- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Hali!
Nagy örömömre szolgál, hogy így pörög a mini-ITX topik, azthittem ez egy halott téma
A lényeg:
Építész cimbinek kéne noti helyett egy mini-ITX-es gépecske, amit lehet ide oda cipelni. De ha kell kimutatja a méregfogát
Egy 780-as J&W Minix lapot néztem ki, ami AM2-es procikat fogadja, de ha jól látom AM3 is belemegy, noti ram slot, meg egy 4x PCI-E csati is van rajta. Ház vagy saját berhelés, vagy valami bolti amit nem néztünk még ki.
Kérdés, hol lehet ilyet kapni olcsón? Így hirtelen nem találtam sok boltot ahol lehetne kapni... Esetleg hasonló spec-ekkel tudnátok ajánlani elérhető cuccot?
Proci valami 65 Watt körüli 2 magos AM3 lenne.
Az utolsó pedig táp téma lenne: Mit ajánlotok hozzá? Olyan kéne ami elvisz egy AutoCAD-hoz való olcsóbb VGA-t. Úgy tapasztaltam OpenGL-ben már bőven elég erős egy olcsóbb passzív hűtésű kártya is. Legalábbis 3d tervezés alatt tökéletesen ment a HD3470-em
Ha jól értelmezem, ezekhez lehet pattintani külső tápot is? Vagy egyszerűbb (és olcsóbb) venni egy sima tápot, és beleapplikálni a házba?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest