- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- MotoGP & WSBK
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
-
crocy
tag
-
Motion_Blur
félisten
-
Mezcal
addikt
tavaly az eslő 7 futamból 2-t nem fejezett be
Idén is pont így áll, két bukás 7 futamon
Martín nagyon erős, de képes éles helyezetekben megremegni, idén is bukott kétszer, egyszer az élről főfutamon nyomás alatt. Tavaly év végét is fejben vesztette el szvsz.
Bagna pont az ellentetje, ő nagyon erős fejben, ha előző futamon bukott, akkor a következőn átgázol a mezőnyön. De én is várom, mi lesz, én Bagnára tennék, mert neki hátrány és a fordítás már ismerős terep. -
Khaosz55
addikt
-
Mezcal
addikt
-
crocy
tag
-
Khaosz55
addikt
-
Mezcal
addikt
-
Khaosz55
addikt
-
eszgé100
őstag
Na errol is lemaradtam, nagyon szukos volt a hetvege eppencsak a gp-t csiptem el, mar a nyilatkozazokat sem vartam meg.
Khaosz55: ugye Rossi nem volt, Quartararot bedaraltak, Morbidellivel nem tudom mi tortent, Vinalesre pedig mar regota egy pillantast sem vetek annyira csapnivalo a teljesitmenye, es ott volt mellettuk Mir es Rins, akiknek nagyon szurkoltam egy 1-2. helyert, meg a kis Marqueznek, hogy valamit villantani tudjon, pedig nem a szivem csucske.
-
zgospel
őstag
Cal mondta a futam után, hogy tudott volna gyorsabban menni, de az üzemanyagfogyasztásra oda kellett figyelnie, mert többször is a határán volt. Megpróbált még visszatámadni de megint felvillant a lámpa így inkább hazahozta a harmadik helyet.
Rossi is azt nyilatkozta, hogy érezte hogy gyorsabban tudna menni Crutchlownál, csak nem akart feleslegesen csatázni mert akkor időt veszíthetnek Vinalesszel szemben.
Kíváncsian várom a folytatást, de van egy olyan érzésem hogy Lorenzo idén dobogóra is csak szerencsével fog felállni.
-
quby
őstag
Sejtettem hogy megelözi. Azt viszont ttuira tudtam hogy Vinalez után nem fog tudni menni. Maq egyértelmüen erös volt, és ha Rózsi nem esik el ö is törhetett volna borsot Rossi orra alá. Az eddigi kép azt mutatja hogy a Yamahak, a legjobbak, de csalóka....A Hondák is ott vannak ám csak még nem jött ki nekik...
Amit Maq ment a qualon.... -
Integra
titán
őrület ez a honda-markez duo. még az előzés körében rávert 6 tizedet játszi könnyedtséggel. kevés ide ez a sor4 yamaha a v4 hondával szemben. de az is igaz, hogy markez legalább ennyire kell, mert zseni a srác. pedrosa harmadik, de kb vereséggel ér fel számára, vajon milyen lehet az ő helyében azon morfondírozni, hogy esélye sincsen....
pedrosa motorja kéne lorenzo alá, na akkor lenne a gigászok csatája az egész szezon. talán jövőre
-
Petya25
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- MotoGP & WSBK
- (kiemelt téma)
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest