- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
crocy
tag
borzaszto silany, sik palya. gokartozni valo kb.
allambacsi nelkül sztem nem fog sikerülni az atepites. kerdes megeri-e, amikor csak atmeneti helyszinkent kalkulalnak vele amig a hungaroring(a masik fos palya amit ugyanaz a szerencsetlen tervezett...) el nem keszül.de tippre 2025-ben itt nem lesz verseny, hacsak nem a fönök visszater a gatakrol es aldasat adja ra.
-
crocy
tag
uhh durva. legjobban az prognosztizalhato, hogy most vagy nagyon megkönnyeztek bastianini 2. helyet es marad a helyen vagy megy marquez a gyari ducati csapathoz.
valszeg meg a ducati nem döntött, martin megunta es elfogadta az aprilia ajanlatat.
piros pont mind2-nek ezert. -
-
-
Ja persze, a yamaha-nál is ugyanez van, egyemberes csapat.
Csak meglepő, hogy a v4-es hondának milyen rossz most az egyenesbeli tempója. Azért a nyers motorerő ott mindig is megvolt, ha nem is ducati szinten. Az csak egy dolog volt, hogy igazán mindig is csak marquez tudta jól terelgetni ezt a motort. -
-
-
-
eszgé100
őstag
On-board camera mutatja, hogy tobbszor szetporgeti ok nelkul a motort az utolso koron mielott kiallt boxba.
Amugy jobb is lesz, ha elmegy, mar evek ota voltak sokkal tehetsegesebb sracok a mezonyben, akik orommel felultek volna arra a gyari Yamahara.
Ahhoz kepest, hogy anno Lorenzo helyere jott, hozza kepest egy nagy 0 volt a teljesitmenye mindig is. Nem vagyok nagy Quartararo fan, de mar tavaly is inkabb ot nezegettem volna Rossi mellett Vinales helyett. -
-
-
Pontosan, ahogy mondod. Azért korábban bárhol is volt, mindenhol kellő komolysággal kezelték az egészet ami kijár egy ilyen szintű motorsport eseményhez. A kommentárokat már direkt fel sem hoztam, mert vicc kategória. Sem a technikai sem pedig más vonalon lövésük sincs az egészről. Olyan dolgokat fűznek hozzá a közvetítéshez amihez semmilyen hozzáértés nem kell. Még csak közvetítői gyakorlat sem kell ehhez amit művelnek, elég lenne ha egy embert összeszednek az utcáról aki beszélni tud és elmondja, hogy mit lát a képernyőn. Szégyen.
-
-
Motion_Blur
félisten
Ez 2016-ra áll, Lorenzo vs Rossi miatt.
De azt követő 3 évben egyértelműen Dovi volt a kihívó. Persze kurva kevés volt Markez ellen.
Olyan idén a mezőny mint egy felbolydult méhkas. Mindenki tudja hogy itt az esély címet nyerni, és reálisan van 6-8 pilóta aki erre esélyes is.
7 futam után 80 pontokkal állnak ott az elejében
, Quartararo is mit csinál? 50 ponttal kezdett... vicc az egész
Márkinak 150+ pontja lenne már... kettős érzés van az emberben, mert oké hogy mekkora a meccs, de látjuk hogy igazán senki nem érdemel itt bajnoki címet.Esnek, kelnek első helyekről is, győzelmek után középmezőnyben vergődés..
-
-
-
-
zgospel
őstag
Hát a rendező nem volt a helyzet magaslatán annál az esetnél sem, se külső kamerából, se Mir onboardjából nem láttuk hogy mi történt. Arról is lemaradtunk amikor Rossi Dovi előtt fordult a cél előtti utolsó egyenesre, aztán Mezei is annyira képben volt hogy azt hitte az egyenesben ment el a Yamaha a Ducatinak
-
törölt tag
Nem tudom jobban csinálni ezért nem megyek, nem tudom érzed-e a mélységét. Nem fogom felkapni a vízet, csak tudod nem ezen nevelkedtem. Nem tudom ki mennyire nézte a 90-s években eredeti kommentárral. Sajnos Integra már nincs kötünk pedig őt tudom hogy igen. Nekem megvan VHS-n '88-tól, és sokszor visszanézem...és hidd el igyekszem általában türelmes figura lenni, mert valóban nagyon ritkán kell hazai közvetítésben néznem. De amikor igen, az egy gyötrelem, egy gyötrelem! Amikor ezt mondom qva nagy súlya van, egy raklap sz@r az egész. ..és valszeg azért mert azok akik szintén nem tudják csinálni mégis odamentek és csinálták. Én értem hogy szeretik (vagy legalábbis remélem), de attól még nem kell csinálni....
Igen nem kellene tovább csinálniuk, oda kellene engedni valakit akik jók...csak ez itthon nehezen megy, de talán a világon is,...tök mindegy, csak tudod ez a Motogp, ez nem az ám ahogy Mezei meg Szabó Róbert leközvetíti, ez nem az. Mivel ők nem hozzáadnak a közvetítés élményéhez, hanem elvesznek belőle..és túl sokat.
Számomra az etalon páros Toby és Julian volt, én rajtuk keresztül vésődtem be ('92-93-ban), és utána kezdtem el visszamenőleg megnézni és beszerezni a futamokat a '88-s évekig.
De ők magas mérce, csak tudod a hazai eresztés meg nagyon nagyon alacsony. -
Én arról az időszakról beszélek amikor év közben magára talált végre a ducati-n (tankcsere vagy mi fene történt, vagy legalább is mi ennyiről tudunk), de addigra már megvolt a hondával a szerződése. Időmérőket húzott be, futamokat nyert stb. Persze voltak még hibái ezután is, de ég és föld volt a különbség a teljesítménye között az ominózus beavatkozást követően. Na én erről beszélek, mert lehetett látni, hogy a csapatánál is csak pislogtak hogy mire volt képes azzal a motorral. De ugye már megvolt az új szerződés ami még akkor született, amikor még rosszul ment. Na ezen a ponton kellett volna lépni a ducati-nak, hogy valahogy semmissé tegyék azt a szerződést. És biztos vagyok abban, hogy el is gondolkodtak rajta. Jogilag mindent meg lehet oldani, autó-motor sportban volt már nem egy hasonló példa erre. Mondom ezt úgy, hogy nem nagy kedvencem lorenzo, de ott év közben 180 fokot fordult a teljesítménye, ezt el kell ismerni.
-
-
-
zgospel
őstag
A kezdés idejét tisztázzuk szerintem, mert a Spíler tv programja szerint reggel 8-kor kezdődik a futam, a motogp.com szerint reggel 6-kor, te hajnal 5-öt mondasz, a BTSport 2 oldala pedig 6-ra írja UK idő szerint ami magyar idő szerint reggel 7-et jelent.
Úgyhogy akkor most mi a véreres van?Gyanítom hogy a weboldal a jó és 6-kor kezdődik a futam, csak nem értem ezt a katyvaszt.
-
-
törölt tag
Na, ez egy mantra, hasonló mint a szezon végi futam összejátszása meg a spanyol maffia..
semmivel nem tudod alátámasztani, versenyzés volt, és előzgetés. Tisztára mint az a tök jó Auszi futam ahol Rossi kitalálta hogy Marquez direkt manipulálta az egész versenyt, és ezzel elcseszte az egész futam élményét.
Mert őt nem lehet előzgetni vagy mi a tök?! Azt lehet előzgetni aki lassú.
..és még akkor sem kell megvárni és kibaxni a másikat a pályáról, ahogy azt az élet igazolta is. -
dellfanboy
őstag
kire/mire gondolsz? mert szerintem nem ugyanaz a nevezo...
Rossi konkretan lerugta MM-et a Malaj nagydijon..
Talmacsi? cel elott kirakta a kezet es majdnem visszahuzta a csapattarsat a befutonal. termeszetesen nem erte el, de az akarat megvolt mogotte. asszem 2007a bunti jogos a gyereknek, de ezert szerzodest bontani vele, hat nemtudom.
-
Popes
őstag
Tudom már késő de nálam ment amit délelőtt találtam. Igaz spanyolul kellett néznem mert sajnos a rajt után értem haza.
Ha legközelebb sem lesz spiler2 akkor beteszem ide időben a linket mert azért az Aceplayer magasan jobb minőségben is megtalálható a sok vírustelep streameknél.(nálam tv-n egy jobb 2000kbs fölötti link kb hozza az UPC HD minőséget)Ezt itt hagyom talán még jól jön. https://acelisting.in
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest