- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
válasz
tajcsi #15201 üzenetére
Erre visszatárve..
Betettem a kartyat a gepbe es ``critical core error`` jott elo, vagyis a D601es jelzesu piros led lampa vilagit a kartya hatlapjan. Azt hittem ez az miatt van, hogy megszakadt a kontakt a nyak es a mar emlitett smd kozott...
Tegnap viszont eljott hozzam egy ilyen mezei hobbi szinten tvket javito ismerosom, aki valami csipogoval letesztelte, hogy van e kontakt az smd es a nyak kozott. VAN!
VISZONT! Mikor elmondtam neki, hogy ez a hibauzenet azt jelenti, hogy valami aramellatasi gond lehet mert a gpu nem kaphat eleg aramot (kartya dolgozik csak nem ad kepet) o a csipogo egyik veget odatette a dvi kimenethez a masikkal pedig megerintette a kartya hatlapjan a 6 tus csatik forrasztasat. A ketto db 6 tus csatlakozok forrasztasainak mindegyike ugyanolyan vinnyogo hangot adott, egyet kiveve, ami alig adott hangot. Azt mondta az ismerosom, hogy azon alig van elleneallas...
itt a kep bekeretezve, hogy melyik sikitozott halkabban...
-
GâLî
tag
válasz
tajcsi #15201 üzenetére
Ha leforrasztod az alkatrészt akkor derül ki hogy leszakadt-e a pad az aljáról, ha szerencséd van csak a forrasztás volt rossz minőségű és a sok hőtágulástól fáradt el. Akkor egy kis folyasztószert neki és lehet újraforrasztani.
UI közben ránéztem az alkatrész adatlapjára, elég masszív darab, szerintem az újraforrasztás elegendő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest