Új hozzászólás Aktív témák

• Neil Watts

veterán

Sziasztok!

Egy elegge erdekes kerdessel fordulok hozzatok:

Az adatlapomon lathato a FX-es konfigom, mellyel maximalisan elegedett vagyok.
    Viszont praktikussagi es egyeb okokbol elgondolkoztam azon, nem lehetne-e csokkenteni uj konfiguracio eseten a meretet illetve a ventillatorok szamat?

Erre e;kezdtem nezegetni a mac minit, am annak teljesitmenye szamomra messze van a kielegitotol.
    A kerdesem az lenne, hogy veve a mac Mini csucsmodelljenek 360k-s arat, epitheto-e ennyibol az alabbi kivanalmakkal szamitogep (ha esetleg olcsobban, az sem gond :) )

- Modern 4-8 magos CPU
    - Legalabb 32GB RAM fogadasa
    - Egy PCI-e x16 slot dVGA-hoz
    - Esetleg dVGA elhelyezesi lehetoseg

Eddig max. 32GB RAM tamogatasu lapokat lattam miniitx meretben
    Leginkabb a hazzal vagyok gondban, am ehhez ismerni kell a kornyezeti elemeket is :)

Rendelkezem egy Techly Triple Desk LCD/LED Monitor Arm (301757) monitortarto karral, melyen 3 darab monitor talalhato.

A kozepso monitor alatt kb. 10 cm szabad helyem van, kb. ugyanennyi melyseggel. szelesseg tekinteteben nem vagyok ennyire kotve. :)

Mivel ez a mereteket figyelembe veve elegge lehetetlennek tunik, igy kigondoltam, mi lenne ha hatrebb koltozne a haz:

A kar alatt kozvetlenul mar van kb. 20 cm koruli magassagom, es elferne akar egy ITX lap is.

Tehat kerdes, hogy egy max. 20x20x20-as "kockaba" belesuritheto-e a fenti olyan modon, hogy ne szalljon fel, es normalis hofokok legyenek?

Koszi!

Udv. core2

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés