- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Háát nagyon rég tanultam már, de szerintem az ellenállást felejtse el.. pláne ha felvesz 750mA körüli áramot. (24*0.75=18W!!!)
Én a helyében a következőt csinálnám.
Gratz kocka (ami nem feltétlen kocka alakú) egy puffer kondi.. majd egy fesz stab IC egy kis hűtéssel. Ez így lenne a tuti.. Ha jól rémlik, a 78xx-es sorozatban van 24voltos.. mindjárt utána is nézek.
Persze csak ha van forrasztó páka, némi cin cin, és meg tud különböztetni 3 lábat egymástól az illető...azaz superecneB (bocs.. vissza kellett hogy keresselek)
Vagy jött az ötlet, hogy esetleg vaterán is körbe lehet nézni..
Találtam pl egy ilyet. ez akár még jó is lehet! (24V 0,3-0,8A ahogy elnézem az adattábláját, valószínűleg állítható valahogy az áramkorlátozás benne..)
2000 Ft+posta.. nem olyan vészes.. pláne ha nem megy a forrasztás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest