Új hozzászólás Aktív témák

• pacni120

tag

Sziasztok!
    Mániám a hűtés-moddolás :D A melóban megmentettem 2 db ilyen hűtőt. :R Speed(R) mester :R azt mondta fotó alapján, hogy 775ös socket cucc lehet, fujitsu gépekben voltak ilyenek. Őt már nem akarom zaklatni a hülye kérdéseimmel, hátha nektek van tippetek, hogy hol tudnék infót szerezni.
    Nagyon masszív kis cucc, benne van az anyag. Egy csomó alu heatsinket rendeltem már aliexpressről, de "iszonyat áron" mennek, vétek lenne eldobni és nem felhasználni ezeket. A régi 1080Ti karim már eléggé szét lett tuningolva, most szereztem egy 3070-et első körben annak a hűtésére gondoltam, de fogalmam sincs hogyan... Az elképzelés valami ilyesmi lenne:

Sajnos a backplate műanyag, szóval még azon is agyalni kell...

Valakinek van ötlete/tapasztalat, hogy mire hogyan lehetne felhasználni a cpu hűtésén kívül?
    Elég méretes, a rögzítését ezért nehézkesnek gondolnám. Van 2 oldalú hővezető ragasztószalagom, de azért annak is korlátozott a teherbírása.
    A réz pipe-okat úgy olvastam, hogy elég macerás hajlítgatni.
    Bármilyen hozzászólásért hálás vagyok, ha tudtok jobb topikot erre, az is szuper, ha van hasonlóan kísérletezgetős kolléga, nyugodtan írhat privátot is!
    Köszi, ha elolvastad és elnézést, hogy hosszan írtam :)
    Szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés