Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgeee
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni:
A házamon van egy lcd kijelző. A feszültséget egy 20 tűs alaplapi toldóból nyerte, nevezetesen egy fekete, egy piros és egy lila vezetékről. Most tápcsere miatt 24 tűs lett az új tápcsati, így kiiktattam ezt a toldót. Némi utánolvasás után arra jutottam hogy a fekete a GND, a piros +5V, a lila is +5V csak az állandóan a standby miatt...
Szóval rákötöttem az egészet egy molex 5 voltos ágára. Eddig ment is szépen, de tegnap láttam hogy az LCD háttérvilágítása olyan halovány... ma már nem is ment a háttérvilágítás.
Valakinek van ötlete hogy mi történhetett, mi a megoldás? Az lcd megy csak a világítás nem.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő