Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Én még arra is gonoltam, hogy nem a tápnak, hanem a VGA-nak tesz be az inverter. Ugyanis a modern VGA-k PCIe-Power-csatijában van egy sense tüske is. Hogy mi célt szolgál, nem tudom, de GX2 pl el sem indul, ha nem olyan ágra van dugva, ami neki tetszik. Lehet, hogy a tápnak semmi baja vele, erre utal az, hogy elindul a rendszer ha rá van dugva, mert mikor beröffen a sys, akkor az ilyen ketyere-védelmek még alszanak.
sz: Bivaly: Ha van a VGA-n bármivéle hiba-visszajelző-LED, sasold, mikor bekapcsolod az invertert! Meg a VGA hangját is. Hajolj hozzá jó közel.
Én problélámra esetleg??
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest