Új hozzászólás Aktív témák

• Osibaa

senior tag

válasz Zefír #2156 üzenetére

Nekem évekig Silverstone LC10 házam volt a HTPC-nek. Ezt nemrég eladtam, gondoltam veszek helyette egy kisebb házat, ami nem lóg le minden irányban a szekrényről. :D Namost egy hétig kerestem egy valamire való mATX házat, de vagy nagyok (40-42 cm mélyek), vagy rondák voltak (pl. Foxconn DH841), vagy annyiba kerültek (pl. Antec, Lian Li), mint a konfig amit belerakok. :O

Az is felmerült bennem, hogy az igényeimmel van a baj és nem lehet egy kis méretű, jó elrendezésű mATX házat csinálni. Egyik éjjel már oda jutottam, hogy a meglévő alkatrészekből és cigis dobozokból :DDD (ezek tartották a DVD-t, HDD-t) összeraktam egy ilyen gépet, ami 30x35 cm-en simán elfért 2 HDD-vel, 1 DVD-vel, ATX táppal, mATX lappal, 8 cm-es hűtő ventivel és a kábeleknek is volt még hely, ahol szépen elfutnak.

Nah ekkor adtam fel, adtam el mindenem és kezdtem el nulláról mini-ITX konfigot építeni. Alig vannak kicsi mATX házak, pedig rengeteg ilyen lap kapható. (Pl. a Codegen MX-31 tetszik nekem, ha pár centivel szélesebb lenne, tök jó mATX ház lenne) Szerintem ez is az oka, hogy az emberek mini-ITX-et keresnek, mikor a mATX logikusabb lenne. Ide akartam kilyukadni. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés