- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- MotoGP & WSBK
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
-
crocy
tag
-
crocy
tag
Szerinted hogyan mondjak konkretumokat, amikor most meg csak a bejelentes törtent es nem közöltek semmit, hogy mi szeretnenek kezdeni a sorozattal? A legjobb az lenne, ha hagynak müködni ugy ahogy most van.
Amugy 2017-töl en semmilyen pozitiv valtozast nem erzekelek az f1-en amiota tenylegesen atvette a liberty a vezetest.
Nezettseget sikerült felpumpalniuk az egekbe miközben verseny meg kb nincs es nezhetetlen kategoria. Szoval itt a te teoriad is bukik, hogy a nepszerüseg meg a verseny kez a kezben jar. Liberty pedig minek foglalkozzon a versennyel amig hozzak a szamokat.
Egyre több szar varosi palyara viszik a a sorozatot, ahol nem lehet elözni, persze mindent csak a penzert.
Most nem fogom elkezdeni a netet turni, hogy hivatalosan mihez van joga a libertynek meg mihez nincs, maradjunk annyiban, hogy többsegi tulajdonoskent meg tudja oldani hogy rahatasa legyen a technikai szabalyokra is. Pl amit szerintem meg kellett volna mar evekkel ezelött lepniük es basztak, hogy a gyengebb csapatoknak több tesztlehetöseget adjanak (ellenben motogp-ben pl japo gyartok most kaptak).
Szoval szerintem semmi jot nem varhatunk ettöl a dealtöl. Spanyolok kaptak egy jo ajanlatot aztan eladtak a reszesedesüket.
-
crocy
tag
azert mert ne egy mediavallalat vegye at egy elsport bajnoksag lebonyolitasanak jogait.
egyre több minden fog szolni a show-rol, a business-röl, az alkukrol mintsem a kielezett versenyzesröl.ilyen kvotak meg olyan pc, aztan majd a nök eltünnek a gridröl (bar mondjuk ez a legkevesebb), meg majd a kiralykategoriaban downgradelünk 500 ccm re.
amugy meg sztem az f1 jobb volt bernie alatt.
-
yodamastah
őstag
-
yodamastah
őstag
"Végre nem a gumispórolás ment,..."
De pont hogy gumispórolás ment. Az versenytempó "lassú" volt, Pecco meg is jegyezte. Mindenki a gumit óvta egészen a végéig. Ezért is maradt ennyire együtt a mezőny. Másik persze az, hogy a motorerő különbség itt nem annyira számít.
"Ilyen pályából kéne több a naptárba"
Laguna Seca hasonló. Nagyon sajnálom hogy kidobták

-
zilazil
őstag
-
zilazil
őstag
Az én olvasatomban az, hogy valaki tehet róla, azt jelenti, hogy olyat csinált, ami másnak vagy mindkettőjüknek a bukását eredményezi. Mondjuk keresztbe motorozik az íven vagy túl bevállalósan előz, stb. Az, hogy megcsúszik alatta a motor, arról nem biztos hogy tehet. De ok, elfogadom az érvelésed, ő tehet róla...
-
zilazil
őstag
-
dellfanboy
őstag
-
vlevi
nagyúr
-
zilazil
őstag
-
bringasisti
őstag
-
bringasisti
őstag
-
vlevi
nagyúr
-
dellfanboy
őstag
-
Motion_Blur
félisten
-
sityupityu
veterán
-
Motion_Blur
félisten
-
Khaosz55
addikt
-
Dragbajnok
tag
-
zgospel
őstag
Ez már nem megy persze.
Helyette itt jó, mondjuk a rajtról lemaradtam
https://livestream.com/ibsbroadcast/motogp-brno2020 -
Motion_Blur
félisten
-
vlevi
nagyúr
-
zgospel
őstag
-
vlevi
nagyúr
-
Zoli133
addikt
-
törölt tag
Na ne már ide is eljut a sírás...
Qva jó futam volt és pont. Nem tudom miért kellene mindenkinek hogy ott zsibogjon az elejében az összes gyártó...soha nem volt jellemző, csak néha összejön. Huzamosabb ideig még az 500cc-ben amikor tényleg Honda-Suzuki-Yamaha és ezek privátjai is ott voltak, de ott sem évekig. -
dellfanboy
őstag
-
vlevi
nagyúr
-
dellfanboy
őstag
-
törölt tag
Pedig általában ez volt a helyzet mindig a Yamaha-val, nagyon ritkán volt tisztességes végsebességük, ők mindig a kanyarokban nyerték a bajnoki címeket.
..és ugye Maverick ellen, a másik Yamaha-val nem sokat ért a nagy végsebesség, a végére elfogyott, de pont elég volt egy biztos győzelemhez. -
Petya25
őstag
Ezen én is röhögtem, hogy emberek mennyire máshogy látták az esetet.
Gyakorlatilag minimál tempónál 5 métert csúszott a gyík, nem 200-nál 20-at pörögve törte ki a nyakát belefejelve a gumifalba.... Az amit előtte művelt az meg nem érdemelt semmit, utána meg elcsalták a VB-t. Szerintem ennyi. -
vlevi
nagyúr
[link]
És a jövő évi csapatánál sem várják már olyan nagyon Fenati érkezését..."dellfanboy :"
Azért más, amikor valaki szándékosan olyan íven fordul, hogy azzal kitereili a másikat a pályáról, vagy könyökkel szélesebbre veszi a motorját.
Azért is szoktak adni büntetéseket, de az, hogy Fenati átnyúlt, és behúzta a féket, az egy határon azért már túl van. -
dellfanboy
őstag
-
vlevi
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
-
sityupityu
veterán
-
törölt tag
A büntetés rendben volt, simán nem tudott mit csinálni Rossi, hiszen Zarco kipaszírozta a pályáról, de kétségtelen időt és teret nyert a pálya levágásával. A 0.3 mp az pont rendben volt.
..és Pedrosa megmutatta újra miért mások lettek mellette világbajnokok. Marquez nagy pálya itt, de nagyon necces év lesz ha nem talál valamit a HRC.
Lorenzo jó volt, ez nem az ő motorja..ha valamit mégis talál rajta akkor le a kalappal. -
Something_
őstag
-
Something_
őstag
-
törölt tag
Senki nem írja le Rossi-t, a 10. VB címhez viszont még jobb teljesítmény kell mint amit az elmúlt években láttunk, tempója tavaly elég lett volna, más hiányzott, az amit viszont Marquez odatett.
Az hogy Marquez mit tett és mit nem tett, ezt senki nem tudja, azt viszont igen hogy Rossi szétesett fejben 2015-ben. Mert egyenletesen magas teljesítmény helyett az év végére megtette ezt a magát lealacsonyító nyilatkozatott, régebben is szurkált, csak akkor meg volt mellé a teljesítmény. -
sityupityu
veterán
Igen az is közrejátszott, hogy elment. Meg a Lorenzo miatti összeférhetetlensége is benne volt. Most meg Lorenzo ment el.

Írtam, hogy csak egy vad gondolat a részemről amit írtam, de semmi sem elképzelhetetlen. A Yamaha-nak meg baromi nagy reklám lenne ha velük sikerülne neki a tizedik. -
mefistofeles
veterán
Igen, Rossi valószínűleg komoly lélektani hadviselést folytatott. Elég csak a váratlan szerződéshosszabbításra gondolni, jól látszott, hogy ez baromira nem tetszett Lorenzonak. Az már más kérdés, hogy a doki a jelek szerint rendesen beszopta, mert legalább is Vinales edigi teljesítménye kicsit lekanyaríthatja az öreg szája szélét......
Lorenzo meg... marha nagy kérdőjel a ducatin. Változtat ő a stílusán amennyit tud de ha nem érez rá a motorra és nem tudja felvenni azt a "stoneres" stílust a kanyarokba keményen bedobott motorral, kegyetlen bródszájdokkal és a brutális vezetéssel akkor ez csak szenvedés lesz. Sokat csiszoltak a ducatin de kifordulni nem fog magából. A szezonelő tesztjein is látszott, hogy Stoner hihetetlenül érzi, a többiek csak próbálkoznak a motorral.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- MotoGP & WSBK
- (kiemelt téma)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pecco is mondta, a végére totál oda lett az első gumija. Utolsó 6 körben szétment neki is. Ez a pálya ilyen gumigyilkos, nem lehet nyélen tolni, csak pár körön át.
Csak a királykategóriát néztem a hétvégén, erről lemaradtam, durva. Ilyet se láttam még.