- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Háát nagyon rég tanultam már, de szerintem az ellenállást felejtse el.. pláne ha felvesz 750mA körüli áramot. (24*0.75=18W!!!)
Én a helyében a következőt csinálnám.
Gratz kocka (ami nem feltétlen kocka alakú) egy puffer kondi.. majd egy fesz stab IC egy kis hűtéssel. Ez így lenne a tuti.. Ha jól rémlik, a 78xx-es sorozatban van 24voltos.. mindjárt utána is nézek.
Persze csak ha van forrasztó páka, némi cin cin, és meg tud különböztetni 3 lábat egymástól az illető...azaz superecneB (bocs.. vissza kellett hogy keresselek)
Vagy jött az ötlet, hogy esetleg vaterán is körbe lehet nézni..
Találtam pl egy ilyet. ez akár még jó is lehet! (24V 0,3-0,8A ahogy elnézem az adattábláját, valószínűleg állítható valahogy az áramkorlátozás benne..)
2000 Ft+posta.. nem olyan vészes.. pláne ha nem megy a forrasztás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Noctua NF-A12x25 PWM Chromax
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest