- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
Sziasztok, szükségem lenne a segítségetekre..minap ppróbálkoztam leszedni egy videókártyáról az aftermarket hűtő ramsünijeit és azt hiszem, az egyik smd-t kinyírtam...Ez icipicit letört az smd sarka is, bár tényleg csak egy pici darab....Azt gondolom, hogy az a pici letörött sarok nem is akkora probléma hanem ez...ilyet eddig még nem láttam, úgyhogy erre nagyon kiváncsi vagyok.
Józan logika szerint nem szabadna, hogy még akár csak ilyen vékony papírt is betuszkolhassak az smd és a nyák közé. Javítsatok ki ha tévedek. Próbáltam finoman mozgatni a ramsünit és az smd is elég jól mozgott...aztán egy fűtőtesttel ami olyan 2000W-os olyan max fél percig fújtam rá a meleg levegőt, majd eztán sikerült leszednem a ramsünit.
Ezután a gyári hűtéssel visszatettem a vga-ta gépbe és nem adott képet. Dolgozik, nem fütyüli ki a pc, de egy piros led világít rajta, a D601 jelzásű amel "critical core error"-t jelent.Na, de itt a kép...szerintetek ezt elég lenne újraforrasztani, vagy venni kell egy másik smd-t? Ja, VITEC 59PR9853 smdről van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest