- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Lenne egy a (remélem) témához kapcsolódó kérdésem.
Vettem lassan egy éve egy corsair ll 120 dual light ventit.
Ráraktam a proci hűtőre, hogy hú de jó lesz. Akkor még nem tudtam, hogy ennek az rgb részét vezérelni is kell.... azt hittem alapból is fog ott szivárványozni nekem.
Később vettem egy speedlink vezérlőt, meg három rgb ledsort. Vagyis hát adták hozzá. Távirányítóval.
Úgy gondoltam, majd ezzel jól megvezérelem. De hát nem sikerült. A csatlakozó sem ugyanolyan volt, de 4-4 pines, volt mint a 2 oldalon jelölés, így össze bírtam csatlakoztatni ideiglenesen és próbálgatni.
Néha 1-1 led felvillant a ventin, valamelyik részén. De az is csak halványan. Ahogy próbáltam állítgatni a színeket. Akkor rájöttem, hogy ez így nem fog menni. A hozzá nem értésemmel fordítva is rádugtam a ventit a csatlakozóra, nem azzal van e a baj esetleg. Akkor meg még mintha valami zúgó hangot is adott volna ki, a pörgésen kívül.
Most vettem hozzá egy lightning node pro-t, meg egy venti hub-ot. Amik kellenek. Összeszereltem és hát nem világít, nagy szomorúságomra... :/
Szóval az lenne a kérdésem, hogy azzal a próbálgatással annak idején ki tudtam nyírni a ventit? Vagyis a ledes részét? Azóta is azt használom proci hűtőnek. Csak "sötéten" ugye...
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest