Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tthom #49622 üzenetére

Alaposan átgondolnám a szokásaimat, mit szeretnék pontosan, milyen gyakran használom a HDD-t. Mert a nagy tányéros lemezek nagyon lassan pörögnek fel, ha bírod a nagyon hangos HDD-ket, akkor is 4-5sec lesz, amíg feléled.
    Szóval minden képen erős kompromisszumra számíthatsz zaj-teljesítmény-reszponzivitás szintjén, bármilyen 3,5"-ost teszel bele egy modern desktop gépedbe. És elég ehhez "csak adatárlásra" használni, mert úgy is iszonyatosan vissza fogja a gép használhatóságát.

Én végig jártam ennek minden bugyrát, és az összes kompromisszum közül az 1 lemezes 2,5"-os hdd volt/maradt a nyerő, azóta próbálkoztam ezt nagy SSD-re is leváltani, de engem nem győzött meg az elért eredmény.
    Ha neked nagy terület kell, akkor további kompromisszumokat kell kötni, lásd:

-A külső USB-s ház kényelmetlen, de ha csak ritkán kell az a 3TB akkor megfelelhet,
    -Az olcsó nas drága és lassabb mint a HDD, de mindig ott van, nem kell dugdosni és "helyben hangtalan".
    -Drága nas, drága hálózattal nagyon nagyon drága, de gyors mint a HDD és "helyben hangtalan"
    -Meg van még a helyben lévő nagy sata SSD, ami szintén "csak" nagyon-nagyon drága, de valószínű feleslegesen gyors is lenne neked.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés