a petronas yamahara meg jon a dixon srac. o megis ki a tokom? wikipedian kellett felcsapnom, hogy lassam a moto2be tavaly volt 25. most 18.
remelem jol dontottek
mesteri volt, rendesen behintaztatta mm-et.

nem hinnem hogy, pedrosa most azert nyert mert o az egyik legkonnyebb.