- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Ez hihetetlen.
Az asztali pc-m sorra vágja haza a hdmin hozzá csatlakoztatni próbált tvket. Megsüti az alaplapjukat. Akkor is, ha a tv-be nincs antenna kábel dugva, szóval földhurok kizárva.
Tv-k, pc ugyan abba a minden védelmes elosztóba vannak dugva, földelt konnektorba. Föld és 0 között nincs feszültség.
Viszont a bedugott, és áram alatt lévő tv (bár most már csak villog a ledje bekapcsoláskor, azaz hibajelzés), és a bekapcsolt pc háza között a multiméter stabil !!!!100V!!! AC feszültséget mér 50hz-en, DC pedig 0V.
Az elhalálozás akkor biztos, ha bekapcsolva a 2-t dugdosom a hdmi-t, mert ha hozzáér a hdmi csatlakozó fém borítása a videokártya hátlapjához ahol a csatlakozói vannak, villan a kis szikra. De amikor az ujjam a hdmivel a kezemben előbb ért oda a hátlaphoz, én is megrándultam, csípettEgy fél éves FSP moduláris táp van a gépben, geforce 1050ti videokártyával. A pc amúgy vígan megy, windows bebootol, ki is kapcsol (hdd ledből, és a power gomb reakciókból látszik, meg a cpu hűtő hangjából is)
Mi az isten ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest