Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

Hali!

Nagy örömömre szolgál, hogy így pörög a mini-ITX topik, azthittem ez egy halott téma :)

A lényeg:

Építész cimbinek kéne noti helyett egy mini-ITX-es gépecske, amit lehet ide oda cipelni. De ha kell kimutatja a méregfogát :P

Egy 780-as J&W Minix lapot néztem ki, ami AM2-es procikat fogadja, de ha jól látom AM3 is belemegy, noti ram slot, meg egy 4x PCI-E csati is van rajta. Ház vagy saját berhelés, vagy valami bolti amit nem néztünk még ki.

[link]

Kérdés, hol lehet ilyet kapni olcsón? Így hirtelen nem találtam sok boltot ahol lehetne kapni... Esetleg hasonló spec-ekkel tudnátok ajánlani elérhető cuccot?

Proci valami 65 Watt körüli 2 magos AM3 lenne.

Az utolsó pedig táp téma lenne: Mit ajánlotok hozzá? Olyan kéne ami elvisz egy AutoCAD-hoz való olcsóbb VGA-t. Úgy tapasztaltam OpenGL-ben már bőven elég erős egy olcsóbb passzív hűtésű kártya is. Legalábbis 3d tervezés alatt tökéletesen ment a HD3470-em

Ha jól értelmezem, ezekhez lehet pattintani külső tápot is? Vagy egyszerűbb (és olcsóbb) venni egy sima tápot, és beleapplikálni a házba?

Előre is köszi :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés