- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EgyipTomiii
újonc
Sziasztok,
Hogyan működenek ezek az RGB-s csudiventillátorok? Ha jól értem a dolgot, akkor vagy kell hozzájuk egy külön RGB controller, vagy az alaplapnak kell támogatnia egy külön RGB csatlakozóval. Ezek valamelyike azért kell, hogy vezérelni lehessen, vagy ezek nélkül nem is világt? Az én alaplapom (MSI B150 Bazooka Plus) tudtommal nem tud ilyet, és külön RGB controllerem sincs.
Ha jól értem, akkor például ehhez a CPU hűtőhöz van egy sima csatlakozó, valamint egy RGB. Az RGB csatlakozó nélkül nem is világtanak a LED-ek, vagy az csak a vezérléshez kell, ha variálni akarok a szinekkel pl?
https://ipon.hu/shop/termek/thermaltake-ux100-argb-lighting-cpu-cooler/1791217
Ehhez az van irva, hogy "nem vezérelhető". Ez azt jelenti, hogy csak rádugom alaplapra a sima CPU hűtő csatlakozóra, és egy előre programozott verzióban fog világtani? Külön RGB csatlakozó nincs rajta.
https://ipon.hu/shop/termek/zalman-cnps10x-optima-ii-feher/1768331
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest