- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Khaosz55
üzenetére
Pont most jött szembe ez az írás.
[link]
Sajnos, a kedvenceinket hajlamosabbak átköltöztetni a net4-re, hogy szakadnának meg
Én is csak az SBK és a MotoGP miatt nézem az aréna 4-t.
Nekem szerencsére a Vodafonennal benne van a csomagban a macs4 is, de a net4-re már nem futotta
-
vlevi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Moto2 és 3 jó volt, főleg a vége.
MotoGP az tényleg a szokásos. Megvárjuk, míg Marquez megunja a szoszmotolest, es előre áll. -
vlevi
nagyúr
válasz
Mezcal
üzenetére
Ezt beszélgettük már az első futam után is.
Ha ez lesz a felállás, és a többiek nem gyorsulnak körönként tizedmásodpercekkel, akkor a két Marqueznek nem kell a teljes futamon határon mennie, emiatt már sokkal kevesebb lesz a hiba.
Tavaly, és tavalyelőtt is, a két élmenő közel egy szinten volt, és emiatt mindíg ki kellett hozni a maximumot mindenből. -
vlevi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Itt ezt nem kellett volna, mindenki tudja, (ő is) hogy ilyenkor a rázókőben még lehet víz, a festett felület is nedves, nem tapad.

Hát, nem egy snoop dogg, az biztos, belenyalt a fehér csíkba, hanyatt is vágta magát rögtön
-
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Nnna, majd meglátjuk.
Superbike, MotoGP...
[link] -
vlevi
nagyúr
Ahogy már korábban szó volt róla, túlzott optimizmus volt, amikor év elején úgy jöttek a hírek, hogy itthon lesz SBK futam. Aztán persze, a magyar realitás, hogy végül mégsem sikerült megszerezni a FIM homologizációt a pályra, ezért Estorilra cserélik a magyar futamot.
:
Estoril to host penultimate round in 2024, Hungarian Round cancelled
There will be a change to the 2024 WorldSBK calendar with Portuguese venue Estoril hosting Round 11 of the season
-
vlevi
nagyúr
Csak megoldják valahogy.
Hondás időben annyira mondták, hogy a Repsol-Marquez , de aztán csak elváltak az útjaik.
Most ezek az új szponzorok egy évesek sincsenek, nincs még beégve senkinek az agyába úgy, mint pl. az (amit én még mindig nem tudok elengedni), hogy Gresini-Honda. Annyira sok évig hallgattam, hogy még mindíg arra asszociálok. -
vlevi
nagyúr
Egy kis érdekesség mára.
-
vlevi
nagyúr
Topraknak is tetszik a BMW [link]
-
vlevi
nagyúr
válasz
zilazil
üzenetére
És ezt úgy, hogy egyáltalán nem látszott rajta, hogy nagyon erőltetné magát, abban a pirosfekete ruciban
Az előbb említett 29 esés, az ő állítása szerint is azért volt, mert kénytelenek voltak sokkal többet vállalni, mint a többiek, és még így is csak a középmezőny végére tudott odaérni, márkatársai pedig még oda se. -
vlevi
nagyúr
Magyarország a MotoGP hivatalos versenynaptárában - Több egyszerű pletykánál...SportMotor.hu
Ha másodszorra sem sikerül átadni a kazah pályát, akkor jövő nyáron jön a Magyar Nagydíj. -
vlevi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Végül dupla hosszúkörös büntetést kapott.
Injured Marquez receives sanction after Portimao incident | MotoGP™ -
vlevi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Tűzijáték helyett csillaghullás
-
vlevi
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
"Honda nagy szarban van, Maki nélkül nem lennének sehol."
Ez sajnos igaz a Yamahára is
Fabio Quartararo a 2., Franco Morbidelli pedig 19
-
vlevi
nagyúr
Ne feledkezzünk el a fiatalokról.
A magyarok kibérelték a dobogót a Sachsenringen
Moor & Farkas take to the top step at the Sachsenring | MotoGP™
A futamok a Nothern Talent Cup Youtube csatornáján élőben is nézhetőek.
Northern Talent Cup - YouTube -
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Igen, ott !egy. De az idő mérőt csak streamen adják, hogy rohadjanak meg.
-
vlevi
nagyúr
Monszun közben nehéz versenyezni, ezért az SBK mai futamát holnap reggelre áttolták.
[link]
Az eredetileg vasárnap délelőtt rendezendő superpole futamot nem tartják meg, csak a szombatról vasárnapra halasztott első, és a vasárnapi 2. futam lesz. -
vlevi
nagyúr
Vajon csak én hallom bele, vagy tényleg ugyanaz a dallam?
2:52-től :
Tears For Fears - Everybody Wants To Rule The World (Official Music Video) - YouTube
És a MotoGP szignál.
MotoGP 2015 Soundtrack - YouTube
A korábbi években jobban kivehető a zene, de a dallam még mindíg ott van.
MotoGP 2020-2021 Opening sequences and Music - YouTube -
vlevi
nagyúr
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Rengegeten fel vannak emiatt háborodva, teljesen jogosan.
Köztük én is. Kénytelen leszek megvárni, míg valamelyik videómegosztón
megjelenik.Nem vagyok hajlandó streamjükre előfizetni. Nem csak az ár miatt, elvből sem.De amilyen minőségűek általában ezek a streamek, nem érnek meg egy fillért sem. Mert, ha Netflix 4K minőségben jönne rajta minden, de, nem. Amíg nem volt fizetős, addig pár dolgot kénytelen voltam ott nézni, de ne b***atok fel, itt van az 55"-s TV, és telefonon, vagy a 13"-os laptopon nézzem az adást??? Ja, hogy akkora képernőn nem tűnik fel, hogy valami 360, vagy talán max 720p-s szutyok...
-
vlevi
nagyúr
Nekem úgy tűnik, Marquez is kezd öregedni...
Egy motocross edzésen történt baleset miatt kihagyja a következő futamot.
[link]
Mielőtt valaki nekem ugrana, csak vicceltem, nem tudjuk, mi történt, mekkorát esett, de amióta a mezőnyben van, nem számított neki, hogy milyen balesetei voltak, másnap már motoron ült.
Ez a 2020 év elején történt bukfenc biztosan megváltoztatott benne valamit, és lehet, hogy átértékelte magában ezt a dolgot. Nem kell már mindenáron motoron ülve bizonyítania, hogy ő a legjobb. -
vlevi
nagyúr
Múltkor eszembe jutott, hogy szegény Pedrosa, pont a legrosszabb időben vonult vissza.
Szerintem nagy esélye lett volna a 2020-as, vagy akár az idei VB címre, de persze senki sem tudhatta elore, hogy Marquez nem lesz játékban. -
vlevi
nagyúr
válasz
RAiN91
üzenetére
Arena4 nevű kanális közvetíti.
Közvetítené...
Nálam most végképp elásták magukat.
Korábban már mérgelődtem azon, hogy semmit nem foglalkoznak a sportággal, csak nagy duzzogva leadják a futamokat. Egy sport adónak szerintem illene foglalkoznia a közvetítésekkel, nem csak 2 beszélőembert beültetni a futam idejére.
A MotoGP hétvégét képesek úgy leadni, hogy csak a rajtnál kezdődik a közvetítés, és amikor vége van, akkor bő félóra reklám, következő rajta megint odakapcsolnak, megint reklám a következő rajtig...
De az, hogy az SBK futamokat nem adják a TV-ben, csak streamingben, az nálam kiverte a biztosítékot...
Fog a tököm előfizetni egy ilyen minőségű kanális extra szolgáltatásaira...
Focimeccseket bezzeg 6-8-10 adón adják orrbaszájba, ami engem rohadtul nem érdekel.
-
vlevi
nagyúr
Mekkora buli lesz ma este az Aprilia csapatnál??? !!!!
-
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem, mert a PETRONAS kiszáll a MotoGP-bol. A kisebb kategória csapatai azt hiszem emiatt megszűnnek, de a GP csapat az megmarad valahogy, de gondolom más néven.
-
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
De, igen, ha úgy nézzük, fordítva kellene írni.
-
vlevi
nagyúr
Visszatérve az utánpótlás kategóriára.
A második futamon Rossi Moor úgy otthagyta a mezőnyt, hogy alig volt a képen
[link]
-
vlevi
nagyúr
A MotoGP betét futamakent Northern Talent Cup, magyar résztvevőkkel.
[link] -
vlevi
nagyúr
válasz
bringasisti
üzenetére
Casey Stoneren kívül nem sok embernek ízlett a Ducati.
Talán volt egy év, amikor Dovisiozonak sikerült vele Marquezt szorongatni, de egyébként, ahogy emlékszem, mindenkinek beletort a bicskája. -
vlevi
nagyúr
Arena4-en, vagy pedig magyarország egyik legnagyobb videómegosztó portálján
, és nem az indavideóra gondoltam 
Superbike VB pedig jó sokat csúszi idén. Minden évben február Phillip Island, de most május végéig kell várnunk arra, hogy Rea megint letaroljon mindenkit...
Sebestyén Petiről pedig még mindíg semmi normális hír, hogy a Supersport-ban hogyan lesz az indulása
-
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Amiért pipa vagyok az aréna közvetítésekre, hogy kb olyan szinten kezelik, mintha valami szutyok TV sorozat lenne, mint amiket a csoport többi kanálisán, a TV4, vagy Film4 adókon nyomnak.
Azért korábban még a spileren is volt hozzá "rendes" műsor, mint egy komolyabb TV adón, vagy, ahogy más sportágaknál is szokták, beszélgetnek erről arról, satöbbi. Voltak komolyan vehető emberek, akiket meg tudtak kérdezni, pl. Favaro, vagy Sebestyén Peti, és még sokan mások.
Itt a két futam között bevágnak félóra reklámot, kb a rajtra kapcsolnak vissza, és ahogy leng a kockás zászló, már megint reklám. -
vlevi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lehet, hogy olyan sérülést szedett össze tavaly, amit nem tudnak rendesen összerakni. Nem tudjuk. Biztos, hogy az se tett jót, hogy tavaly azonnal, 1-2 hét kihagyás után rögtön visszaült a motorra, úgy, ahogy korábban ezt megtette, kvázi következmények nélkül.
Eddig marha nagy mázlija volt az esésekkel, mert mindíg megúszta valahogy. Ellentétben Lorenzoval, aki minden alkalommal nagyon szerencsétlenül esett el, és törte össze magát. -
vlevi
nagyúr
Az Arena4 megint nem közvetíti a TV-ben élőben az időmérőket, mert a focimeccs fontosabb

Mintha nem lenne már vagy 10 focit közvetítő sportcsatorna
De legalább annyit megtesznek, hogy az arena4.network4.hu oldalon streamen nézhető az időmérő, élőben, 13:20-tól. -
vlevi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha megnezed az előző szezonokat, ott is ugyanezt a korbe verest műveltek ezek a pilóták, a kulobseg Marquez volt előttük. Épp ezért nem tudta senki megszorongatni sem, mert egymás elol happoltak el a pontokat.
-
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Kicsit rosszul írtam, mert a lemans 24 órás motorverseny megy ma. De amikor én néztem, tenisz ment.
-
vlevi
nagyúr
Nem úgy volt, hogy az Eurosport leadja a Bol'or 24 órás?
Valami tenisz megy..., pedig a musorujsag szerint FIM Endurance-nek kellene mennie.
:(
-
vlevi
nagyúr
Totalbike-on van egy hosszabb lélegzetvételű írás a hétvégi futamról.
[link]
Van benne jónéhány igazság. Több helyen említették ezt a nagyon sűrű menetrendet, és most több versenyzőnél is megtapasztalhatjuk, milyen az, amikor 2 hónap alatt nem 3-4, hanem 6-7-8 futam esik ki
A gumi téma is érdekes észrevétel. Lehet, hogy benne volt a dologban az is, hogy új a gumi. Carshlow-n már meg se lepődök, nagyon-nagyon sokat esik futamokon is, sajnos most is.
Lehet, hogy Marquez kicsúszásához, és bukásához is köze lehet annak, hogy az új gumi máshogy viselkedik, és emiatt jobban kell erőltetni, ez okozta a két hibáját. -
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz
1098&E30
üzenetére
Csonka évad lesz ez, mert Thaiföldre már el sem mennek
A MotoGP második versenyét is lefújták a koronavírus miattEgyelőre a motogp.com oldalon nem olvastam erről, szóval akár a hvg túlbuzgósága is lehet.
-
vlevi
nagyúr
Nnna, ez szívás. A vírus bekavart a katari nagydíjba.
[link]
Katarban mindenkit karanténba vágnak, aki olaszországból érkezik, ezért a motogp futamot törlik.
Ez nem érinti a moto2, moto3 tapasztalat, mert ők a teszték miatt már régóta katarban vannak. -
vlevi
nagyúr
2020-es Supersport bajnokság flag-to-flag versennyel kezdődik.
[link]
A futam során kötelező a gumicsere.
Ezt azzal magyarázzák, hogy ez lesz az első alkalom, hogy a 600-as SSP motorok slick gumival mennek, az eddig használt, mintázott, gumik helyett.
Annak ellenére, hogy a teszteken nagyon sokat mentek már az SSP motorok, és a versenyzők is a slickekkel, a Pirelli által begyűjtött adatok nem elégségesek annak elemzésére, hogy mi történik a gumikkal a teljes versenytávon.Ja, és természetesen Sebestyén Peti is az SSP-ben indul, az Oxo - Team Toth csapat Yamahájával.
-
vlevi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Hát, persze, a gyakorlat az nem így működik.
-
vlevi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az lehet a stratégiai előny, hogy valamennyire ismeri a többi gyártó motorjának viselkedését.
Ez nagy segítség lehet a fejlesztéseknél, mert azt a módosítást, amit a másik két gyártónál végigkínlódott, arra a Yamahánál rögtön tudja mondani, hogy inkább ne erőltessék, mert még sose sült el jól a dolog. -
vlevi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Benne volt a levegőben.
Amikor délben elővettem a telefonomat, és feldobta a hírt, hogy délután Lorenzo sajtótájékoztatót tart, szinte biztos voltam benne, hogy ez lesz a témája. -
vlevi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ha már a Balatonringet nem sikerült befejezni, majd biztos itt keleten lesz rentábilis egy MotoGP szintű pálya megépítése és fenntartása. Lóf...
-
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha te jobban tudod csinálni, akkor menj, jelentkezz, hátha felvesznek.
Kicsit elegem van már belőle, hogy csak a másik munkájának a fikázása tud menni mindenütt.Jó, rendben, lehet, hogy nem a legjobb szakkommentátorok, de mit ártottak neked ezek az emberek, hogy ennyire kívánod, hogy kib****ák őket a munkahelyükről? Ha nem tetszik ahogy csinálják, ne nézd.
-
vlevi
nagyúr
14:45-tol Endurance futam az Eurosport 2-n.
Egész pontosan EWC Lemans 24 órás. -
vlevi
nagyúr
Nnna, Texasban sincs túl jó idő.
FP3 sessions cancelled, QP subject to weather
Ezzel kapcsolatban a twitter üzenetek között felmerült egy érdekesség. Ha esetleg az időmérőt nem tudnák megtartani a vihar miatt, akkor a szabadedzések alapján (volt már erre példa) Vignales indulna az élről a futamon, és ezzel megszakadna Marquez sorozataAz Asseni SBK futam holnapi időterve:
New time schedule for Sunday after Race 1 postponed!Röviden: Az első futam 11:00-kor kezdődik, a második du. 2-kor.
Superpole futam nem lesz, ezért mindkét futamon a szombati időmérő sorrend szerint rajtolnak a versenyzők.
A további időterv nem változik. -
vlevi
nagyúr
Megszokott látvány motorsport közvetítéseken, hogy a versenyzők vizes törölközővel, és egyéb trükkökkel hűtik magukat, a futam előtt.
De azt, hogy valaki (egész pontosan Marco Melandri) nagykabátban ül a hősugárzó előtt, ritkán látni...
Assenben kb 5° van. -
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Kovács Niki beszélgetett vele tavaly a spiler TV-n , és ott Lorenzo azt mondta neki, hogy ő maradni szeretett volna, ő a Ducatival akart világbajnok lenni, de a csapat már nem nagyon számított rá, ezért kezdett keresgélni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszi, hogy írtad!
Tegnap még volt valami a upc-s program infó-ban, de most éppen csak NHL van kiírva. -
vlevi
nagyúr
válasz
-Mike-
üzenetére
Mi volt ma a fiúkkal, hogy ilyen illedelmesen nyilatkoznak egymásról?
A futam előtt néztem Marquez interjúját a múltkori, Zarco ütközésről, és teljesen normálisan, versenybalesetként könyvelte el a szituációt. Egy rossz szava nem volt Zarcora, nem ezt szoktuk meg tőle
Lehet, hogy azért mondott ilyet, mert a VB cím már zsebben van, nem húzza fel magát az eseten, de, ha még számítanának a megszerzett/elbukott pontok, biztos más lett volna a véleménye. -
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Azért, hogy a jövőben ez ne fordulhasson elő, használjátok az itt lévő, google naptárba beemelhető naptárakat.
[link]
Igaz, hogy regisztrálós, és free trial-os dolgokkal ilyesztget, de tőlem még sosem kért pénzt, pedig 5-6 naptárra fel vagyok iratkozva.
Így a telefonom állandóan naprakész a hétvégi motorsport eseményekkel kapcsolatban. -
vlevi
nagyúr
Minő meglepetés, malajziaban esik az eső...
Az időmérőt halasztották jó egy órát, a holnapi futamokat viszont két órával előrébb hozták.
Magyar idő szerint hajnali 5-kor kezdődik a GP futam. -
vlevi
nagyúr
Csúszik az SBK.
Szó szerint.
Időjárási okok miatt később kezdődnek a futamok.
[link]
A SSP futam most kezdődik az Eurosport 1-en. Vagy nem :)
Fasza ez a katari pálya, többször halasztottak futamot, mint máshol.
Külön szívás, a homok, még a víz együtt, meg az éjszakai futam, sötétben nem szárad a pálya. -
vlevi
nagyúr
Jövőre 1 héten belül lesz Brno és Spielberg
[link]augusztus 4. - Brno
augusztus 11. - SpielbergVagyis, aki kirándulni akar, az tervezheti az 1 hetes nyaralását erre az időszakra, és összehasonlíthatja a cseh és az osztrák csapolt söröket is

Az osztrák pályáról vasárnap késő este még haza is lehet érni. -
vlevi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Így van, nem ugyanaz a szitu.
Egyébként, Fenati kb ugyanakkora büntetést kapott a Dornától, mint amennyit Rossi kapott.
Az már nem a Dorna döntése volt, hogy a csapata úgy ítélte meg (szerintem teljesen jogosan), hogy ez az ember nem való versenypályára. -
vlevi
nagyúr
válasz
zgospel
üzenetére
[link]
És a jövő évi csapatánál sem várják már olyan nagyon Fenati érkezését..."dellfanboy :"
Azért más, amikor valaki szándékosan olyan íven fordul, hogy azzal kitereili a másikat a pályáról, vagy könyökkel szélesebbre veszi a motorját.
Azért is szoktak adni büntetéseket, de az, hogy Fenati átnyúlt, és behúzta a féket, az egy határon azért már túl van. -
vlevi
nagyúr
Moto2-t néztétek?
Fenati megint megvadult, a jutalma 2 futamos eltiltás.
Fenati penalty: Italian suspended from two Grands Prix
The Moto2™ rider will not take part at Aragon or Buriram following Misano incident, Manzi also penalised -
vlevi
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Lesz még válaszfal a Honda boxban, mint néhány éve a Yamahánál volt

Biztos vagyok benne, hogy Lorenzo és Marquez csak addíg lesznek jó haverok, amíg a VB címért élesben nem egy a csata.
Rosberg és Hamilton is ezer éve jóban voltak, de, amikor a VB cím volt a tét, valahogy elmúlt a gyerekkori barátság... -
vlevi
nagyúr
A brit időjárás illedelmesen megvárta, míg vége az F1 időmérőnek

Session delayed due to safety conditions. -
vlevi
nagyúr
Nekem erre már nincs energiám.
Ha valami 15:00-kor kezdődik, akkor én leülök a TV elé, és nézem.
Nem azzal kezdem reggel 7-kor, hogy, ki milyen streamet hol tud ajánlani, ami használható, vagy mi egyéb megoldás van rá.
Már elnézést, de ne azzal töltsem el a fél hétvégét, hogy egy egyórás műsort meg tudjak nézni
Ahogy az alábbi, netflix grafikon is mutatja:
Akkor inkább hagyom a fenébe. -
vlevi
nagyúr
válasz
bringasisti
üzenetére
Digi-n a Vajna kanálist?
Amikor a román digi kivette a romániai csomagjából a TV2-t?
Eltűnt a tv2 a román Digi csomagjából -
vlevi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nnna, már másnak is feltűnt a spíler2
Milliárdokat költöttek rá, de gyakorlatilag sehol nem lehet majd nézni a spanyol és olasz meccset -
vlevi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
"vagy nem"
Vagy nem...A többi versenyző fogalmazott úgy, hogy amikor amikor marqueznek nagyon nem sikerül a versenye, akkor harmadik, vagy esetleg a 4. helyen fejezi be a futamot. Ellenben, másnak, ha nem sikerül a futama, akkor pontot is alig tud szerezni. És ez tényleg így van, az összes többi versenyzőnek volt már olyan futama, amikor kínkeserver szenvedéssel tudodd valahogy a pályán maradni. (Meg persze olyan is, amikor kiesett, de itt inkább a rosszul sikerült futamokól akartam írni).
-
vlevi
nagyúr
Igen, azt láttam, hogy az Aceplayer jó minőségben hozza be azt, amit behoz, de sajnos a futamot nem sikerült vele elindítanom. Asszem próbáltam a spanyolt is, de már azzal sem boldogult

Illetve kiírta, hogy connecting 40 streams, aztán várt, és kiírta, hogy nem megy. A pontos hibaüzenetre már sajnos nem emlékszem, de a lényege ez volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Automata kávégépek
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megjelenik.