Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-02-22 13:50:59

LOGOUT.hu

A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1122) rappit4


rappit4
őstag

Sziasztok!
Sajnos nemrég átvertek minket az interneten, komolyabb összeggel. 2 hete utaltuk a pénzt és az árú nem jött meg. Szinte biztos, hogy csalás áldozatai lettünk, hiszen egy kis utánajárás után nem sok jót találni az oldalról. Szóval a következő történt: Megvettük az "ingyenbazár"-ról ezt a traktort. Kiderült, hogy Angliából fogják szállítani és tegnapra kellett volna, hogy megérkezzen. Miután az áru sehol nem volt, utána telefonáltunk a cégnek, de az összes vonal süket/foglalt. Rákerestem a google-ben az ingyenbazárra feltöltött képre, és elég érdekes dolgot találtam. Mi a "Plant Imports LTD" nevű cégtől vettük a traktort, elvileg egy Angliai cég. Viszont a google képkeresés után találtam egy, ugyan olyan weboldalt, amin szintén megtalálható a traktor, csak a cég neve más, jelen esetben "O'Hara Machinery". Érdemes megnézni, hogy a webdesign egy az egyben ugyan az, illetve ami fontosabb "Marius Bidilean" és "Laurian Buga" ugyan az az ember, illetve ugyan az a kép van mind a kettő oldalon csak más név van feltüntetve. Egy kis kereséssel rátalátam egy scam-re szakosodott oldalra, ahol nem meglepő módon szerepel ez a két oldal. Na most ilyenkor szerintetek mit lehet tenni. Sajnos szerintem már nem sok mindent :( . Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

Szerk.: Még annyi, hogy az oldalon látható "Martin Baker" egy Alan Milton nevű manager a Hyundainál..... (Elvileg ezzel a Martin Bakerrel voltunk mi is kapcsolatban)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.