Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PROTRON
üzenetére
"Azért jobb 90 fok alatt tartani, mert asszem exponenciális függvény szerint csökken a hőmérséklet emelkedéssel az élettartam. "
Ezt én is így olvastam és, ha még nem láttad volna ezt, akkor most mutatom.
De nem, hogy 90 fok alatt, hanem jó az 60 fok alatt is, ami szerintem aktív hűtéssel simán megoldható. A C6 temperature egy primer kondenzátorhoz tartozik, a C23 pedig egy szekunder oldalihoz. Forrás: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagyobbra nőtt a Pixel Watch 3
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- NIOH 3
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nem, hogy 90 fok alatt, hanem jó az 60 fok alatt is, ami szerintem aktív hűtéssel simán megoldható. A C6 temperature egy primer kondenzátorhoz tartozik, a C23 pedig egy szekunder oldalihoz. Forrás: