- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Hi all!
Visszatértem némi problémával.
Volt (és van) nekem egy Ionizáló-trafóm, aminek bemeneti oldalon 3 csatlakozása van (+), (-) és (G), kimenei oldalon pedig max -20kV-ot állít elő max 35kHz-es frekin.
A mai napon én ezt kipróbáltam. Bekötöttem egy PC-tápra. A (+)-ot a 12V-ra, a (-)-ot és a (G)-ot egy-egy feketére. A trafó ugyan működött, hallottam (és éreztem) ahogy süvít a levegő a -20kV-os vezeték vége felől, de a tápegység háza és a 12V-os kábel is igencsak rázott tőle.
A kérdés az volna, hogy mit tehetek ellene, illetve, hogy jól kötöttem-e be. A (-)-at köthettem volna a táp -12V-jára? Vagy eleve oda kellett volna??
A másik, hogy erősíthető-e a csúcshatás? Esetleg egy tűt forrasztva a vezeték végére.
Illetve irányíthatók-e valahogy a csúcshatás következtében lerepülő elektronok, hogy ne össze-vissza menjenek, hanem egy adott irányba.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest