- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
PROTRON #60188 üzenetére
Igen, ezért maradok a 10-en, itt már kevesebb radikális
balf...változtatást csinál az MS. Bár néha a Windows Update feldobja, hogy frissítsek 11-re, amit ha elnyomok, akkor a .Net FW legújabb preview-át felrakja a rohadék.
A Windows Update-et a futtatás (Win+R) / gpedit.msc -vel lehet szépen megzabolázni, bár Windows 10 első 3-4 verziójában az sem működött (céges fejlesztői gépen nekem is vannak horror sztorijaim mit művelt), de most már működik. Nekem úgy van beállítva, hogy automatán letölti és jelez, de nem frissít.
Driver frissítést nem tudom hogy lehet kikapcsolni, nekem még masszívan nem rontott el semmit, és ha újabbat raktam fel, akkor azt békén hagyta. Most is pl. valami intel drivert ajánl opcionális frissítésként, de nem rakom fel, mert minek.Windows 11-ről hadd ne írjak semmit. Na jó, egyetlen pozitív tulajdonsága eddig, hogy regedit-tel vissza lehet hozni a korábbi jobb gombos menüt amit ugye kedves MS telecs***ett mindenféle használhatatlan alapértelmezett dologgal amire az embernek nincs szüksége.
Meg állítólag a WSL2 jóra sikerült, csak én azt pl. nem használom. (Mondjuk azt mintha végül a W10 is megkapta volna.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest