- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
Egy kicsit alkottam én is.
Megvannak az „alkatrészek”, összedobtam, működik!
Csak a helyét kell még megcsinálnom neki, de az előlap csak jövő hét közepén lesz kész.
És van egy kis meglepetés is ám!
De ezt majd az utolsó pár kép elmeséli, nem lövöm le a poént.
Ja, és nem ér röhögni, ez egy absztrakt modern műalkotás is egyben.És most jön a lényeg!
Alapjáraton, M.2 SSD + 2,5" HDD100%-os terhelés, + M.2 SSD, SATA3 HDD, 2db USB HDD, 1db pendrive.
Azt hiszem, nem fog túlmelegedni a 150W-os tápegység és a paneltáp sem.
Átlagban (12V-on) 1,2-2,8 A között mozog a terhelés, úgyhogy megnyugodtam, még USB HUB sem kell (külső táppal), elbírja amit el kell bírnia.
Ezek után, ha valaki gépet akar összerakatni, főleg ilyen kicsit, akkor nyugodtan kihagyhatja a hangos ATX tápot és egy csendes masinát tud összeállítani. Semmi hangja sincs a ventilátornak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged