- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- MotoGP & WSBK
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
-
Khaosz55
addikt
Van 400ft-ért 4 napos net4+ előfizetés. Tegnap próbáltam ki. Teljesen jó. Tehát amikor MotoGP van előfizetek 4 napra és tudom nézni a szabadedzést. Teljesen jó így nem kell a match4 és nem kell a nagyobb TV csomagra előfizetnem a szolgáltatómnál.
Ui: most nézem a linkedet. Igen ezt mondtam én is. Tv-re fel kell rakni az appot és kell egy usert csinálni.
-
Sdi
addikt
-
Mezcal
addikt
-
Mezcal
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
Mezcal
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
crocy
tag
borzaszto silany, sik palya. gokartozni valo kb.
allambacsi nelkül sztem nem fog sikerülni az atepites. kerdes megeri-e, amikor csak atmeneti helyszinkent kalkulalnak vele amig a hungaroring(a masik fos palya amit ugyanaz a szerencsetlen tervezett...) el nem keszül.de tippre 2025-ben itt nem lesz verseny, hacsak nem a fönök visszater a gatakrol es aldasat adja ra.
-
crocy
tag
-
crocy
tag
-
zilazil
őstag
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
Ja persze, a yamaha-nál is ugyanez van, egyemberes csapat.
Csak meglepő, hogy a v4-es hondának milyen rossz most az egyenesbeli tempója. Azért a nyers motorerő ott mindig is megvolt, ha nem is ducati szinten. Az csak egy dolog volt, hogy igazán mindig is csak marquez tudta jól terelgetni ezt a motort. -
zgospel
őstag
-
sityupityu
veterán
-
G.Zs.
senior tag
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
-
eszgé100
őstag
On-board camera mutatja, hogy tobbszor szetporgeti ok nelkul a motort az utolso koron mielott kiallt boxba.
Amugy jobb is lesz, ha elmegy, mar evek ota voltak sokkal tehetsegesebb sracok a mezonyben, akik orommel felultek volna arra a gyari Yamahara.
Ahhoz kepest, hogy anno Lorenzo helyere jott, hozza kepest egy nagy 0 volt a teljesitmenye mindig is. Nem vagyok nagy Quartararo fan, de mar tavaly is inkabb ot nezegettem volna Rossi mellett Vinales helyett. -
zgospel
őstag
-
dellfanboy
őstag
-
bringasisti
őstag
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
Pontosan, ahogy mondod. Azért korábban bárhol is volt, mindenhol kellő komolysággal kezelték az egészet ami kijár egy ilyen szintű motorsport eseményhez. A kommentárokat már direkt fel sem hoztam, mert vicc kategória. Sem a technikai sem pedig más vonalon lövésük sincs az egészről. Olyan dolgokat fűznek hozzá a közvetítéshez amihez semmilyen hozzáértés nem kell. Még csak közvetítői gyakorlat sem kell ehhez amit művelnek, elég lenne ha egy embert összeszednek az utcáról aki beszélni tud és elmondja, hogy mit lát a képernyőn. Szégyen.
-
sityupityu
veterán
-
Motion_Blur
félisten
-
vlevi
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
Ez 2016-ra áll, Lorenzo vs Rossi miatt.
De azt követő 3 évben egyértelműen Dovi volt a kihívó. Persze kurva kevés volt Markez ellen.
Olyan idén a mezőny mint egy felbolydult méhkas. Mindenki tudja hogy itt az esély címet nyerni, és reálisan van 6-8 pilóta aki erre esélyes is.
7 futam után 80 pontokkal állnak ott az elejében
, Quartararo is mit csinál? 50 ponttal kezdett... vicc az egész
Márkinak 150+ pontja lenne már... kettős érzés van az emberben, mert oké hogy mekkora a meccs, de látjuk hogy igazán senki nem érdemel itt bajnoki címet.Esnek, kelnek első helyekről is, győzelmek után középmezőnyben vergődés.. -
sityupityu
veterán
-
vlevi
nagyúr
-
1098&E30
csendes tag
-
dellfanboy
őstag
-
mefistofeles
veterán
-
dellfanboy
őstag
-
törölt tag
-
zgospel
őstag
Hát a rendező nem volt a helyzet magaslatán annál az esetnél sem, se külső kamerából, se Mir onboardjából nem láttuk hogy mi történt. Arról is lemaradtunk amikor Rossi Dovi előtt fordult a cél előtti utolsó egyenesre, aztán Mezei is annyira képben volt hogy azt hitte az egyenesben ment el a Yamaha a Ducatinak
-
törölt tag
Nem tudom jobban csinálni ezért nem megyek, nem tudom érzed-e a mélységét. Nem fogom felkapni a vízet, csak tudod nem ezen nevelkedtem. Nem tudom ki mennyire nézte a 90-s években eredeti kommentárral. Sajnos Integra már nincs kötünk pedig őt tudom hogy igen. Nekem megvan VHS-n '88-tól, és sokszor visszanézem...és hidd el igyekszem általában türelmes figura lenni, mert valóban nagyon ritkán kell hazai közvetítésben néznem. De amikor igen, az egy gyötrelem, egy gyötrelem! Amikor ezt mondom qva nagy súlya van, egy raklap sz@r az egész. ..és valszeg azért mert azok akik szintén nem tudják csinálni mégis odamentek és csinálták. Én értem hogy szeretik (vagy legalábbis remélem), de attól még nem kell csinálni....
Igen nem kellene tovább csinálniuk, oda kellene engedni valakit akik jók...csak ez itthon nehezen megy, de talán a világon is,...tök mindegy, csak tudod ez a Motogp, ez nem az ám ahogy Mezei meg Szabó Róbert leközvetíti, ez nem az. Mivel ők nem hozzáadnak a közvetítés élményéhez, hanem elvesznek belőle..és túl sokat.
Számomra az etalon páros Toby és Julian volt, én rajtuk keresztül vésődtem be ('92-93-ban), és utána kezdtem el visszamenőleg megnézni és beszerezni a futamokat a '88-s évekig.
De ők magas mérce, csak tudod a hazai eresztés meg nagyon nagyon alacsony. -
törölt tag
-
Atomantiii
addikt
-
vlevi
nagyúr
-
Popes
őstag
-
vlevi
nagyúr
-
sityupityu
veterán
Én arról az időszakról beszélek amikor év közben magára talált végre a ducati-n (tankcsere vagy mi fene történt, vagy legalább is mi ennyiről tudunk), de addigra már megvolt a hondával a szerződése. Időmérőket húzott be, futamokat nyert stb. Persze voltak még hibái ezután is, de ég és föld volt a különbség a teljesítménye között az ominózus beavatkozást követően. Na én erről beszélek, mert lehetett látni, hogy a csapatánál is csak pislogtak hogy mire volt képes azzal a motorral. De ugye már megvolt az új szerződés ami még akkor született, amikor még rosszul ment. Na ezen a ponton kellett volna lépni a ducati-nak, hogy valahogy semmissé tegyék azt a szerződést. És biztos vagyok abban, hogy el is gondolkodtak rajta. Jogilag mindent meg lehet oldani, autó-motor sportban volt már nem egy hasonló példa erre. Mondom ezt úgy, hogy nem nagy kedvencem lorenzo, de ott év közben 180 fokot fordult a teljesítménye, ezt el kell ismerni.
-
quby
őstag
-
sityupityu
veterán
-
zgospel
őstag
A kezdés idejét tisztázzuk szerintem, mert a Spíler tv programja szerint reggel 8-kor kezdődik a futam, a motogp.com szerint reggel 6-kor, te hajnal 5-öt mondasz, a BTSport 2 oldala pedig 6-ra írja UK idő szerint ami magyar idő szerint reggel 7-et jelent.
Úgyhogy akkor most mi a véreres van?
Gyanítom hogy a weboldal a jó és 6-kor kezdődik a futam, csak nem értem ezt a katyvaszt. -
sityupityu
veterán
-
vlevi
nagyúr
-
törölt tag
Na, ez egy mantra, hasonló mint a szezon végi futam összejátszása meg a spanyol maffia..
semmivel nem tudod alátámasztani, versenyzés volt, és előzgetés. Tisztára mint az a tök jó Auszi futam ahol Rossi kitalálta hogy Marquez direkt manipulálta az egész versenyt, és ezzel elcseszte az egész futam élményét.
Mert őt nem lehet előzgetni vagy mi a tök?! Azt lehet előzgetni aki lassú.
..és még akkor sem kell megvárni és kibaxni a másikat a pályáról, ahogy azt az élet igazolta is. -
dellfanboy
őstag
kire/mire gondolsz? mert szerintem nem ugyanaz a nevezo...
Rossi konkretan lerugta MM-et a Malaj nagydijon..
Talmacsi? cel elott kirakta a kezet es majdnem visszahuzta a csapattarsat a befutonal. termeszetesen nem erte el, de az akarat megvolt mogotte. asszem 2007a bunti jogos a gyereknek, de ezert szerzodest bontani vele, hat nemtudom.

-
törölt tag
-
quby
őstag
-
Popes
őstag
-
zgospel
őstag
-
zgospel
őstag
-
Popes
őstag
Angolt még egyelőre nem találtam ami megy de a spanyol az stabil. LINK (de megy ez is)
-
-Mike-
addikt
-
vlevi
nagyúr
-
zilazil
őstag
-
bringasisti
őstag
-
Popes
őstag
Tudom már késő de nálam ment amit délelőtt találtam. Igaz spanyolul kellett néznem mert sajnos a rajt után értem haza.

Ha legközelebb sem lesz spiler2 akkor beteszem ide időben a linket mert azért az Aceplayer magasan jobb minőségben is megtalálható a sok vírustelep streameknél.(nálam tv-n egy jobb 2000kbs fölötti link kb hozza az UPC HD minőséget)Ezt itt hagyom talán még jól jön. https://acelisting.in
-
Petya25
őstag
-
sityupityu
veterán
-
zgospel
őstag
-
Sztenn
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- MotoGP & WSBK
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- ASUS notebook topic
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Mobil flották
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Napelem
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Minimalista Nemesacél gyűrűk, ásványokkal és opálokkal. Nők és Férfiak számára egyaránt!
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Mini GT, INNO64 vegyes 1:64-esek
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, Quartararo is mit csinál? 50 ponttal kezdett... vicc az egész