Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Mérő ez, valami düwi márkájú német ketyere
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyjábóli, tessék-lássék mérésre nekem megfelel: legalább 50W-tal kevesebbet fogyaszt ez a gép, mint a nagygépem.XP-telepítés sokadszori próbálkozása után kipróbáltam, hogy W7-HP32 működne-e, az bezzeg egyből felment
Viszont az 1GB RAM felét kapásból benyeli, de hát valamit-valamiért, legalább megy.
Netezés simább vele, Youtube 720p is egész jól megy, viszont fullHD filmlejátszást még nem tudtam működésre bírni. Holnap még talán megnézem, hogy 3dmark és pár játék hogy teljesít, ha már Hito múltkor kérdezte, meg kicsit én is kíváncsi vagyok rá, bár nem erre fogom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont az 1GB RAM felét kapásból benyeli, de hát valamit-valamiért, legalább megy.
Netezés simább vele, Youtube 720p is egész jól megy, viszont fullHD filmlejátszást még nem tudtam működésre bírni. Holnap még talán megnézem, hogy 3dmark és pár játék hogy teljesít, ha már Hito múltkor kérdezte, meg kicsit én is kíváncsi vagyok rá, bár nem erre fogom használni.