Új hozzászólás Aktív témák

• sasNAXO

aktív tag

válasz PROTRON #60188 üzenetére

Igen, ezért maradok a 10-en, itt már kevesebb radikális balf...változtatást csinál az MS. Bár néha a Windows Update feldobja, hogy frissítsek 11-re, amit ha elnyomok, akkor a .Net FW legújabb preview-át felrakja a rohadék. :W :W :W
    A Windows Update-et a futtatás (Win+R) / gpedit.msc -vel lehet szépen megzabolázni, bár Windows 10 első 3-4 verziójában az sem működött ( :W céges fejlesztői gépen nekem is vannak horror sztorijaim mit művelt), de most már működik. Nekem úgy van beállítva, hogy automatán letölti és jelez, de nem frissít.
    Driver frissítést nem tudom hogy lehet kikapcsolni, nekem még masszívan nem rontott el semmit, és ha újabbat raktam fel, akkor azt békén hagyta. Most is pl. valami intel drivert ajánl opcionális frissítésként, de nem rakom fel, mert minek.

Windows 11-ről hadd ne írjak semmit. Na jó, egyetlen pozitív tulajdonsága eddig, hogy regedit-tel vissza lehet hozni a korábbi jobb gombos menüt amit ugye kedves MS telecs***ett mindenféle használhatatlan alapértelmezett dologgal amire az embernek nincs szüksége. :U Meg állítólag a WSL2 jóra sikerült, csak én azt pl. nem használom. (Mondjuk azt mintha végül a W10 is megkapta volna. :F )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés