Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgeee
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni:
A házamon van egy lcd kijelző. A feszültséget egy 20 tűs alaplapi toldóból nyerte, nevezetesen egy fekete, egy piros és egy lila vezetékről. Most tápcsere miatt 24 tűs lett az új tápcsati, így kiiktattam ezt a toldót. Némi utánolvasás után arra jutottam hogy a fekete a GND, a piros +5V, a lila is +5V csak az állandóan a standby miatt...
Szóval rákötöttem az egészet egy molex 5 voltos ágára. Eddig ment is szépen, de tegnap láttam hogy az LCD háttérvilágítása olyan halovány... ma már nem is ment a háttérvilágítás.
Valakinek van ötlete hogy mi történhetett, mi a megoldás? Az lcd megy csak a világítás nem.Előre is köszönöm!
-
kisgeee
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Van egy neon a gépemben, REVOLTEC márkájú! Be vagy kikapcsolásnál lefagy a gépem, mi lehet a probléma? Lehet az inverterrel van gond? A neon tökéletesen működik, A tápnak bőven elégnek kell lennie így ezt kizárom. (475w enermax)
Vegyek más márkájú neont v mi lehet a megoldás? Előre is köszönöm a segítséget! -
kisgeee
tag
Ha fog menni az jóóó!
Köszönöm a választ! -
kisgeee
tag
Sziasztok!
Most jutottam hozzá egy Enermax EG475AX-VE(G) (noisetaker) táphoz (475watt). Elöszöris megkérdezném hogy mennyire jó tápegység ez?
A másik kérdésem hogy a táp alaplapi csatlakozójából hiányzik a fehér vezeték, ez mennyire ''baj''? Fog menni enélkül is egy 775-ös alaplap? (P5B)
Előre is köszönöm a válaszokat! -
kisgeee
tag
Köszi a hellpet, akkor szerencsére még jódarabig tudom használni a kedvenc tápocskámat!
-
kisgeee
tag
Sziasztok, táp kérdésem lenne!
20tűs tápom van de nem akarnék megválni tőle. Viszont 24 tűs alaplapra cseréltem a régit, lehet kapni hozzá átalakítót.(20pin-->24pin)
Vajjon mennyire jó megoldás ez az átalakító, működőképes a dolog? Előre köszönöm a segítséget, várom a szakértők véleményét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest